[每日闲聊] 唔知依家仲有几只仲记得我哩个阿姑呢=///=

伊凡杰琳 发布于2009-12-6 22:39 1863 次浏览 46 位用户参与讨论   [复制分享主题]

% Y2 X- r! T: R# z+ i如题...................8 `" |% h* f  X% b% H

2 g" k5 t; k- e. T
9 D, x# G- o, h- m7 l7 Y$ g又一个水贴,哈哈哈哈; Q2 F6 C/ q  ?7 I

8 r4 b( L0 [1 L" k1 K8 x1 h$ R, g6 D  X/ a' a
好耐无见剌,各位大大们!!4 O; q# K% l7 H$ u5 v3 P6 C
抱抱=////=

已有(46)人评论

xu1982owen 发表于 2009-12-6 22:46:09 | 显示全部楼层
我就因为bee组认得你啦,不知道你认5认得我喈
% Z9 ?# M3 K" z. R哇咔咔.

aubert22 发表于 2009-12-6 22:58:02 | 显示全部楼层
上几日先谂起你~~翻学忙吧~

伊凡杰琳 发表于 2009-12-6 23:02:06 | 显示全部楼层
aaaaaaa!!7 p& O* J6 P1 f) R2 `
水王好得意啊啊..好耐无见剌
$ G" r4 t/ D3 ]* ^" k7 Z# W$ g3 B( Y7 R2 T- |4 X/ C* x2 v
夷?xu1982owen?你系边位吖????
1 c) q+ }3 ^! N* A! kBEE组?我都系BEE组成员吖,嘻嘻

lych 发表于 2009-12-6 23:04:12 | 显示全部楼层
最近真是好多老朋友潜完水上黎论坛灌水的。; {) F1 ~6 ]" h
梗是记得你啦~~~最近好吗?

aubert22 发表于 2009-12-6 23:05:05 | 显示全部楼层
aaaaaaa!!+ R) y9 \1 X: o
水王好得意啊啊..好耐无见剌9 z% t2 \, R' X

$ p% h9 v% [% A. s夷?xu1982owen?你系边位吖????
5 a# ]- q. K  x/ @3 I! g4 l& wBEE组?我都系BEE组成员吖,嘻嘻4 W1 s* `2 P6 {6 d$ L
伊凡杰琳 发表于 2009-12-6 23:02
. O3 \" Q' B8 \$ p2 k* q
人地米就系话紧你咯~就系因为BEE组而记得你咯~~懵~. i' a" ?4 L( A6 _0 @
系我好耐无见你,唔系你好耐无见我~~去左边度游阜啊,咁耐先浦头~

伊凡杰琳 发表于 2009-12-6 23:10:07 | 显示全部楼层
哎呀呀!牛牛大人>///<..好挂住你吖* \& ]3 E* k2 K

! K$ n) v% _# j5 n0 r1 ^你只水猫吖!仲系甘鬼衰,哼....% |  @+ t' b6 t1 N( t
无吖,学习咯,累米上来同你地吹下水咯,嘻嘻

kururu 发表于 2009-12-6 23:10:34 | 显示全部楼层
新人来报到~~~~~~啊姑好~!

aubert22 发表于 2009-12-6 23:14:09 | 显示全部楼层
哎呀呀!牛牛大人>///
8 d5 \! N; u3 b; P, w8 g, S伊凡杰琳 发表于 2009-12-6 23:10
4 i  [+ R; T2 h* Y
即系偷懒~~话时话了,我都唔记得你读几年级了~~

aubert22 发表于 2009-12-6 23:14:55 | 显示全部楼层
新人来报到~~~~~~啊姑好~!
( ^: {& e: n7 i4 m% g6 V4 rkururu 发表于 2009-12-6 23:10

8 H6 ~: R$ O, W你都叫新人我米新到蜡蜡呤~

xu1982owen 发表于 2009-12-6 23:18:25 | 显示全部楼层
4# 伊凡杰琳 ; d& C& P" {7 Z8 \; B- O2 v

# u9 o8 [0 s7 y. X2 ^- E2 H) K& l+ ?' {. Q- d% W5 `5 C  v+ }
我系基基 咯.

伊凡杰琳 发表于 2009-12-6 23:19:52 | 显示全部楼层
你个衰猫吖,我读紧高一吖..
/ a! N6 r/ j- K/ o" }好想快D读大学吖,到时就大把时间灌水咯# M7 Z: [& ]& R. F4 A+ F
8 f+ m4 \; t2 v) b- L6 F) j7 E
kururu...我仲记得你噶( }+ T  A+ v0 }$ N1 A0 l1 o$ `
你都系老人一个咯

1234下一页