[每日闲聊] 伊凡我复活啦!!!!!!

伊凡杰琳 发布于2009-6-26 18:17 1323 次浏览 23 位用户参与讨论   [复制分享主题]
哈哈哈哈....我返来啦!!!mina桑>3<
- H" s% Z4 j/ P1 r* K5 ?" Q. b
2 [7 Q% J6 x. i7 w& I- H唔知哩度仲有无人挂住我呢~
5 m* u" I9 p2 c  Z
/ y" I+ ]6 {2 A大家随便灌啦~唔使同我客气噶!!

已有(23)人评论

xiaojim 发表于 2009-6-26 18:38:37 | 显示全部楼层
前輩,入來瞻仰

lych 发表于 2009-6-26 18:58:51 | 显示全部楼层
牛牛来了,考完试了~~~~

Kiver 发表于 2009-6-26 19:12:22 | 显示全部楼层
哈哈哈哈....我返来啦!!!mina桑>3<9 ]( t- W. y7 V' W1 r0 d) D
) M8 }- |  A8 S! M
唔知哩度仲有无人挂住我呢~* j7 z, y2 y( F* m

0 Q! w0 ^$ G/ p9 |, K. n; S大家随便灌啦~唔使同我客气噶!!
5 Z  s. ]/ t+ \伊凡杰琳 发表于 2009-6-26 18:17

6 d  r( J- U! p1 A' x/ a! @
( V; E6 H$ D5 E& W9 o之前沉睡左去边?

熊猫仔 发表于 2009-6-26 19:33:12 | 显示全部楼层
去左边度潜水!!!~~~
- _; J/ i; K, ^8 I8 I, q- f" j$ _好挂住你把萝莉声....~~~

平常心 发表于 2009-6-26 20:50:53 | 显示全部楼层
由于某呢原因,被迫收皮中,{:5_339:}

kevinchan 发表于 2009-6-26 21:40:44 | 显示全部楼层
又多一位前辈返嚟啦,好事啊

ks128 发表于 2009-6-26 21:46:22 | 显示全部楼层
好似有点疑惑??怀疑??

tandong 发表于 2009-6-26 23:23:13 | 显示全部楼层
哈哈哈哈....我返来啦!!!mina桑>3<
) b( ?, Z$ k( T( e: v: K4 J& M0 M6 J$ k" T) |
唔知哩度仲有无人挂住我呢~
* X& l; y" W9 X+ F# m2 r1 S
- v6 C3 i: T$ X, }  \+ P" }大家随便灌啦~唔使同我客气噶!!: J: S9 Q! q9 [0 Q# |
伊凡杰琳 发表于 2009-6-26 18:17
啊姑,番來喇,发张木目睇下是吾是靓女左!!

kalaso 发表于 2009-6-27 00:05:21 | 显示全部楼层
支持伊凡MM回归

kalaso 发表于 2009-6-27 00:07:27 | 显示全部楼层
啊姑,番來喇,发张木目睇下是吾是靓女左!!6 u+ \  O) J; ?, P
tandong 发表于 2009-6-26 23:23
) [+ |8 X3 w& `9 Y3 U3 y8 M7 v6 A
- ]8 v' A1 ?: f' Y+ O
刚发现; l/ V* O$ b/ [* b$ ~
最近人妖多左

tandong 发表于 2009-6-27 01:05:50 | 显示全部楼层
刚发现
5 e; j9 m2 }1 f3 }$ r 最近人妖多左
' f/ H* g6 @* s! S$ T0 b8 qkalaso 发表于 2009-6-27 00:07

* P9 D' P9 w* ~  l粵漫社之乱,必有妖!

12下一页