[每日闲聊] 珍惜現在

夜月星辰 发布于2008-6-13 10:30 2559 次浏览 28 位用户参与讨论   [复制分享主题]
尋晚同一班朋友去睇咗功夫熊貓
2 e5 l+ [9 V9 G% H
/ j' `& T) Q$ Q* j烏龜講過Yesterday is history. Tomorrow is a mystery. Today is a gift, 【that's why it is called the present】5 B5 f* G5 V$ N2 M, {! U
成句應該加翻最後一部分
1 s* Z& X: ?$ n0 e* o; Y, D6 q) L  Q% D) [
昨日已經成為歷史,明日是未知的,今日是一份禮物: J, A. Y) }6 {' f2 H
所以就算你的生活是如意還是不如意,都要好好珍惜現在
; _4 S. U$ c4 b  ~$ c& t) M. k8 C, R' V9 C" W
好似好耐冇出現了

已有(28)人评论

熊猫仔 发表于 2008-6-13 10:44:02 | 显示全部楼层
a a a  a a a  ~~~~~~~~~~~~~~~~我都好想去睇功夫熊猫啊~~~~~~ ! o8 J  H: h7 I3 j. M
2 U5 m+ G, d0 t6 _
听你甘讲~~~呢部戏好似几有哲理波!!!!!!!!!!!!~~~~~~~~~~
huang 发表于 2008-6-13 11:02:30 | 显示全部楼层
边个有下载数码暴龙合成版25.26的帮忙做下种
) ?. M6 B9 k3 W偶昨天才下啊
夜月星辰 发表于 2008-6-13 11:21:21 | 显示全部楼层
原帖由 熊猫仔 于 2008-6-13 10:44 发表 / l& V# n) H2 D% G. [
a a a  a a a  ~~~~~~~~~~~~~~~~我都好想去睇功夫熊猫啊~~~~~~
0 L8 f6 W1 B9 _2 [% `$ X/ u0 P. B0 T, C3 I$ I
听你甘讲~~~呢部戏好似几有哲理波!!!!!!!!!!!!~~~~~~~~~~
0 Z7 X& W" A) `

0 E5 M: f( {! i9 s% U2 q2 a: v( a都ok啦,幾好笑嘅! K1 F! n/ h  r0 ]
如果你學過哲學,喺幾有哲理嘅,
8 f8 ~4 G* N; t" l% m( J& Q/ d4 R4 y4 a! J
不過後面個部分喺我寫的
夜月星辰 发表于 2008-6-13 11:25:57 | 显示全部楼层
原帖由 huang 于 2008-6-13 11:02 发表
) D" C- H# o0 s+ k2 R7 d$ ?边个有下载数码暴龙合成版25.26的帮忙做下种
6 c, C' d: f- }$ l; l) V) g. ^偶昨天才下啊
- v- _" E# h8 B% V9 C% W
  A9 b+ L6 f4 y
: w. E1 L0 @# x( e- s
。。。。。。。
' B5 L$ k3 c0 c% I8 k  f$ y+ K喺呢個帖問?
ks128 发表于 2008-6-13 11:33:28 | 显示全部楼层
原帖由 huang 于 2008-6-13 11:02 发表 0 z1 `$ d" Z+ v( V# f+ @! k- k
边个有下载数码暴龙合成版25.26的帮忙做下种' q  A4 _$ m# Z1 h2 m) ^" W: @
偶昨天才下啊
: i" F5 `# X2 l' y
使吾使甘啊,你下到几多啊
ks128 发表于 2008-6-13 11:34:41 | 显示全部楼层
即系话今朝有酒今朝醉,明日咩咩咩咩咩
夜月星辰 发表于 2008-6-13 11:48:55 | 显示全部楼层
蠢問題。我唔答你,
ks128 发表于 2008-6-13 11:52:53 | 显示全部楼层
基本意思已经有就够
平常心 发表于 2008-6-13 11:58:19 | 显示全部楼层
要加多一句,准备将来,
熊猫仔 发表于 2008-6-13 12:33:03 | 显示全部楼层
点解讨论嘅野同主题好似无咩关系甘嘅~~~~~~~~
lqyy2k 发表于 2008-6-13 12:54:42 | 显示全部楼层
你潜水都潜得耐啦.............
123下一页