啊~吾制吖~学校歧视吖~~

划破夜空 发布于2006-3-19 05:08 4754 次浏览 117 位用户参与讨论   [复制分享主题]
前个排漫展时我同几个同学一齐去漫展......我当时着住执信校服(刚开学礼吖~~),跟住去到漫展买票喔~~然后卖票个个人突然大叫:"哇!!!执信喔!!原来执信D人都会去漫展噶?!".................激死人啦!!!吾通执信D人就净系会读书吾识去漫展噶.......唉.......................仲有吖....我同学话我知...有一次距着住校服去网吧...跟住..........居然............全场望住距..........仲听到有人好惊奇甘话.........."哇...原来执信D人都离网吧噶??"距当时惊到马上就跑左出去啦~~~~~~~~~天啊~~吾公平啊~~~~~吾通重点学校噶学生就...就....就吾比去呢D地方噶啦??!?!?![em03]

已有(117)人评论

龍翔九天 发表于 2006-3-20 05:45:26 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>hks002</I>在2006-3-19 21:40:43的发言:</B><BR>执信吖~中考要600几分先去到~好似</DIV>6 W2 Q0 }8 V( S, r9 \
<p>绝对高手云集啦……著名重点学校……
jczcyx 发表于 2006-3-20 06:00:40 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>龍翔九天</I>在2006-3-19 21:45:26的发言:</B><br><br>
8 r# a! }# W+ ]8 g% X$ k<P>绝对高手云集啦……著名重点学校……</P></DIV># F! O: y3 V# a* L
<P>唉~~~我而家又好自卑...........</P>
: z( B, z! T' s; W
% P  _: @" W, a
921JLR 发表于 2006-3-20 08:29:24 | 显示全部楼层
<P>名校不一定出名人</P>
921JLR 发表于 2006-3-20 08:31:12 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>龍翔九天</I>在2006-3-19 21:45:26的发言:</B><BR><BR>
. {* \; D3 H7 M" g9 m. B' P<P>绝对高手云集啦……著名重点学校……</P></DIV>
) C/ P* y; |2 s: ~$ P<P>好在我当初没去读</P>
Laputa81 发表于 2006-3-20 18:11:05 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>lookdick</I>在2006-3-19 20:41:16的发言:</B><BR><BR><BR>6 G/ }6 Z+ N' e( d/ B5 A
<DIV></DIV>
& s% y" Q9 \' S7 l3 c<P>咁就要睇果位施主噶造化咯...有可能升左咗水仙.跟住变埋水仙花都唔定...</P></DIV>
1 n9 c5 [* {/ g$ B) N<P>咁即喺又喺乜啊???????</P>
Laputa81 发表于 2006-3-20 18:11:52 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>jczcyx</I>在2006-3-19 20:48:38的发言:</B><BR>
3 l! A" N, D: \  P8 d<P>水仙花跟住变烂茶渣.......</P><BR></DIV>
6 V. z( Z+ v; u# A<DIV></DIV>
' Y# z. O: z3 X* A<P>  ) A  R3 m8 e9 x8 m" X* H* r+ M9 D- `9 g
<P>喺咖!!!!!!
2 \  m; d% \3 A- B7 I<P>水仙花摆唔耐嘅!!!!!!</P>
xzchacha 发表于 2006-3-20 19:55:24 | 显示全部楼层
有个办法.你稳个贴纸贴住个校徽,将个执字改成送字
jczcyx 发表于 2006-3-20 20:11:42 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>xzchacha</I>在2006-3-20 11:55:24的发言:</B><BR>有个办法.你稳个贴纸贴住个校徽,将个执字改成送字</DIV>. X2 t* f* x7 z& I0 d7 l, y
<P>! \9 y8 {6 U! E. ~* \) m/ @1 R- ~! h5 k
<P>好嘢!!!咁都俾你谂到~~~~</P>9 I/ @2 W% }+ @) h
<P>厉害厉害......</P>
龍翔九天 发表于 2006-3-20 20:40:17 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>xzchacha</I>在2006-3-20 11:55:24的发言:</B><BR>有个办法.你稳个贴纸贴住个校徽,将个执字改成送字</DIV>( D! S' }- M( f- l( n  b: S
<p>& l0 g! t7 L& o5 p/ T# z
<P>……仲虚假</P>, f; ~' l2 E! J) w2 s
<P>系去就光明正大咁去囖……怕咩先……</P>
6 e9 [( T. ?9 j/ M% H<P>执信米执信,唔知几多人想去都去唔到啦……</P>
921JLR 发表于 2006-3-20 21:23:54 | 显示全部楼层
<P>名校不一定出名人</P>
Laputa81 发表于 2006-3-20 21:44:04 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>xzchacha</I>在2006-3-20 11:55:24的发言:</B><BR>有个办法.你稳个贴纸贴住个校徽,将个执字改成送字</DIV>& P' W0 `# J$ w
<P>哗····使唔使啊!!!!!!!</P>