星梦
    星券
跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

[网络应用] 求救啊...点样用BitComet发布资源...

Xoun 发布于2007-11-23 22:52 1320 次浏览 5 位用户参与讨论   [复制分享主题]
今日林住发布一个BT资源既..但系冇乜头绪..
" k3 v/ M4 ?9 i4 x$ o个BitComet虽然有个"制作"种子功能.但系制作过程中又有好多野选喔.搞到自己都唔知点算(本人系ADSL2M宽带咖).,系米直接按默认就得咖啦,仲有有个"Track列表",都唔知有乜用,需唔需要设置咖,如果要添加既话应该添加乜野列表上去好啊..各位真系要教教我啊...

已有(5)人评论

abc-like 发表于 2007-11-23 23:29:55 | 显示全部楼层
你睇教程囉!
3 b2 E! F4 \/ i5 B+ l- Y我都唔識, 驚畀 [關海] 拉啊~!
Xoun 发表于 2007-11-23 23:33:52 | 显示全部楼层
我有睇过咖..但系好想知道你地发布资源系点样发布咖..分D经验比我啦...
yjb338 发表于 2007-11-23 23:39:42 | 显示全部楼层
搵下啦!社长曾经发过制作种子的教程.
ttsti 发表于 2007-11-24 00:50:47 | 显示全部楼层
好多也选吾是啊,我个BC只要选择好要分享的文件目录点确定就制作好了!其它默认选上!然后将个种子文件发上论坛或者BT发布区就得了,我以前都是甘做的!Track列表就是服务器列表,如果你放上贪婪就输入贪婪的服务器地址,不输入都可以的,因为BC有DHT网络技术!
Xoun 发表于 2007-11-24 12:07:31 | 显示全部楼层
哦..唔该晒啊.我已经搞掂了...Thank you!!!