跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

[原创] [星矢--冥王十二宫篇] [x264&R40] [日语TVB粤语简体字幕] [更新完毕]

aubert22 发布于2009-4-21 12:14 4332 次浏览 64 位用户参与讨论   [复制分享主题]
7 S% e. k8 o0 m) z# R" A; W2 Y7 }0 \; V
【片  名】圣斗士星矢--冥王十二宫篇- q+ _& m  e( b% Z/ d
影片格式
】mkv
2 T5 H% D' x+ w, s7 |
【視頻編碼】x264&R40. s5 h! @" b: _( w
【大       小】197-277M/话(共13话)9 g2 t# G# q5 F- {5 i5 s7 l
【死檔日期】我唔续就死,但多数会续
& o& S" T/ E. ?* k/ {【語言字幕】日語TVB粤语, 简体字幕
7 `; L3 L  I9 }4 ~【音  頻】AAC
" ]( k5 b7 g) q3 h7 ]9 ?' k$ P【儲存空間】Q中转站. `$ D" Y9 r2 J4 B8 e+ y

8 F) h2 I8 O% M7 h* D' [终于更新完毕~有几话视频源系压成x264,但打后果D发觉压左画质变差(可能我对MC仲未太了解~),所以就决定用翻视频源格式封装,请见谅,如果不爱请自行转换~第12话无论系私家屋音轨定系土豆下载落黎嘅音轨都好,开头潘多拉讲嘢果10几秒都系无左,所以非常感谢1600嘅第12话音轨~本来谂住转向大米盘上传,但花左我成日时间上传左几集,自己尝试下载睇下,点知郁都唔郁,晕死~睇黎都系未够成熟嘅网盘啊,继续持观望态度~继续免费奉上~多谢欣赏~$ e% I- R# r. f1 E3 T
PS:再次借K.Y.嘅格式一用 ~9 J/ `3 _' U8 Z  [6 M1 D# H/ N
9 h/ @3 s* |9 B- b2 e) T4 f0 F
, ~: H; u$ d7 X( Z6 L1 o& i
游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复

评分

yjb338 + 8 + 48 + 1 问:评分的理由 答:没理由~~

已有(64)人评论

ngyan1600 发表于 2009-4-21 12:22:22 | 显示全部楼层
你要音源可以問我--.....我成套tvb版既dvd係度--"4 p( B6 z5 H( n
正版為左就tvb而同tvb一樣cut左唔小野
/ P9 ]2 ^0 B6 B- f4 _9 [不過內置字幕令我有小小保留......

平常心 发表于 2009-4-21 12:29:44 | 显示全部楼层
水王又发嘢,应该吾会咁快就超过限制,我见没几个人下?

aubert22 发表于 2009-4-21 13:23:28 | 显示全部楼层
你要音源可以問我--.....我成套tvb版既dvd係度--"3 @8 z$ S, |7 ]6 u6 G% j7 I4 o% t
正版為左就tvb而同tvb一樣cut左唔小野
  p2 ~9 c; m9 n不過內置字幕令我有小小保留......
3 a/ t/ t  I6 r- b  R2 T4 B* cngyan1600 发表于 2009-4-21 12:22

+ D& @1 H0 |- z$ l$ [其实我想问你嘎啦~但唔知点联络~~PM??

aubert22 发表于 2009-4-21 13:25:00 | 显示全部楼层
你要音源可以問我--.....我成套tvb版既dvd係度--"
! P* O9 y/ [( m5 t, d: a( G正版為左就tvb而同tvb一樣cut左唔小野+ T/ q- H! u+ y/ s2 |+ t
不過內置字幕令我有小小保留......* k8 |+ ~, e& L- V
ngyan1600 发表于 2009-4-21 12:22
) I9 a. |9 ?2 R; w
呃......无办法,有无DVD,有无RAW,而且稳呢个日版我都稳得好辛苦,胜在区下得快~

aubert22 发表于 2009-4-21 13:26:09 | 显示全部楼层
水王又发嘢,应该吾会咁快就超过限制,我见没几个人下?: G; [1 h7 B$ k( k9 @1 \) ?
平常心 发表于 2009-4-21 12:29

4 r) S# x3 |: [: K( ]0 S2 c( |发邮件嘅话应该系唔受限嘎,所以我至觉得果个嘢话下唔到先奇怪咯~~

daemo 发表于 2009-4-21 13:37:04 | 显示全部楼层
多谢分享···我钟意。。

seed22 发表于 2009-4-21 15:08:43 | 显示全部楼层
下集看过后再评论一下,但看见字幕怎么这么模糊不清的。

yjb338 发表于 2009-4-21 15:12:10 | 显示全部楼层
先回帖支持,然后下载!!{:5_322:}

seed22 发表于 2009-4-21 15:14:07 | 显示全部楼层
我很好奇,怎么猫咪这么喜欢上传到QQ,而不用MU JS等比较久的网盘,* D$ b7 j$ g- Z8 m8 \
请问猫咪能发表一下吗?

183334257 发表于 2009-4-21 15:34:28 | 显示全部楼层
纯支持,呵呵& j4 }  K+ p4 g3 O$ N' X1 E
无看过圣斗士

aubert22 发表于 2009-4-21 16:14:24 | 显示全部楼层
下集看过后再评论一下,但看见字幕怎么这么模糊不清的。+ p  `6 r2 ^- t# H
seed22 发表于 2009-4-21 15:08

6 i3 W& [1 W1 P0 I0 K! c你睇图片无得讲,你倒不如下张图片睇~字幕肯定清嘅,话晒系内嵌~