[幽默笑趣] cherry~ 樱花

夜月星辰 发布于2008-4-21 12:08 6258 次浏览 44 位用户参与讨论   [复制分享主题]

已有(44)人评论

夜月星辰 发表于 2008-4-21 12:09:19 | 显示全部楼层
kanzan_first_lg.jpg kanzan_peak_lg.jpg ojochin_first_lg.jpg ojochin_peak_lg.jpg okame_first_lg.jpg okame_peak_lg.jpg pendula_first_lg.jpg pendula_peak_lg.jpg 占个楼来贴新的
, G# @5 N# o) m! C8 M! v7 X- C0 X1 H3 C, z% u; x
平常心 发表于 2008-4-21 15:45:28 | 显示全部楼层
未见,好美,有机会一定要睇,日本国花系菊花,吾系樱花.
幻影傳說 发表于 2008-4-22 00:54:38 | 显示全部楼层
咦~~真係有得睇櫻花喎
5 O9 r: J! ^9 M! e3 ?+ x- j但d櫻花咁白既 ' V9 Z% g8 K; {- P
都係粉紅色既櫻花靚好多
夜月星辰 发表于 2008-4-22 02:23:15 | 显示全部楼层
原帖由 平常心 于 2008-4-21 15:45 发表
1 _0 `6 m3 l1 U! {% R& |未见,好美,有机会一定要睇,日本国花系菊花,吾系樱花.

0 ]7 J4 a4 X; _/ V. R8 g* U) e% k
( D5 a4 @; }; s4 Y! [0 W2 Y$ Y1 a3 Y: f3 w6 X) }- E1 }$ R
我冇话过日本的国花系樱花,% S  y7 \& r$ l. m& ]  r
欧美人士叫樱花做cherry
夜月星辰 发表于 2008-4-22 02:31:37 | 显示全部楼层
原帖由 幻影傳說 于 2008-4-22 00:54 发表 " g3 j) Z5 ]( K& z. E8 c6 z% z
咦~~真係有得睇櫻花喎 7 E2 e2 a0 L: R$ r( r
但d櫻花咁白既
9 {: A, ^8 M7 }5 @) F( d2 J* g都係粉紅色既櫻花靚好多
4 |( @* s: f" X8 c; ?% a. k  z

4 W. g& N: g& _5 K本来冇伽,不过见你咁咩……咪 ( i" l" S( r" q  K  x
影得好辛苦啊) B1 q" u  c8 A3 {
# Y+ r% G/ O0 @6 V) s4 h/ I
其实樱花系有白色同红色,粉色系接枝之后产生的(部分). l' X- E& ~1 R! \
有一张 系影到好多种色伽,不过要整理好先~
$ V- x& m; F' z. n我比较中意八重樱,* O4 Y+ \  i0 G/ F2 ~3 N
如果你save咗图,你就会见到file name 系日文拼音来伽,0 q2 c7 ^$ {0 U- X
我有张有好几个女仔着和服" z0 K$ l0 X. O& x! I
夜月星辰 发表于 2008-4-22 02:44:32 | 显示全部楼层
2楼第一张我记得好似就是8重樱 9 G7 v8 g/ z1 }1 p% t
& N, |3 u! x! r# \
剩低个D我唔更新了
AWP 发表于 2008-4-22 16:54:54 | 显示全部楼层
第一張好熟悉的感覺.......
lych 发表于 2008-4-22 19:44:42 | 显示全部楼层
樱花好靓!想去日本赏花。
幻影傳說 发表于 2008-4-22 23:38:05 | 显示全部楼层
原帖由 夜月星辰 于 2008-4-22 02:31 发表 8 Y0 H9 z; U% x7 T
5 q" t! @5 K/ e# a9 @( r1 k- H

" r2 }3 f8 a( L- A4 u6 o9 R本来冇伽,不过见你咁咩……咪   B" {; ^7 j, N& j& h
影得好辛苦啊8 O+ q1 c5 }, ]  @7 {' j1 g! `: E
* O9 i6 X7 H/ g2 n: |0 h
其实樱花系有白色同红色,粉色系接枝之后产生的(部分)
0 N; P7 I4 [1 N0 K有一张 系影到好多种色伽,不过要整理好先~ 2 N+ w( Q5 ?5 q' K
我比较中意八重樱,& A7 p6 Y" O, j/ R9 W9 \2 M
如果你save咗图,你就会见到 ...

