[每日闲聊] 好嬲啊~~~

夜月星辰 发布于2010-6-15 09:47 1619 次浏览 50 位用户参与讨论     [复制分享主题]
點解D人會咁假,明明中傷我嘅人就喺佢自己,仲要扮到懶喺好人咁8 Q+ h6 m% f+ C( O4 f
6 g% d6 E1 _6 I8 Q* H1 y; ^
真喺佛都有火
* |* C! Z" }' ]# F7 L3 W- h
4 l1 x; Q, r2 a8 F# V: s

已有(50)人评论

tandong 发表于 2010-6-15 09:52:02 | 显示全部楼层
纱发,嬲边个?新男友?

夜月星辰 发表于 2010-6-15 10:03:50 | 显示全部楼层
no 啦
  N' q% p5 q# x4 g  g7 I) whow do you feel your friend who dress so ###y to date your ex boyfriend every week right after she knows you break up
, h, P" S9 I3 N; ]0 I% P* I
& W( b2 _9 C8 ]$ @* ]. z) y
- @) p8 {3 F) z1 x1 ?8 H  t有個同事兼朋友
% [# N8 {" ^% D喺我同我之前個個男友分手之後7 f; j2 v3 j. l+ @
即刻約會佢(男友)
3 g* _5 C& ]8 C* [仲著到好性感
; q, `( u4 f% ^' d, {點知最近佢見我哋有講有笑* I4 t/ ]% o5 O0 P* ]3 d4 e8 \
就喺公司唱我哋又喺埋一齊3 ]% n/ `) p1 j( a8 ]9 s$ U
又話如果喺佢纏住我,佢會幫我咁話喔 ( ^' S! @& T( E7 L
我唔介意邊個約邊個! A  h% Z- [- Q6 n1 ]
but i hate make up story
! g% n  N7 R3 z+ W( O5 |) v  x( h1 E8 G* ?( J0 h% f
佢喺其他人面前話我著到只雀咁啊,唔知博咩( r$ d. O# X9 e; y: I9 z0 W

m' E6 Z/ ?  L) z但是我親眼見到佢唔喺著裙就喺短褲同佢出去囖

tandong 发表于 2010-6-15 10:08:08 | 显示全部楼层
原来距候住你前男友!!距要就要啦,米格格焦焦先得嘎!

lovepx 发表于 2010-6-15 10:08:18 | 显示全部楼层
我都入嚟鄙视你果个同事兼朋友!!

夜月星辰 发表于 2010-6-15 10:13:47 | 显示全部楼层
原来距候住你前男友!!距要就要啦,米格格焦焦先得嘎!
% {  _9 u3 x3 B" t1 ~4 Ftandong 发表于 2010-6-15 10:08
" n! d8 Y7 S' [0 j+ k  |7 [( O9 \4 ~
5 ~! Z! o$ |. K8 ?7 k  |& H

6 ~2 ?2 Z+ f# k, l$ g$ Q2 j    我唔介意佢哋喺咪喺埋一齊囖
( ^2 y: H) |. D; ]8 c5 s但是佢點可以亂咁講嘢# @  n0 v; ^+ e8 D
) ~8 O! E( {$ k2 h+ n7 }; L
唉,佢個種質素嘅女仔,我前男友唔鐘意伽

tandong 发表于 2010-6-15 10:17:06 | 显示全部楼层
我唔介意佢哋喺咪喺埋一齊囖
% P2 Z3 V! {6 u  ^# I但是佢點可以亂咁講嘢9 H6 Z+ W5 X- g; G$ g
3 h! n  A# @/ _% G
唉,佢個種質素嘅女仔,我前男友唔鐘意伽  j# S! j" d% v3 Z0 P; R
夜月星辰 发表于 2010-6-15 10:13

& C* o9 O" ~$ F" `! A# m
, R9 ^. v- ]  Z8 a* g/ ?( A+ x. o4 ]' q" N
    会赵完松!!等距以为执到宝!!

夜月星辰 发表于 2010-6-15 10:20:17 | 显示全部楼层
会赵完松!!等距以为执到宝!!& l6 i) ^! l$ ^: X
tandong 发表于 2010-6-15 10:17

, h% O  M7 _+ e# \  D8 g' @9 U- K3 j, G

& ]8 P5 w4 _: L) L; |    你話,點解會有呢種人呢

kental 发表于 2010-6-15 10:28:09 | 显示全部楼层
冷静冷静;世上这种多的是,人贱自有天收,唔系唔收,只系时辰未到者

aaron81 发表于 2010-6-15 10:34:51 | 显示全部楼层
no 啦* W$ H. b( ?; f; ]
how do you feel your friend who dress so ###y to date your ex boyfriend every week right afte ...3 h* ~# k7 y# \( y* H; e  A! m9 |
夜月星辰 发表于 2010-6-15 10:03
$ {/ c2 w' ]9 g8 z
依家的后生~唉~4 _* d3 O# t# a3 I# s+ H
若果你地已分,别人都无错~要错的话是那个男犯溅~! m, j5 U: l7 e- A& z% O. d
不过又是建议不要老是活在别人眼里,活在自已生活中

aaron81 发表于 2010-6-15 10:36:12 | 显示全部楼层
我唔介意佢哋喺咪喺埋一齊囖# r& [2 N4 ]9 A9 _
但是佢點可以亂咁講嘢* x+ g# w1 J" V. g

Q; O$ B  |$ [( }$ O0 _唉,佢個種質素嘅女仔,我前男友唔鐘意伽
8 ~, E0 r( W5 E; t$ ]夜月星辰 发表于 2010-6-15 10:13

2 e* D1 f( j/ w! U* S  K
& k6 P- [: F2 ?你觉得而已,或都你前男转左口味~

help6288 发表于 2010-6-15 10:41:14 | 显示全部楼层
妹子.....你不必介怀....这世上溅人好多....做好本份就好了

12345下一页