[网络应用] 【求助】香港或者外国嘅朋友,麻烦帮我下载一个Youtube视频。

GavinDX 发布于2010-3-31 13:04 2282 次浏览 19 位用户参与讨论   [复制分享主题]
10社区币
众所周知,youtube系国内被墙左好耐。我想下载一个youtube视频,用代理恐怕好困难,所以麻烦系HK或者外国嘅朋友帮帮手。7 I( X- D/ U2 `) {% _

7 m% q2 h% _: _' Y7 J6 o链接:http://www.youtube.com/watch?v=46114zQiVgg

最佳答案

查看完整内容

想问下段野有咩用?????

已有(19)人评论

help6288 发表于 2010-3-31 13:04:40 | 显示全部楼层
想问下段野有咩用????? Pwn2Own 2010 Windows 7 IE8 exploit.rar (282.49 KB, 下载次数: 1)

chrisrex 发表于 2010-3-31 13:26:53 | 显示全部楼层
我两样都唔係,唯有帮顶~~

help6288 发表于 2010-3-31 13:43:30 | 显示全部楼层
你等下...........我帮你

GavinDX 发表于 2010-3-31 13:58:30 | 显示全部楼层
想问下段野有咩用?????
8 ^! W: V$ D: C+ g& Fhelp6288 发表于 2010-3-31 13:04
5 u5 D! r# F* X9 A
真系唔该晒你,呢段视频系今年嘅Pwn2Own黑客大赛里面成功攻破左IE8嘅人做嘅演示视频。% U( l/ Q0 d4 p+ Z/ ~: U% P
3 K( z- p' h1 G
我系想睇下距究竟点绕过Windows 7里面嘅ASLR同DEP安全技术,不过估唔到个视频短得咁紧要。。。。。。。。

help6288 发表于 2010-3-31 14:01:44 | 显示全部楼层
真系唔该晒你,呢段视频系今年嘅Pwn2Own黑客大赛里面成功攻破左IE8嘅人做嘅演示视频。. X# R/ a4 G; b$ F0 P4 q% N% X

5 f* ]( f8 u' I8 |+ Y8 M: b我系想睇下距究 ...5 F* t) d- U( f9 A& w
GavinDX 发表于 2010-3-31 13:58
& w( j  [# t! p! H: |

6 K- G8 e: ^. d5 L
5 N: M; o1 `7 E. [+ _- B' [" S    哦...原来你想做黑客

GavinDX 发表于 2010-3-31 14:03:37 | 显示全部楼层
哦...原来你想做黑客; S$ }, x0 ^" F; o
help6288 发表于 2010-3-31 14:01
# j9 O" s4 z8 H6 g: G2 ]
唔系啊,我边有咁嘅水平。我只系想了解清楚,如果唔系,自己中左招都唔知。

help6288 发表于 2010-3-31 14:07:37 | 显示全部楼层
唔系啊,我边有咁嘅水平。我只系想了解清楚,如果唔系,自己中左招都唔知。& w' _  I6 ?  ~2 l3 J$ k0 w
GavinDX 发表于 2010-3-31 14:03
- Y$ O) M+ s3 }0 D6 d
$ V7 j  S2 o; c7 ^6 n& i8 U5 w" J

) U9 }$ j5 B/ j" w" G    哦........% V( q$ F) e% z( n6 a. R$ N
我都系仲用紧IE6..........+firefox

kevinchan 发表于 2010-3-31 14:13:52 | 显示全部楼层
用代理下载youtube都唔係好难!以前我时不时用代理下载!不过依家有人解决了就好了

lost 发表于 2010-4-1 18:38:30 | 显示全部楼层
用代理就是了

srta 发表于 2010-4-1 21:58:28 | 显示全部楼层
話說youtube怎樣下載的說

kevinchan 发表于 2010-4-1 22:10:27 | 显示全部楼层
話說youtube怎樣下載的說% W* S* M1 J' M8 G, R, g
srta 发表于 2010-4-1 21:58
search相关software就OK啦!

12下一页