跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

[社区发布] [原創][高达00][粵日雙語][1920x1080][x264 BDRip][R1更新完毕]

aubert22 发布于2009-7-15 22:25 25433 次浏览 399 位用户参与讨论     [复制分享主题]
二月枫 发表于 2009-7-16 11:27:13 | 显示全部楼层
好似音视不同步喔1 J# _0 T! B8 R% l" b/ o  |
难道是我部机问题

optoron 发表于 2009-7-16 12:29:36 | 显示全部楼层
thank you very much. this is so kool

tenpp 发表于 2009-7-16 13:47:18 | 显示全部楼层
好野! 支持...................

Xoun 发表于 2009-7-16 18:16:07 | 显示全部楼层
aubert-22多次出品BDrip 真系激动...又要买翻几十只碟至得咯

aubert22 发表于 2009-7-16 20:41:22 | 显示全部楼层
更新至第4话~~

aubert22 发表于 2009-7-16 20:42:43 | 显示全部楼层
水猫的蓝光系列最中意了~
% ~9 G. q/ |1 j& A2 w; }, Q一定黎支持!
% }- [8 c; b/ P* z其实BDRIP的话,600几M已经算少了& n" L! ?8 }) P( e1 R) N
; {+ @. w( h& ]7 f6 z
试过下曙光字幕社的BDRIP,1.7几G一集,好彩距有上传QQ,唔系都唔下距
# D; [: w4 l0 ?4 [4 X3 k9 j  ^4 F
! P4 C1 Q1 }7 Z  o: ?1 C9 J. K, v不过既然水猫出左呢个版本,一定收藏呢个
5 H) i+ E: D/ q3 @2 @183334257 发表于 2009-7-16 10:15
: k& @5 r, C) M# i6 U& S
多谢支持~~有乜唔好之处请提出~

aubert22 发表于 2009-7-16 20:43:59 | 显示全部楼层
不知会唔会放出粤语的音频呢?好早就已经下左漫游的BDRIP,而且比呢个仲要大,所以唔想删!!!( t5 }/ K. |7 K/ g
setvet 发表于 2009-7-16 10:58
3 F- L$ _1 G$ X
哗~如果要放,又要8个几钟~你不如叫人分流好过啦~D时间我想悭得就悭~见谅~

aubert22 发表于 2009-7-16 20:46:13 | 显示全部楼层
好似音视不同步喔5 |+ @( G4 K7 ~1 i
难道是我部机问题
" ]) Z6 S6 G) v二月枫 发表于 2009-7-16 11:27
. q4 w- `; h5 Q+ e2 S
我就唔知系米你台机问题了~反正我台机就同步了~) J. x3 H6 y6 ~! D: _
如果你认为唔同步呢,你可以试下 下载J2录制版黎对下~其实我合果阵睇到J2嘅有好多地方都好似唔同步咁,但我系照住区嘅口型合嘅~所以你认为我合嘅唔同步好可能你睇左J2录制版嘅都会话区唔同步~

aubert22 发表于 2009-7-16 20:46:49 | 显示全部楼层
aubert-22多次出品BDrip 真系激动...又要买翻几十只碟至得咯
7 i4 M+ p6 o* f* @  a$ |6 `Xoun 发表于 2009-7-16 18:16
8 |" b5 K0 P% W7 |
难得Xoun畀面~多谢晒~

tenpp 发表于 2009-7-17 06:18:13 | 显示全部楼层
更新4集了..................

ykcheung 发表于 2009-7-17 07:47:45 | 显示全部楼层
樓主幾快手窩

183334257 发表于 2009-7-17 12:43:17 | 显示全部楼层
唔同步的话,试一下换播放器,有时候机器无问题,但系播放器问题
) S- H8 c+ [& z0 B9 o我播的是同步