[每日闲聊] 好鬼闷

夜月星辰 发布于2008-5-15 11:48 5199 次浏览 53 位用户参与讨论   [复制分享主题]
呢个礼拜藕咗系屋企,劲苦闷,
! ]# q$ H; I3 d本来话约埋一齐BBQ
* c# }7 E* N0 ?+ i% U& R1 A点知个个都话要温书,期末考试wor~,乜考试都要温书咩~? & Q; Y; ^! z& a* y4 x4 s! _) m
上网又唔知可以做D咩
9 Q( n& l* {( @- T/ T! i! U+ q然后就不停DL
2 k$ W! B- `/ b' d
0 H$ O: L- F# q" B  }真系好闷~ 
  v# k* }5 m, j) y; ^6 Y+ T; j. A: C/ O& d
  F; j* |2 F  [; v$ ?' J$ m
放张新机试影啦& C2 j" J3 p8 ?& c  }5 v; f
Canon 真系唔错

已有(53)人评论

Kiver 发表于 2008-5-15 13:03:01 | 显示全部楼层
我吾见有相既~~~
tandong 发表于 2008-5-15 14:19:12 | 显示全部楼层
闷就讲出來啦,木目呢?
tandong 发表于 2008-5-15 14:28:02 | 显示全部楼层
睇來又是來揚下就吾见人嘎,个H街问我拿Q,又吾见距!
ks128 发表于 2008-5-15 17:30:39 | 显示全部楼层
吾玩游戏的就是闷的,无办法噶
abc-like 发表于 2008-5-15 17:49:04 | 显示全部楼层
原帖由 ks128 于 2008-5-15 17:30 发表
4 ^: c" D8 ^8 T* {0 d( q  f吾玩游戏的就是闷的,无办法噶
玩武松遊戲
Laputa81 发表于 2008-5-15 19:52:04 | 显示全部楼层
乜考试唔使温书嘅咩???
累斗累 发表于 2008-5-15 20:00:52 | 显示全部楼层
我都见悟到你D相
lych 发表于 2008-5-15 20:31:23 | 显示全部楼层
闷就稳D野做下,做下做下就吾觉闷啦!
lqyy2k 发表于 2008-5-15 22:21:54 | 显示全部楼层
闷的话就稳人倾计咯......反正好多人都得闲..........
夜月星辰 发表于 2008-5-15 23:11:55 | 显示全部楼层
我知道点解发唔到相出来了2 t2 r; U9 k# b" o4 a' y' j& U
原来已经大过500k , w, v! k' K% E- e4 t* |$ v( a! v' b

- C% G/ K7 M) ]0 q% t1 `0 Z5 P最近都唔知发生咩事,慢到呕~ 8 O' C7 a2 W; S- t* l1 _
等极都未load紧
夜月星辰 发表于 2008-5-15 23:19:21 | 显示全部楼层
原帖由 Laputa81 于 2008-5-15 19:52 发表 3 x/ z8 X) @# \
乜考试唔使温书嘅咩???

0 [; W* s5 H- j
. q9 Y/ }( q5 a" i
& l- b8 \2 F6 B2 R不嬲我考试都唔温书伽啦," ^& V0 b: s( w1 C3 H
谂起以前人地通顶温书,我就通顶去玩,成日摞D嘢食引诱佢地陪我去玩,
) q2 ^8 x; f5 M  X: T# I7 t谂到都觉得自己好衰
+ p: X( w9 `, _! G+ R: @. s( a哈哈
12345下一页