跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

[社区发布] [原創][高达00][粵日雙語][1920x1080][x264 BDRip][R1更新完毕]

aubert22 发布于2009-7-15 22:25 25342 次浏览 399 位用户参与讨论     [复制分享主题]
kwanyeung 发表于 2009-7-16 05:47:59 | 显示全部楼层
你话~调左速嘎~而且J2系每集一开始系OP~但RAW全部唔系~/ n7 E/ c  _1 i5 s% f
有D过场白之前嘅几秒都会cut~3 [% |' U0 V$ {; P' l
aubert-22 发表于 2009-7-16 00:21

$ E" E9 F+ K/ q& Z5 s% z( A調左速依個一早知了。。。但J2音頻已經好過高清翡翠音頻多多聲了。。1600合得好辛苦呢。。。8 T$ \  Y* k% A1 Y; q$ p& ^* _
點知合完先彈個J2完整音頻出黎。。

ykcheung 发表于 2009-7-16 06:28:35 | 显示全部楼层
嘿嘿,1080P,有意思,感謝樓主分享.

s5207374 发表于 2009-7-16 06:38:17 | 显示全部楼层
谢谢分享了~~~之前收了TVB的高清版本~~

ninaomu 发表于 2009-7-16 07:13:40 | 显示全部楼层
顶楼建议注明是J2-TVB粤语、同埋字幕是哪个组的版本 以作区分

kast 发表于 2009-7-16 07:58:13 | 显示全部楼层
高清版,先谢了!

KO999 发表于 2009-7-16 08:12:23 | 显示全部楼层
我也来支持一下你先!!

stayhome 发表于 2009-7-16 08:34:19 | 显示全部楼层
犀利,高清王道

lincoln40 发表于 2009-7-16 08:39:26 | 显示全部楼层
高达00  好有型
7 E0 Z& A+ `3 Q' M- x, B/ o( e好想看丫~

2497341O1 发表于 2009-7-16 08:57:41 | 显示全部楼层
巨物....  翻到学校再啃.     每集都揀最好的版本, 水猫真係唔话得拉~

huang 发表于 2009-7-16 09:04:37 | 显示全部楼层
想挂SHARE的版本,任务太多放弃了,支持啦

183334257 发表于 2009-7-16 10:15:36 | 显示全部楼层
2 N3 f0 p, b+ f  F( Z/ o& F8 g) O. j, }2 C2 C1 I" T
水猫的蓝光系列最中意了~- ?% R( k  W, T( F7 ]2 [9 W- m
一定黎支持!7 p. r, J' y, w8 ^7 M7 m) o. s
其实BDRIP的话,600几M已经算少了
: H- `, Y& [& I9 y3 p0 O  |0 R  u& j, e9 h" o3 Y# N
试过下曙光字幕社的BDRIP,1.7几G一集,好彩距有上传QQ,唔系都唔下距) m: x% G3 }+ W1 k0 \

( Z5 [! _# n* F) O/ g不过既然水猫出左呢个版本,一定收藏呢个

setvet 发表于 2009-7-16 10:58:41 | 显示全部楼层
不知会唔会放出粤语的音频呢?好早就已经下左漫游的BDRIP,而且比呢个仲要大,所以唔想删!!!