[每日闲聊] C.C.C版头系我既至爱啊啊啊啊

伊凡杰琳 发布于2009-3-2 22:32 2296 次浏览 46 位用户参与讨论   [复制分享主题]
话说爱德大人系我最最最中意既动漫人物...哈哈
- X8 C4 }! ]# a2 i* q0 e4 m; o. w
爱德大人~你好有型啊~9 K4 u- C5 r; u* Y/ w: i) Q

- |& X/ v, c. a. t爱死社长大人啦....
8 b" h% R7 A$ b4 }6 C$ h! y0 H/ O. B! w  e( q/ X# G
期待4月新番既钢炼2~

已有(46)人评论

Kiver 发表于 2009-3-2 22:37:43 | 显示全部楼层
原帖由 伊凡杰琳 于 2009-3-2 22:32 发表
( Y) S, w: f' q3 X7 c! C- p* R6 r: L话说爱德大人系我最最最中意既动漫人物...哈哈
/ c; j" Y7 Q4 d* x& {8 `* ^6 ~% N
  Z, b. l# G# f' o& \爱德大人~你好有型啊~4 T5 T7 Z0 _/ D9 \. g) g/ ?
, X. g6 R3 E2 E
爱死社长大人啦....
' I# d) c* n, v! ^/ n4 d% v4 x# ?1 y: H' v5 r/ v$ J$ J* E' _0 Q. j
期待4月新番既钢炼2~
/ g0 R: Q7 o7 E- [# s& }3 {% I* t9 B

% i7 i8 i# \: e5 w都是为迎接钢炼2+ S; A. b0 e% h9 I" q+ d
# ~+ d; v5 b$ J' {
所以我才换爱德上去的

lych 发表于 2009-3-2 23:08:13 | 显示全部楼层
点解个post同友情连接个张的post一样嘅?

Kiver 发表于 2009-3-2 23:18:53 | 显示全部楼层
原帖由 lych 于 2009-3-2 23:08 发表
/ V  A' y0 Q3 m点解个post同友情连接个张的post一样嘅?

+ {4 t, q! s. \7 g: b4 s1 I5 [* o# X+ ?" y1 ~0 v
有小许不同~~~

billiard 发表于 2009-3-2 23:36:57 | 显示全部楼层
老啦,无咩耐性接受新事物.

Laputa81 发表于 2009-3-2 23:52:17 | 显示全部楼层
话说觉得一般地·······

alexhus 发表于 2009-3-2 23:53:29 | 显示全部楼层
钢炼2期待ing。。。希望我仲系学校一次过睇晒佢。。。

菠萝蜜包 发表于 2009-3-3 02:37:10 | 显示全部楼层
豆丁爱德4月回归了!!期待呢!

masato 发表于 2009-3-3 08:19:00 | 显示全部楼层
貌似人家是炒冷饭罢了 不会太期待

Kiver 发表于 2009-3-3 08:50:25 | 显示全部楼层
原帖由 alexhus 于 2009-3-2 23:53 发表
6 [! s$ y0 X0 A钢炼2期待ing。。。希望我仲系学校一次过睇晒佢。。。

% i, n) Q4 e2 e+ |; `# Z7 i8 u+ P% Y
那证明你仲有一年书读?

ks128 发表于 2009-3-3 09:36:10 | 显示全部楼层
希望以后都用以爱德为主题的LOGO啦

masato 发表于 2009-3-3 09:54:56 | 显示全部楼层

回复 11楼 ks128 的帖子

我觉得鲁鲁修比较好 因为比较帅

1234下一页