[幽默笑趣] cherry~ 樱花

夜月星辰 发布于2008-4-21 12:08 6264 次浏览 44 位用户参与讨论   [复制分享主题]
夜月星辰 发表于 2008-4-23 00:30:47 | 显示全部楼层
呵~ 听住先啦,! ?5 V+ l7 N6 Z8 j8 V7 o
上次雪景得2MP咋原来,( D* @, o& s& z
唔错啊呢,仲有唔少,但是就是唔想整理了0 g# j$ x! t( O* r
因为呢D将来都会有用咪整咯,可惜唔识打日文,4 w0 F5 Q1 e# V$ i8 D
唔系唔靓女,不过,同我谂伽有出入咯
幻影傳說 发表于 2008-4-23 00:49:18 | 显示全部楼层
你唔知有虛擬食物呢樣嘢咩  
; U+ J( x- k* y0 ~- N' Q  k2MP???咩意思??: z" h4 A& N5 }4 a, a5 \9 V

! ]) Y4 R* `! U& S% I$ z1 [# r有軟件可以轉日文架,不過俾你轉到都唔識睇啦: A. X) T2 B6 @3 W6 z- {8 t* W, j3 N  y
等我睇埋先再下定論
夜月星辰 发表于 2008-4-23 00:55:43 | 显示全部楼层
切~小气~ " m+ f; l- [$ O- x( z2 q
2mega pixls/ |  Q1 w1 a* r. ?
系咩?
! d2 H/ }; n& x2 z$ h
$ w$ g4 A4 {4 t' ^ 你等下先啦去,我仲记得的话
幻影傳說 发表于 2008-4-23 01:13:56 | 显示全部楼层
邊係小氣呢,係大方先啱
( `  s, f: A0 V% \+ X9 C  }# t5 A' l明白了5 K/ v5 p7 Q$ c" Y5 v% @" N3 ~8 |
有啊,dreye可以轉到架0 r# P0 ~) f" D0 E
放心~~我實會提你既
夜月星辰 发表于 2008-4-23 02:15:20 | 显示全部楼层
你咁叫大方?
* C( i) x7 S- v& [: h/ h
; Q3 `/ E5 m5 _% v  j1 n- r' O我转来都冇咩用啦
Laputa81 发表于 2008-4-23 10:26:19 | 显示全部楼层
白色好睇D·········
夜月星辰 发表于 2008-4-23 10:56:17 | 显示全部楼层
係咩?會係白色靚D? 
! m0 h( g! ?8 |* j我比較想要粉紅色的
moschino 发表于 2008-4-23 22:58:04 | 显示全部楼层
妈呀~~~~~~~~~~& F. D. N& B3 m5 w  l
好鬼靓啊~~~~~~~~~~~
Laputa81 发表于 2008-4-23 23:25:16 | 显示全部楼层
原帖由 夜月星辰 于 2008-4-23 10:56 发表 6 f2 e' m8 q' m/ h
係咩?會係白色靚D? 0 H8 L( W+ t* o4 F" Y
我比較想要粉紅色的

) n, r0 M8 G, W
3 C; d" [' o, |
% K( I+ I6 e' ?
) @) V8 g# F, Z! {: G咸鱼白菜各有所爱啫······
ahchun 发表于 2008-4-25 00:45:47 | 显示全部楼层
櫻花好靓ar...
miga 发表于 2008-4-26 10:07:37 | 显示全部楼层
好多樱花啊...几靓啊....睇花应该有美女相伴的....( Z9 K/ c" O- ~- r6 }- R
就系呢点唔好.....
夜月星辰 发表于 2008-4-26 10:24:45 | 显示全部楼层
放你張出來,我ps上去