[每日闲聊] 今日八一八

夜月星辰 发布于2008-8-1 23:47 2637 次浏览 57 位用户参与讨论   [复制分享主题]
tandong 发表于 2008-8-2 00:58:41 | 显示全部楼层
原帖由 夜月星辰 于 2008-8-2 00:49 发表 2 Q- v) d. h1 {
6 a8 D& r# P2 n! F0 M+ C4 Z
6 L; B" `) A4 G( W
咁你哋之前有成日叫我俾你哋睇 ) f4 I, c0 f# E! {! G  g
我叫你,你就唔俾
/ P" }2 @3 J& G  V2 O' L俾我睇一下又唔會少咗忽肉
喂,我要睇个頭过來嘎大相啊!

tandong 发表于 2008-8-2 01:01:10 | 显示全部楼层
原帖由 夜月星辰 于 2008-8-2 00:57 发表
2 b( [( i( m! j. B" l講到好似喺我喺度無理取鬧咁
鬧是你地嘎第2样武器!

夜月星辰 发表于 2008-8-2 01:02:47 | 显示全部楼层
你咁講,喺咩意思$ y7 _. S# N! W& s: w
3 F, i+ V5 |( |+ M
我幾時鬧過人!!!!

夜月星辰 发表于 2008-8-2 01:07:15 | 显示全部楼层
你講還講,做咩要人身攻擊6 h0 ?5 g6 q( G1 O) k" V8 W4 _) [# D
' b) j, Z5 o+ ]& G' l
雖然我唔喺一個淑女,但是我可以講,我同你識嘅女人喺唔同level !!!

abc-like 发表于 2008-8-2 01:22:44 | 显示全部楼层
原帖由 夜月星辰 于 2008-8-2 01:07 发表 8 E1 r# J$ x8 v: S" H
你講還講,做咩要人身攻擊, ^0 @- N$ M# N! O& o! t1 P
7 d0 g3 ^1 @; a$ m) j
雖然我唔喺一個淑女,但是我可以講,我同你識嘅女人喺唔同level !!!
夜夜:你d米價同食油價係幾多呀?+ m9 ^& M6 h/ u' S  }: q- K, T
貴到飛起啊~!
3 B! E) z# C' O/ m  U. G7 _2 J 8kg $79
" ?9 h' d+ c: b6 B油就$38 900g
$ T! P: [5 x+ [0 Q# d8 `! |& `2 t; l! u5 a* y

tandong 发表于 2008-8-2 01:25:09 | 显示全部楼层
原帖由 夜月星辰 于 2008-8-2 01:07 发表
- E( o) F3 B+ Z$ W你講還講,做咩要人身攻擊' n8 I; u7 p1 A7 N, X2 k

# h% i; F# M8 H雖然我唔喺一個淑女,但是我可以講,我同你識嘅女人喺唔同level !!!
對吾住,无人身攻擊架!

tandong 发表于 2008-8-2 01:27:13 | 显示全部楼层
原帖由 abc-like 于 2008-8-2 01:22 发表 : g* s$ t$ ^0 j; ]" A/ n/ i. d1 D
夜夜:你d米價同食油價係幾多呀?
7 g3 i: C& {  E; q( E貴到飛起啊~! 7 C$ o, u8 t+ d
8kg $79" @0 G6 e( d9 i% Q$ ~# u# b% Y
油就$38 900g
6 T( Y) U8 V5 T  s5 q2 [/ m- I  @: C0 |$ e3 {
ABC餐有无升价啊?

夜月星辰 发表于 2008-8-2 01:33:38 | 显示全部楼层
原帖由 abc-like 于 2008-8-2 01:22 发表
+ J# z  T4 m3 }/ C9 H8 u7 W" L, \; p  T8 | 夜夜:你d米價同食油價係幾多呀?) O5 U9 _& J6 D' @  m+ L- E: z
貴到飛起啊~! 4 G4 Z0 Y  S/ X1 F/ \) M, N+ J7 T
8kg $792 e( j. G# I5 z5 ?. {
油就$38 900g
8 w2 t  \3 y8 K) K7 Z5 X0 q8 P$ v# `- S4 [; g" q
7 L3 U7 Q- |2 ?( Q% a7 i* v! w

) T, Z* p* k) w: Y6 S
: B6 c9 R& v9 O9 l我唔食飯嘅,所以唔知米價
( c$ R, X, ~5 c& _5 h2 d6 O9 y9 t) z食咁多米飯會肥咖# Y+ T& p; c& e4 B! n8 t& T

0 F! t+ x- g) V8 [, f# h/ V油啊?corn oil 好似 8。99  16oz 3 g& s$ U3 o) u; M* d
勁貴咯

夜月星辰 发表于 2008-8-2 01:37:20 | 显示全部楼层
原帖由 tandong 于 2008-8-2 01:25 发表 & A8 q6 i+ s5 B4 i: ]+ W) _- }1 m
對吾住,无人身攻擊架!
) o$ [" g. ]; ]' v* V

# b3 ~- Q( V- }+ Z* X9 J咁你個你哋鬧喺第2樣武器喺咩意思
2 f0 T- Z) A/ t# v1 n5 Q8 D喺呢度,究竟幾時見過我鬧人啊

tandong 发表于 2008-8-2 01:43:56 | 显示全部楼层
原帖由 夜月星辰 于 2008-8-2 01:37 发表
+ @" I' j5 I8 ~8 d$ h
6 v8 ~  c9 S9 J$ t1 S9 W, g6 S% b/ X% q
咁你個你哋鬧喺第2樣武器喺咩意思( N" A" ~1 C; M3 E
喺呢度,究竟幾時見過我鬧人啊
无,讲错野,收皮,閃,睡!!

Laputa81 发表于 2008-8-2 09:31:06 | 显示全部楼层
8-18比较啱D啵~~~~

lqyy2k 发表于 2008-8-2 09:37:08 | 显示全部楼层
原帖由 Laputa81 于 2008-8-2 09:31 发表
9 k9 _! t, K$ i& X: l4 @' |+ Z% i8-18比较啱D啵~~~~
可能是81-8的意思呢.....