Come on~阿姑派利是咯..派到破产为止

伊凡杰琳 发布于2009-1-26 17:45 3404 次浏览 60 位用户参与讨论   [复制分享主题]
讲声“恭喜发财,利是逗来”先啦
/ l3 ]# k1 X3 [! }  G& B& h3 C' ~/ v1 O
话时话啊...C.C.C.太多好人,惊我破产,俾多几封大利是俾我...想破产都唔得咯' h& l9 Y; Y# ]6 R6 N
- |, x/ ^9 A' @! p% A

评分

熊猫仔 + 8 + 80 恭喜发财!

已有(60)人评论

Kiver 发表于 2009-1-26 18:57:32 | 显示全部楼层
原帖由 伊凡杰琳 于 2009-1-26 17:45 发表 ) t1 K( a9 b6 f$ {
想要利是,你地知点做噶啦

0 R% x" E% m3 h# G  ?1 c3 F. k4 I/ f5 g. m2 r! y7 U0 c
想我地点做啊??

huang 发表于 2009-1-26 19:03:20 | 显示全部楼层
想要HD90,早讲啦,

youxiwang 发表于 2009-1-26 19:20:45 | 显示全部楼层
支持支持,几时派?

2497341O1 发表于 2009-1-26 19:32:04 | 显示全部楼层
   祝呀姑万事胜意, 心想事成,  青春长驻呀`

aubert22 发表于 2009-1-26 19:46:56 | 显示全部楼层
你点派啊??转账??汇款??

伊凡杰琳 发表于 2009-1-26 19:53:03 | 显示全部楼层
原帖由 Kiver 于 2009-1-26 18:57 发表
* }6 w* g' ~+ N, a) X. q
' D9 h7 r; f0 P3 e* A: p; m/ B1 U% H
想我地点做啊??
4 S6 i4 g' ]9 b! d

9 m6 S' C' p5 E# U/ }# i社长大人啊社长大人...! m  U4 C& G& z0 B3 y' X* l/ r7 j
自己捻...

伊凡杰琳 发表于 2009-1-26 19:53:49 | 显示全部楼层
原帖由 huang 于 2009-1-26 19:03 发表 - f9 B& |' O" V
想要HD90,早讲啦,
* u0 \9 y1 X) x3 H

7 E, T  J1 h6 F% eHD90?乜野来噶?

伊凡杰琳 发表于 2009-1-26 19:56:06 | 显示全部楼层
原帖由 youxiwang 于 2009-1-26 19:20 发表 8 E+ E; K7 P4 T: A5 l- f
支持支持,几时派?
" e5 t: {4 L3 }# ~: g

; i& W2 V. G; s1 V要利是前应该做D咩啊?8 S  c" ?/ U! O1 M; ~3 j
做佐自然有噶啦...

伊凡杰琳 发表于 2009-1-26 19:57:24 | 显示全部楼层
原帖由 2497341O1 于 2009-1-26 19:32 发表
% L; U; C7 X6 P% @' X  w6 t! W   祝呀姑万事胜意, 心想事成,  青春长驻呀`

' V" _; o/ E% b. O4 z, W/ C  R6 e. {: m! O6 Q
乖啦....不过都系无做到我讲既要求,继续努力啦,小朋友

伊凡杰琳 发表于 2009-1-26 19:58:45 | 显示全部楼层
原帖由 aubert-22 于 2009-1-26 19:46 发表
6 D) e) ]+ z6 N( L6 d你点派啊??转账??汇款??
  C" Y. s, F8 M' Y% o- l5 Y

" e5 M8 U( B/ g5 k% W, y啊,水王大人,好耐无见...
$ u% n, k6 N+ ?HAPPY 牛 YEAR~  B7 }8 H' Z# q5 U! ~1 a8 r* ^) f
转账挂~

2497341O1 发表于 2009-1-26 20:00:18 | 显示全部楼层
   哈哈~    同呀姑拜年, 唔一定要攞利是嘅~   2 x5 [- F0 U0 I& z3 c& b& [5 _2 J

( I& v7 ~$ m' |4 m# M' z   呀姑讲句"乖啦"  ,   我都心满意足啦~