昨天起翡翠台20:30播放黄晓明版鹿鼎记

伊凡杰琳 发布于2009-1-6 10:42 2760 次浏览 34 位用户参与讨论   [复制分享主题]
真没想到TVB会播放这个..." b5 S/ W2 t* F6 J# Y
而且还在20:30-21:30这个时段播放...
" {+ R$ `$ D* \, W) N7 }( [
% ]& f1 S9 F  y* k[小宝小时候]的配音员是谁?* l  x! }5 S+ q
好似系KERORO把声...

已有(34)人评论

Kiver 发表于 2009-1-6 10:46:56 | 显示全部楼层
在珠江台睇过一次咯~~~

aubert22 发表于 2009-1-6 11:31:56 | 显示全部楼层
唔中意睇呢黄晓明呢部~

xing 发表于 2009-1-6 11:58:26 | 显示全部楼层
啊 要晚自習 冇機會睇~

Laputa81 发表于 2009-1-6 12:12:00 | 显示全部楼层
又话要备考嘅?? 阿姑~~; _0 i, t7 W; Y
乜噉早pro头··········
  {0 [" C1 n+ N5 b5 Q; l. z  h! H" \7 R; R7 T
去饮水个时瞄咗瞄~~~
; |. Q: x5 ]3 T" C0 w无乜冲动再睇落去····

aubert22 发表于 2009-1-6 12:17:58 | 显示全部楼层
原帖由 Laputa81 于 2009-1-6 12:12 发表 ( ?4 z7 L$ R7 L9 }$ I( F
又话要备考嘅?? 阿姑~~# K0 ^% R4 v  z1 d
乜噉早pro头··········& r& h$ g8 Q. ?
8 T# A5 z6 |% Q" L6 P4 a
去饮水个时瞄咗瞄~~~
8 t1 }0 @& c/ z0 m  e无乜冲动再睇落去····

# r7 q: a3 F5 t/ P; K* _, Z: y区发烧请假翻黎上C.C.C.啊,几劲啊~

mcnynbajay 发表于 2009-1-6 12:31:54 | 显示全部楼层
我都要晚修的# I; j8 T: x. n# l2 s7 I) l) Q
都有好几耐无睇黄金时段的连续剧了
' B2 x9 r$ v5 l, f  H/ q无记错的话% Y0 z# y- }9 q- a0 ^
TVB原定系08内播噶
( `0 _$ }9 M" m/ O终于系09年初播了~
; ^; m8 x  U" q0 l接着黄晓明拍《神雕侠侣》另一作品~!

Kiver 发表于 2009-1-6 13:40:34 | 显示全部楼层
原帖由 aubert-22 于 2009-1-6 12:17 发表 , _- \4 `% U+ N9 |" s/ [* z
. N# o. D. ^  {2 E5 Y  s1 j* q2 S
区发烧请假翻黎上C.C.C.啊,几劲啊~

/ k9 F+ b/ l4 K' t, I; N2 W9 d+ z! H
好清楚靓女的一举一动啵

aubert22 发表于 2009-1-6 14:28:15 | 显示全部楼层
原帖由 Kiver 于 2009-1-6 13:40 发表
: \3 C4 D8 V; L) D+ D3 B9 U8 j! i/ w/ p' o8 k( q

U+ z, Q& B# V8 u% \好清楚靓女的一举一动啵

# ~% z! \  V8 ~! N' P1 ]5 g切勿误会,系因为某D原因区话我知嘎啫~

ronveray 发表于 2009-1-6 14:48:55 | 显示全部楼层
原帖由 aubert-22 于 2009-1-6 14:28 发表
% k, [2 R5 u! L1 T1 U. P5 W
/ A* K- c. Y' z# M- @切勿误会,系因为某D原因区话我知嘎啫~

5 ^$ U. d8 R) f8 L+ P. X4 {" A* e% I) P! F
( J5 y+ u0 U, X& i. l9 B- e+ v
无须解释,解释就是掩释。。。

ninaomu 发表于 2009-1-6 15:00:19 | 显示全部楼层
唔中意睇呢个版,睇预告片时好似听到成年小宝係阿so配?

aubert22 发表于 2009-1-6 17:44:28 | 显示全部楼层
原帖由 ronveray 于 2009-1-6 14:48 发表 * n1 h9 u. |) L+ U/ E; l
- E; j0 B0 ]& |/ y. {
4 }  y& s7 R6 R9 g4 Z

9 m% V9 q6 y. ~/ z  N无须解释,解释就是掩释。。。

" W7 ?' K( j  K7 N我唔解释了~唉,误会我唔紧要啊,唔好误会人地啊~

123下一页