. `8 T/ v( R6 v. N) [: _* ^/ r* l4 B" K1 m+ D# C4 X. F) ]& V
咁真係辛苦晒
# ?; l( _/ C0 m* H- d# q9 \2 w影得都唔錯啵~~新機果然係唔同d既 ( r, p3 W; u' y) u4 W/ e; z' O" U5 [
八重樱係指有8片花瓣 ?
! e! D6 o0 t& X) N- K: U# t有日文拼音個d即係唔係你影5 q3 O4 s; n) p0 ]( i
我想睇有幾個女仔着和服既相多d喎+ 豬
夜月星辰 发表于 2008-4-23 00:04:07 | 显示全部楼层
原帖由 幻影傳說 于 2008-4-22 23:38 发表
/ p+ I( Q0 B, F2 g% l- X. G: d! ~+ z( q
8 {& E; z, p1 |  D! @
咁真係辛苦晒
" c' {6 G3 ?  C1 Q$ J8 ^0 x影得都唔錯啵~~新機果然係唔同d既
$ C  _+ l9 r9 G& u4 O* c4 ]3 s3 ~八重樱係指有8片花瓣 ?+ ^$ w9 W0 l' _% ]- N
有日文拼音個d即係唔係你影
  z- c! D0 H: `) e我想睇有幾個女仔着和服既相多d喎+ 豬
( _% P- u0 p8 s

1 b" Q1 O7 o- h因为带咗张折凳去先影得咁近
2 c! x7 {$ i4 H' I8 J6 q5 ]" |, d! m. D5 `
唔系新的数码相机啊,系我朋友的专业相机,以前跟佢学过下,先有咁伽成绩 , L2 X4 z2 T& W
唔系,全部都系我影伽,不过,放入来的方法唔同咗啫
' l! Z5 R2 Z0 R4 ]7 f; Q7 g3 `4 C+ |  M6 d; r9 ?# \
哈哈,唔俾你睇,系呢度,下次我send 俾你啦 $ K& @# C/ j: v' T  @% M
唔系好靓女啫,我觉得
幻影傳說 发表于 2008-4-23 00:23:27 | 显示全部楼层
原帖由 夜月星辰 于 2008-4-23 00:04 发表
0 a, Z0 \9 d" s8 g5 G  T* N/ {! C
- d% l7 ^& n6 ^/ E8 ?
; n# i0 t9 a! Q; H, q% T因为带咗张折凳去先影得咁近 ; v4 l! Z; p: o1 C$ p6 |

* J. L  W1 I: R* C; C4 U唔系新的数码相机啊,系我朋友的专业相机,以前跟佢学过下,先有咁伽成绩
  K/ w& Y9 B- O% p% p唔系,全部都系我影伽,不过,放入来的方法唔同咗啫
& g7 ]/ j" T/ G: \  w# V  S
* S; {* G1 L! B8 ?; W哈哈,唔俾你睇, ...

7 Y) E) R, P& L2 g$ Y- n$ q2 O5 s6 p# f! I
連摺凳都帶埋,真係要請你食嘢來答謝你咯
# J/ P( J7 O$ l0 _% I影得真係唔差,但上次既雪景就.....
& l' @8 M: ^$ L9 J8 D4 s( d" q將d相整埋日文拼音,真係好有心機,抵讚 7 y1 d- a' O+ k! g
好啊,多謝先,等緊你d相,等我睇下係咪真係唔係靚女先
1234下一页