[每日闲聊] 唔知依家仲有几只仲记得我哩个阿姑呢=///=

伊凡杰琳 发布于2009-12-6 22:39 1869 次浏览 46 位用户参与讨论   [复制分享主题]
mymuro 发表于 2009-12-8 01:41:22 | 显示全部楼层
我都错过咗,睇嚟都比较难可以睇到囖
3 W! T  N( w8 j# d% o- _# p$ [8 Rkevinchan 发表于 2009-12-7 21:56
. e# q/ ~# z% A" I9 ^8 ~0 R0 b( ?
. i, t1 W: l4 a
系我呃既3 ~3 \% Z+ _9 E/ [7 F6 b9 m" r
鬼叫成张晒木目帖都无个人上pp,在下唯有牺牲色相,引诱阿姑晒木目
" p' v# _! W% U+ X
5 E# \# N& u1 q; b% R. t. aPS:阿姑你好,恭喜发财,等住你封利是^_^

伊凡杰琳 发表于 2009-12-8 14:01:24 | 显示全部楼层
我上佐来剌!!嘻嘻( o/ J' h, \) ~: F( K* Y4 s  B
好热闹吖
4 X4 d8 S; @, `4 y- Z小红社长竟然仲记得我喔,好感动吖!
+ [. [: V' c3 U) r" V( n平常心大人,我无唔记得你地吖9 H9 o5 O6 r" @3 o7 R9 O
mymuro..我今年醒份大利是过你,哈哈哈
8 R: u  c0 B2 F  [! o5 [+ L. {) mAMP,抱抱吖~
2 A, a) v* P( R3 c, jKS128,你好吖!!0 {; l& \1 v% d3 U4 E. o- k
3 ^$ C( b4 f3 u, c, k
我依家上紧电脑课吖,嘻嘻

kevinchan 发表于 2009-12-8 15:33:06 | 显示全部楼层
系我呃既
" T+ X9 J) K2 q鬼叫成张晒木目帖都无个人上pp,在下唯有牺牲色相,引诱阿姑晒木目
& A2 z( l1 @0 D9 h- w( r2 t7 i& Z: u/ e7 x
PS:阿姑你好,恭喜发财,等住你封利是^_^
. O( _0 i2 L7 S+ g, a3 y5 T' E! kmymuro 发表于 2009-12-8 01:41
几时再呃多佢一次吖?期待...

kevinchan 发表于 2009-12-8 15:39:24 | 显示全部楼层
我上佐来剌!!嘻嘻
" I6 O; |1 @5 \; n好热闹吖! @; p3 S' W& d( p/ I& \4 @, E
小红社长竟然仲记得我喔,好感动吖!: w5 a' e4 M4 [
平常心大人,我无唔记得你地吖' d2 r: u( a5 K  a8 j: k9 d* O
mymuro..我今年醒份大利是过你,哈哈哈5 E8 m; ]* ~7 e$ z* Z
AMP,抱抱吖~) t/ M& {3 S3 e7 K  q9 G
KS128,你好吖!!8 e* e4 `. B6 n4 n; q- D; C. f

1 f( D" W" @5 _) ~) j- R我依家上紧电脑课吖,嘻嘻
% J$ j2 L; l8 l# Y伊凡杰琳 发表于 2009-12-8 14:01
果然係好孩子,上课都挂住上粤漫社

tmdnndx 发表于 2009-12-8 19:16:43 | 显示全部楼层
呻吟路过下

tandong 发表于 2009-12-9 12:16:16 | 显示全部楼层
啊姑,发木目拉!!

kevinchan 发表于 2009-12-9 13:32:02 | 显示全部楼层
啊姑,发木目拉!!
- j4 u* F6 T( E3 k, |1 D5 Otandong 发表于 2009-12-9 12:16
老虎比K社更奇迹般出现了

mymuro 发表于 2009-12-9 18:45:38 | 显示全部楼层
老虎比K社更奇迹般出现了: i* Q" l( ?3 S4 s6 j
kevinchan 发表于 2009-12-9 13:32

3 U; w9 j. |, H  Z$ a
: {$ Q& v- V  _8 w4 [# I3 P' P# J貌似个爆木目帖就系老虎发,结果自己都唔带头爆

kevinchan 发表于 2009-12-9 22:11:37 | 显示全部楼层
貌似个爆木目帖就系老虎发,结果自己都唔带头爆
4 |( y! O( }) A5 L' c  ymymuro 发表于 2009-12-9 18:45
老虎,快D嚟补翻张木目啊

netasa 发表于 2009-12-10 03:03:27 | 显示全部楼层
误会啦误会啦~~以前系区自己发嘎~好多人睇到,你错过左咋~嘻嘻~~- [. ~! ?  E+ z8 e; p4 y) D, \
aubert-22 发表于 2009-12-7 20:31
4 P" z$ w4 b' e  b7 ?

* \) K  }: w: _3 S) K% S9 l原嚟你讲以前果D  仲以为有新嘅睇添! 不过讲真,以前有好多木目睇过怕都无印象了! 唯独MK同埋MG有D印象。 仲有大城果几位(一下霖唔起个ID见谅见谅!)# p5 o4 w7 X9 f& ^( o

! g5 X8 d/ n6 S# z+ ~
  }4 q) W( C, D3 o2 C  L另外问声,你记唔记得有个MM曾经公开个MSN空间(宜家就LIVE)ID叫咩噶。记前以前里面好多闪相噶。

嚣のЪ 发表于 2009-12-12 19:58:37 | 显示全部楼层
呀~我记得你呀阿姑~
* H( v, x) Z: R" P& |8 [新人报到下哈~