[每日闲聊] 一个彩虹,10分爱心(MSN) 彩虹連心, 支援災區

夜月星辰 发布于2008-5-17 10:20 2494 次浏览 14 位用户参与讨论   [复制分享主题]
(MSN) 彩虹連心, 支援災區每一個 msn 加彩虹為災民捐 0.2元
3 i1 j" E6 Y0 E0 w9 [) v4 Thttp://info.msn.com.cn/caihong/rainbow.html5 G1 p* b7 [4 m* D
真架... MSN係度promote緊.. 改( R )係你個名字前面0 ^$ N! N, @* U9 e2 J  g, l% p
$ ^: X4 K, |5 h
你的舉手之勞將為災區的孩子們帶來光明

已有(14)人评论

夜月星辰 发表于 2008-5-17 10:22:04 | 显示全部楼层
你的举手之劳又为灾区的人增添一点力量
tandong 发表于 2008-5-17 11:22:12 | 显示全部楼层
N多地方叫捐,连1860又发短信叫捐,我楼下又話自发叫捐!感觉是捐得多,人地贪得多!
abc-like 发表于 2008-5-17 12:03:38 | 显示全部楼层
原帖由 tandong 于 2008-5-17 11:22 发表
/ S  c3 y3 M$ X- {N多地方叫捐,连1860又发短信叫捐,我楼下又話自发叫捐!感觉是捐得多,人地贪得多!
老虎捐得幾多?
tandong 发表于 2008-5-17 12:21:11 | 显示全部楼层
原帖由 abc-like 于 2008-5-17 12:03 发表
6 _, m8 x% h5 W" ^/ }$ v 老虎捐得幾多?
是好小。
lqyy2k 发表于 2008-5-17 13:06:57 | 显示全部楼层
支持细细的号召.........
Laputa81 发表于 2008-5-17 19:27:33 | 显示全部楼层
如果喺去得到灾民手上嘅话就无乜所谓·········
netasa 发表于 2008-5-18 00:14:25 | 显示全部楼层
原帖由 Laputa81 于 2008-5-17 19:27 发表 % ?, g( n2 j$ J% A& ]7 t7 [
如果喺去得到灾民手上嘅话就无乜所谓·········
- n4 l: [0 r" a/ h% M
0 J9 M" F0 W( n" m2 ^$ p
你不如去到果到掉钱落街啦。  我觉得捐款到不如实际待遇仲好。 例如5年灾区免税、捐助重建建筑需要物料之类嘅啦!! 
tandong 发表于 2008-5-18 00:28:36 | 显示全部楼层
原帖由 netasa 于 2008-5-18 00:14 发表 ( K9 S& t5 j# p" P
3 k3 N# h+ H+ M3 ?2 l/ p2 `

0 B8 ]1 I: {' M7 H& B+ z你不如去到果到掉钱落街啦。  我觉得捐款到不如实际待遇仲好。 例如5年灾区免税、捐助重建建筑需要物料之类嘅啦!! 
是啊,落格事件太多,你地热心,人地又热心落格!
imbb 发表于 2008-5-18 07:55:54 | 显示全部楼层
已經有很多很不好的捐款做假現象在網上被爆出來了!
Laputa81 发表于 2008-5-18 11:11:17 | 显示全部楼层
原帖由 imbb 于 2008-5-18 07:55 发表 % ^3 ?% T' a" c  ^; H$ j& t
已經有很多很不好的捐款做假現象在網上被爆出來了!

% g/ i, {# L1 h2 I7 A# C& o( M. r

! s9 Y  C& K7 u7 y1 \: E9 Z% v0 T1 F( L
喱D都唔净喺近期嘅事嚟·······
DevilKYO 发表于 2008-5-18 21:01:16 | 显示全部楼层
岩岩捐了20元,出一份力
12下一页