魔法少女奈葉StrikerS [更新至第19-20集]by-mix

GavinDX 发布于2008-10-11 22:54 4065 次浏览 28 位用户参与讨论   [复制分享主题]
【影片名稱】:魔法少女奈葉StrikerS
% K2 p2 Q9 z3 I2 Z! |【影片集數】:
01-26! b& c' v: [0 f  m
影片格式】:mpeg9 `$ m+ h. l. i) x
【語言字幕】:粵語/中文字幕
- @* M' ~6 T2 q/ n3 K! ~; ~6 C. r) H# h6 [( R2 {: W
我见冇人转过来,所以转左过来,不过我唔保证会继续跟进,但系如果我有时间嘅话,应该会跟进。中意嘅人可以下载下,不过提醒下各位,mix录制嘅音质真系唔敢恭维,奈叶A's之所以冇人整合成版都系因为音质实在太差所以放弃整(其实第一部嘅音质都唔好得去边)。不过如果大家唔介意嘅话就下载啦,我转帖只系比D想下载嘅人知道有得下载姐。
% j  }+ h2 I9 S$ C, Y9 |
( A/ b! }+ G7 i3,4集 Mix录影失败
. I) M+ {, r2 C  ]! C! y, i
因HDD瓜咗錄了的15-16冇了* q# P, v( a9 b. _4 o
等重播時再錄
1 H; b& x7 q, F0 S4 {
  H$ n9 n/ v; a' D8 e. W+ J

魔法少女奈葉StrikerS - 01 向空之翼.mpg.torrent

21.06 KB, 下载次数: 7, 下载积分: 社区币 -5 星梦

魔法少女奈葉StrikerS - 02 機動六課.mpg.torrent

20.81 KB, 下载次数: 4, 下载积分: 社区币 -5 星梦

魔法少女奈葉StrikerS - 05 星與雷.mpg.torrent

20.9 KB, 下载次数: 3, 下载积分: 社区币 -5 星梦

魔法少女奈葉StrikerS - 06 進展.mpg.torrent

21.04 KB, 下载次数: 2, 下载积分: 社区币 -5 星梦

魔法少女奈葉StrikerS - 07 亞哥斯塔飯店.mpg.torrent

21.07 KB, 下载次数: 1, 下载积分: 社区币 -5 星梦

魔法少女奈葉StrikerS - 08 共同的心願.mpg.torrent

20.58 KB, 下载次数: 2, 下载积分: 社区币 -5 星梦

魔法少女奈葉StrikerS - 09 重要的道理.mpg.torrent

21.1 KB, 下载次数: 1, 下载积分: 社区币 -5 星梦

魔法少女奈葉StrikerS - 10 機動六課的假日(前篇).mpg.torrent

20.62 KB, 下载次数: 3, 下载积分: 社区币 -5 星梦

魔法少女奈葉StrikerS - 11 機動六課的假日(後篇).mpg.torrent

21.11 KB, 下载次数: 2, 下载积分: 社区币 -5 星梦

魔法少女奈葉StrikerS - 12 序印者.mpg.torrent

21.08 KB, 下载次数: 1, 下载积分: 社区币 -5 星梦

魔法少女奈葉StrikerS - 13 生命的理由.mpg.torrent

21.15 KB, 下载次数: 1, 下载积分: 社区币 -5 星梦

魔法少女奈葉StrikerS - 14 母親與孩子.mpg.torrent

20.91 KB, 下载次数: 1, 下载积分: 社区币 -5 星梦

魔法少女奈葉StrikerS - 17 當天、機動六課(後篇).mpg.torrent

21.14 KB, 下载次数: 1, 下载积分: 社区币 -5 星梦

魔法少女奈葉StrikerS - 18 翅膀,再度起飛.mpg.torrent

20.68 KB, 下载次数: 1, 下载积分: 社区币 -5 星梦

魔法少女奈葉StrikerS - 19 搖籃.mpg.torrent

21.06 KB, 下载次数: 1, 下载积分: 社区币 -5 星梦

魔法少女奈葉StrikerS - 20 無限的慾望.mpg.torrent

21.07 KB, 下载次数: 1, 下载积分: 社区币 -5 星梦

已有(28)人评论

ninaomu 发表于 2008-10-11 23:34:26 | 显示全部楼层
听讲MIX仲係用紧好旧的录制器材
* A5 |( ]9 N' a* y我谂係时候要update了

