[生活百科] 其实我发现论坛有个特点啊......

划破夜空 发布于2006-5-7 04:57 2598 次浏览 70 位用户参与讨论   [复制分享主题]
其实我发现左好耐噶拉...........点解<a href="http://bbs.dreamxt.com/index.asp" target="_blank" ><FONT color=#000000>粤漫社_粤语动画分享基地</FONT></A>个度D图全部都系女生做封面噶?????????仲有我地个招牌啊~~~都系靓女离噶喔~~~~不过................点解就无男生做封面噶????????好似.....有D男女失调喔..............

已有(70)人评论

huang 发表于 2006-5-7 05:01:00 | 显示全部楼层
呢到阳盛阴衰,挂返副靓女图中和下
Kiver 发表于 2006-5-7 05:01:01 | 显示全部楼层
<P>我都想找些男的做版头</P>2 R6 J$ C) w0 d! {/ D3 d% l
<P>但找吾到合适的</P>
' o, x' `5 G+ Z6 v- z<P>有我都想用</P>  h% O9 k$ a6 S
<P>不过女的色就游和D~~~</P>
Laputa81 发表于 2006-5-7 05:06:30 | 显示全部楼层
<P>好简单啫!!!!!</P>
) l7 Y& X/ @- F2 K* j  r<P>因为喱度男会员多过女会员N倍!!!!!!</P>
; _* C% u' |- Y9 X( j4 w<P>所以咪········</P>
ikuyori 发表于 2006-5-7 05:09:04 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>huang</I>在2006-5-6 21:01:00的发言:</B><BR>呢到阳盛阴衰,挂返副靓女图中和下</DIV>
9 W2 I. b* X7 Z8 l& F) z<P>哈哈,點會啊?
- P! R1 t* E4 r7 V. ]" X<P>近派都好似多左好多女仔入來啦</P>
划破夜空 发表于 2006-5-7 05:10:52 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>huang</I>在2006-5-6 21:01:00的发言:</B><BR>呢到阳盛阴衰,挂返副靓女图中和下</DIV>
9 w  \' Y. P$ d- \3 C<p>哇~~系真吾系啊~~~你又知~~~
划破夜空 发表于 2006-5-7 05:12:04 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>Laputa81</I>在2006-5-6 21:06:30的发言:</B><BR>- Q- m8 h3 U* T1 {0 ]$ ~
<P>好简单啫!!!!!</P>, j! Y; e" l. Z- A$ p) B
<P>因为喱度男会员多过女会员N倍!!!!!!</P>
% B; ?2 L2 X! J4 ?  M; ~# ~, o<P>所以咪········</P></DIV>
7 |- Y8 \! L( e% `; y7 F<p>乜你地讲噶野一样噶~~~水神你好水姐~~~~~~~~~`
jczcyx 发表于 2006-5-7 05:13:50 | 显示全部楼层
<P>诱惑。。。诱惑。。。</P>
倒吊男 发表于 2006-5-7 05:18:00 | 显示全部楼层
哩次哩两个女仔都无以前果个可爱噶...
猪C叮 发表于 2006-5-7 05:18:12 | 显示全部楼层
<P>系囖。</P>! L5 ^$ E3 C2 M: z( R  ]' b
<P>点解5摆几张靓仔图吖。</P>; p- y, X/ a$ A6 b. }, [3 n/ v4 }
<P>既然女仔少了就摆来吸引多D女仔来啦。</P>
划破夜空 发表于 2006-5-7 05:18:37 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>红枫</I>在2006-5-6 21:01:01的发言:</B><BR>1 J/ [( `* `7 Q& O; A7 C9 I
<P>我都想找些男的做版头</P>: R- L/ t6 n9 N+ n
<P>但找吾到合适的</P>: i5 N0 f" i$ q5 v8 E* f! D: I
<P>有我都想用</P>' ^+ |* `8 n5 p) R+ K, W
<P>不过女的色就游和D~~~</P></DIV># N5 C' Q! l0 b5 H
<P>不过好似&lt;DA!DA!DA!&gt;里面个BB仔甘噶图都几柔和下噶</P>
Laputa81 发表于 2006-5-7 05:18:41 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>划破夜空</I>在2006-5-6 21:12:04的发言:</B><BR><BR>( ^/ J6 d  u0 \# ~
<P>乜你地讲噶野一样噶~~~水神你好水姐~~~~~~~~~`</P></DIV># G  x! i8 K. T: D3 Y) f
<P>唔知啊!!!!!
2 N: ]: y: d& X# g- R3 X: {<P>我无睇人地个D就回嘞!!!!!!</P>) P: f  ^! S. S
<P>喱D咪叫英雄所见略同啰!!!!!!!</P>