[其它更多] 征整蠱前男友嘅方法啊!邊個知啊!

夜月星辰 发布于2011-5-1 08:22 3778 次浏览 48 位用户参与讨论     [复制分享主题]
我誠徵數個有效方法,但是我唔要俾人知喺我做嘅 ; [# _6 a1 L9 P3 Y: ?2 v
我都唔要小兒科,好似落嘢喺水杯之類# m+ r+ o; N! Q. S+ m% [8 ^/ F* Y

7 o& P1 q; Y: A/ t. \! q首先我要解釋下點解我要咁做,因為呢個人太冇品了,不斷作古仔,侮辱我,是可忍孰不可忍
' p! E  J' B$ i7 Z( G+ E0 P# p1 d: q$ }* N* S+ A
現在佢嘅狀況是,有一個TW 女友,大概是1月底認識,情人節開始拍拖,3月底話要結婚,5月頭個女仔會過來見面9 |2 _1 U" C  C2 p
但是佢見到我有好多人關心佢就覺得唔開心,唔見得我幸福。。。。。。。。。。
6 M; S7 d) d% w
% J! ~. J' w* z; g
8 w0 S7 c0 W/ \( m
& j+ N; H! L& h+ Z當然,我覺得最好嘅我會送800 星夢俾佢, 如果仲有好嘅我都會送500 , 300
! g6 o; T5 V: M! {5 V8 _如果唔要星夢都冇問題嘅,我可以送點卷

已有(48)人评论

tandong 发表于 2011-5-1 08:23:07 | 显示全部楼层
强抢夜月姐沙发!!

夜月星辰 发表于 2011-5-1 08:24:37 | 显示全部楼层
我讓老人家咋ok ?

tandong 发表于 2011-5-1 08:26:27 | 显示全部楼层
我讓老人家咋ok ?+ r& Z2 x1 [; W8 e0 F: Y
夜月星辰 发表于 2011-5-1 08:24

7 k0 o5 ]- n" M
& N; J& v4 O4 B, \. d, S: q
1 t7 V- W; L8 N, V, {" K    甘,你发木目讓老人家看看!!

夜月星辰 发表于 2011-5-1 08:39:56 | 显示全部楼层
你想得太多了
. q2 G' m; c/ O  d你唔好淨喺水我張貼,快幫我諗辦法

tandong 发表于 2011-5-1 08:47:55 | 显示全部楼层
你想得太多了+ T8 B3 I9 _2 ~0 k& h
你唔好淨喺水我張貼,快幫我諗辦法% W& H( u2 L  d0 T+ p
夜月星辰 发表于 2011-5-1 08:39

' T* @9 K. d# N5 ]
* K# A3 |2 O# {, o
+ S! ~$ J2 q5 X" P9 a1 I    稳个如花,当住距现在条女面前吻距

夜月星辰 发表于 2011-5-1 08:51:46 | 显示全部楼层
稳个如花,当住距现在条女面前吻距
* p) R6 Y' [# S6 o. V, J# t( Jtandong 发表于 2011-5-1 08:47
+ y2 {5 E/ X+ q0 w
5 E/ \2 |6 i- e6 o- g

2 L. N: j/ Z. i4 u1 y0 o    。。。。。
0 ]% q/ x+ r) S搵個如花都好難

tandong 发表于 2011-5-1 08:57:03 | 显示全部楼层
。。。。。; `; f/ y2 T2 B! m. s( _7 N
搵個如花都好難
# R! a2 q3 t2 Z8 _" j7 S夜月星辰 发表于 2011-5-1 08:51

; ^# I+ S5 {2 l& a. [* R. V1 |
  k3 j" i0 R6 R9 ?& K8 d, E. H5 d$ H; R+ T7 c
    難小小啦,唔会无啊!

kevinchan 发表于 2011-5-1 09:06:59 | 显示全部楼层
纯粹嚟睇 夜月姐姐嘅整人方法

tandong 发表于 2011-5-1 09:12:04 | 显示全部楼层
纯粹嚟睇 夜月姐姐嘅整人方法' z) _, ^5 B; l0 W) Q/ m( u5 M
kevinchan 发表于 2011-5-1 09:06

( c6 i3 b; H5 U& M7 ?
0 a+ l, a) {- Y) c, n
+ h+ g% T4 Q0 {    哇!你唔惊距整雀仔啊!

kevinchan 发表于 2011-5-1 09:15:31 | 显示全部楼层
哇!你唔惊距整雀仔啊!. a  p! {. ^0 b* ^
tandong 发表于 2011-5-1 09:12
, V  ~% R0 K! Z  D

+ s( A( {8 I& R& T- |3 D
4 \1 e0 p; `$ j$ B    我哋后辈被整都冇办法

tandong 发表于 2011-5-1 09:17:15 | 显示全部楼层
我哋后辈被整都冇办法
1 ~2 o' C; _! t  A: \" w2 R1 ykevinchan 发表于 2011-5-1 09:15

9 z. `4 U/ \3 Q2 M9 z0 O1 S9 }$ g! w0 S/ N/ ~7 u4 o

d  y7 u# E! ]    可能又有只雀仔跌落水...............

12345下一页