GavinDX 发表于 2008-10-11 23:39:44 | 显示全部楼层
原帖由 ninaomu 于 2008-10-11 23:34 发表 7 [# S/ F" h8 w2 j1 C- X
听讲MIX仲係用紧好旧的录制器材) P: ~2 w& H8 p
我谂係时候要update了
5 ]/ }" d+ f) i; H
原来系咁啊,唔怪得知D画质同音质都咁差啦,但系就算距宜家Update都太迟啦,第一部同第二部都已经播完,而且偏偏就系得距一个人录,唉。。。。。。。

ninaomu 发表于 2008-10-11 23:56:28 | 显示全部楼层
可能有其他人录但无人放出啫~~~

wjr5200 发表于 2008-10-12 01:20:50 | 显示全部楼层
有人录就好好啦,呢部野有粤语版已经无得顶罗

ttsti 发表于 2008-10-12 02:10:26 | 显示全部楼层
唉!个左声道一时有声一时没声,画质一般!

Laputa81 发表于 2008-10-12 10:29:39 | 显示全部楼层
觉得喱个版本比较朦同暗~~~9 `  O6 K1 N* b* w! l1 U& w
: ]& K" _7 K3 L, n# b; W, ]  O
音质方面又欠佳······1 x# V% t- J9 G& u3 _" K  c4 |5 i+ m

/ ]' h+ ^$ {6 y' e) @可惜可惜~~~~

eay 发表于 2008-10-12 23:58:31 | 显示全部楼层
果然全部出晒- -

netasa 发表于 2008-10-13 03:00:11 | 显示全部楼层
原帖由 ninaomu 于 2008-10-11 23:34 发表
$ Y2 i* Y7 r5 y& Q6 [听讲MIX仲係用紧好旧的录制器材2 r2 b; O- Q' v) u& |9 U' A
我谂係时候要update了

$ X4 f- R/ d  b& j0 P  d% ]; u) {, Q) r+ D
我怀疑係直接用带有录制功能嘅MP4录出嚟嘅,之前第一部果时就觉得了,MP4格式 QVGA分辨率 同埋D声音......等等!

miga 发表于 2008-10-13 07:34:54 | 显示全部楼层
原帖由 netasa 于 2008-10-13 03:00 发表
- R4 |1 o+ v+ _: H& S, g, C
/ D8 u" E' Y( t" K4 x3 Q
2 f6 ^; D* b; M3 A- \我怀疑係直接用带有录制功能嘅MP4录出嚟嘅,之前第一部果时就觉得了,MP4格式 QVGA分辨率 同埋D声音......等等!
' F' G) ]. ~6 [% p. }3 I2 _
. u  h& K! |! ]% Z% l% d
  i2 ~& D9 h2 W# `+ G
佢直录系MPEG格式的..之后压成用MP4封装..所以有两个版本的...一个200几M,一个差唔多100M
0 d" l# [$ G, c" `0 {& O, @. C2 B- o的确音质很一般....不过也要尊重MIX的努力....无佢你地点睇到魔炮呢......

ttsti 发表于 2008-10-13 14:05:13 | 显示全部楼层
原帖由 miga 于 2008-10-13 07:34 发表 6 W3 ~* T$ e4 t6 o

) _9 z; V- t% k3 P9 |. Q& ~4 z; p) ]" q
. ?$ f4 i9 {& @0 l: ]& i
佢直录系MPEG格式的..之后压成用MP4封装..所以有两个版本的...一个200几M,一个差唔多100M
& w+ X" n8 g) W2 V) l5 X! r' N的确音质很一般....不过也要尊重MIX的努力....无佢你地点睇到魔炮呢......
, ^* h4 v/ m8 H% Q1 b/ W1 [
讲错了没拒睇吾到粤语版魔炮,原音3部我都收藏到高清版!!

fhs890307 发表于 2008-10-24 19:00:59 | 显示全部楼层
唔理点都好,下左再讲!多谢!!!

123下一页