魔法少女奈葉StrikerS [更新至第19-20集]by-mix

GavinDX 发布于2008-10-11 22:54 4074 次浏览 28 位用户参与讨论   [复制分享主题]
mike2007 发表于 2008-10-25 07:47:38 | 显示全部楼层
画面不是太好啊!

feihu1999 发表于 2008-10-29 18:21:30 | 显示全部楼层
什么时侯才能下呀!!!麻烦!麻烦!麻烦!!!

新声王 发表于 2008-10-31 13:20:41 | 显示全部楼层
呢个作品不错,就系稳紧粤语版!谢谢

新声王 发表于 2008-11-4 03:32:52 | 显示全部楼层
虽然我有齐日语一套,但我会耐心等待粤语全套的~支持

GavinDX 发表于 2008-11-5 09:11:35 | 显示全部楼层
更新左5,6集,3,4集Mix录影失败,唔好意思,我隔左成个礼拜先转过来,冇办法,因为上DotBTPlus实在太麻烦,所以我好少上,更新左都唔知道。

eay 发表于 2008-11-5 19:00:19 | 显示全部楼层
我想死了- -竟然录制失败.....啊~~~~~~~~~

ttsti 发表于 2008-11-5 19:45:28 | 显示全部楼层
原帖由 GavinDX 于 2008-11-5 09:11 发表
8 i- `4 R5 e- c' ?0 P更新左5,6集,3,4集Mix录影失败,唔好意思,我隔左成个礼拜先转过来,冇办法,因为上DotBTPlus实在太麻烦,所以我好少上,更新左都唔知道。
+ h# {0 u- W8 |
更新到7,8了!

GavinDX 发表于 2008-11-5 20:52:53 | 显示全部楼层
原帖由 ttsti 于 2008-11-5 19:45 发表 3 X. S0 ~' G2 M' o1 n* A

9 Q+ f5 i+ p. A4 c7 [更新到7,8了!
3 @  w. \9 x& F' Q9 R1 c6 \& v7 v
BT未更新,或者准确D讲就系:mpg版未更新。

eay 发表于 2008-11-16 03:11:51 | 显示全部楼层
我第六集系熬到E+都未下完...完全想死

GavinDX 发表于 2008-11-16 09:03:12 | 显示全部楼层
原帖由 eay 于 2008-11-16 03:11 发表
) L% p4 r+ k2 V我第六集系熬到E+都未下完...完全想死

~& J8 B9 d" Z9 f# u- W4 b下载mix放嘅魔法少女奈叶一直都好慢架啦,加上录制质量又差,所以我都费事下载,根本冇收藏嘅价值,不过有D人可能会想要,所以我先转过来。

eay 发表于 2008-11-16 16:56:55 | 显示全部楼层
原帖由 GavinDX 于 2008-11-16 09:03 发表 + Q- t. Z0 q# u8 Q5 s1 U1 X

, W+ q3 a* z) c( I下载mix放嘅魔法少女奈叶一直都好慢架啦,加上录制质量又差,所以我都费事下载,根本冇收藏嘅价值,不过有D人可能会想要,所以我先转过来。

( W& A- F! M8 t1 \* k: ~7 Q" {0 }1 U2 b- {2 D. i
4 v7 G9 r+ }2 y
不过我真系好中意奈叶噶 ,从第一季开始正版DVD。。我一直都有收藏噶.......最郁闷就系比台湾版呃左....买到垃圾,仲要贵到死........, T: T4 |+ n+ ?2 K. M
国语配音异常的雷......都系粤语好~~~) r/ d4 S6 Y" n5 n# \% v1 G
话说呢,水树唱歌就超掂.....配音就真系麻麻了...

eay 发表于 2008-11-26 07:26:51 | 显示全部楼层
哎........我之前果D都一直未下完,闷到死