[每日闲聊] 琴晚先至收到风:laughing哥奇迹复活—O—||

伊凡杰琳 发布于2009-3-26 17:04 1742 次浏览 26 位用户参与讨论   [复制分享主题]
学警3甘火,点解C.C.C无人提既?
- j% O. Z$ n6 T* B' r8 R) o( F5 K4 {% g* e  c# \: k. N
唔通你地特登留俾我发贴?!
& i; S3 l  m- ~  ?8 Z
: j3 \& `: l- q2 L9 V) J% Q0 i多谢大家!. v( v* k# J8 A' |

2 S1 g  Z; L1 I- c% K' F$ P" i. H* j, \' i! u; \
TVB唔系CCTV啊...4 B- Y% M6 @+ I4 Q$ s' a

" c! h9 W# i5 N+ \  NTVB为佐我地哩D观众,要laughing哥奇迹复活,补拍复活情节
4 S1 h* }5 X) i  t+ d( l5 U0 e
/ P6 l/ [9 E  C( {( r0 z& f+ N3 V. p$ ?2 \2 @3 z- W/ o0 o
个人意见,
+ a: P/ ]- P6 K, H. F+ I9 J: k$ }: ]& ]9 I* x6 a+ f: }' i* P
谢天华系哩部也的确几犀利,成为抢角。
* y: t: Q. y% F' _5 [/ a+ p% \. p  U+ x) A6 i) H$ x
但系我觉得有D人过分夸张咯,其实都只不过系一部电视剧姐...2 e- m. U8 U/ O; [

2 ^% ^: J# q* a9 y* X* k0 G搞埋晒D哀悼区,我觉得有D过火咯 1 x) b1 K& S, d/ h

" ?1 u$ ^% K8 |7 E) y 你地醒下啦

已有(26)人评论

masato 发表于 2009-3-26 17:37:52 | 显示全部楼层
汗 对电视剧没爱 飘过算了

alexhus 发表于 2009-3-26 17:56:38 | 显示全部楼层
我觉得laughing演得唔错,的确有D超过咗主角。。。

huang 发表于 2009-3-26 18:43:52 | 显示全部楼层
咩谁来的?对三次元无爱

平常心 发表于 2009-3-26 18:55:11 | 显示全部楼层
太好,咁样第四辑先睇头.

nyyyyd 发表于 2009-3-26 19:02:09 | 显示全部楼层
风头仲劲过主角。

lych 发表于 2009-3-26 19:36:50 | 显示全部楼层
无办法啦,鬼叫部戏是叫学警咩,重要是现在是靠样吃饭的年代啊~~~~```

j95101 发表于 2009-3-26 20:00:25 | 显示全部楼层
laughing这样都死不了,江世孝有麻烦啦

Kiver 发表于 2009-3-26 20:28:19 | 显示全部楼层
这部三次元我没有睇过呢~~

alexhus 发表于 2009-3-26 21:25:17 | 显示全部楼层
原帖由 Kiver 于 2009-3-26 20:28 发表 0 F' b' v" _1 W/ l6 D1 y, q- U
这部三次元我没有睇过呢~~

; y" d0 s% V" s' BK社,要睇下啦,几好睇架。。。

aubert22 发表于 2009-3-26 22:52:49 | 显示全部楼层
我噙日睇网易都哨到话唔知边个允许复活~~

ninaomu 发表于 2009-3-26 23:05:05 | 显示全部楼层
唔得闲追,不过到时会down全套嚟睇~~~~

123下一页