鬥球兒彈平 1-47 集 全套

火影 发布于2008-9-2 01:53 2128 次浏览 7 位用户参与讨论  关闭   [复制分享主题]
動畫名稱: 鬥球兒彈平
. }3 ^6 @' H) Q& G6 ]( a動畫語言: 國語; O0 T  Z# g5 p7 x" i" C, N
動畫字幕: 中文字幕
1 J, U3 E- n, Z; F! ?' r* F動畫格式: RMVB: D" k1 O9 F& N, g

4 |" a# @+ m' d1 y9 C7 }& U1 i約80MB一隻, 共47集4 B% R, N4 p# x' i, s9 ?5 |

% Z: t& K7 C7 l6 L: ?; t由於是由網上觀看的網頁DOWNLOAD下來, 因此畫面質素會較差, 但叫還可以...
  [' Q/ m9 @. u# s1 ]+ T6 V
) D* l" i6 f0 t8 M$ l敬請DOWNLOAD好的朋友仔, 麻煩可以上載丫, 因為以家DOWNLOAD速度比較慢, 唔該晒...
2 P. e6 J4 f$ ^! @5 u' ~- p. V4 n. K
' v1 ~& H" b" d4 z+ c- I/ |

7 u7 i) n, ^% _, a% l) o[ 本帖最后由 火影 于 2008-9-2 02:06 编辑 ]

鬥球兒彈平.torrent

21.06 KB, 下载次数: 2, 下载积分: 社区币 -5 星梦

已有(7)人评论

遗忘爱 发表于 2008-9-2 01:58:28 | 显示全部楼层
甘快就编辑好啦~
& ~: s* P8 ~  Z$ F2 W
* ~0 r5 i+ k! E5 a6 U. e6 p. ^8 D6 [3 }+ B, K6 X8 J1 S( G% w! o
仲有冇多啲截图啊?
% T( U  d) E; J! ^
. B( I7 m9 |2 A4 l! f4 o( W几时噶动画来架~8 n: a, b2 V* V) H$ C+ |0 k# V
! G! f, l2 e9 l  V) K& U- ~* M
原帖由 火影 于 2008-9-2 01:53 发表
: r! i5 x4 w9 T( Y* G6 [$ G( A" J8 P動畫名稱: 鬥球兒彈平& L  f* q8 a0 {; o
動畫語言: 國語
% h1 q; R- Z' M+ k1 s6 j/ m% p0 n動畫字幕: 中文字幕) L) L) X4 N6 J0 `7 i
動畫格式: RMVL
: h1 H( c: ?3 m$ o/ T7 X2 I# k

; b4 N+ T& n2 j系RMVB    唔系RMVL哦~  U  L! v0 u& ~( b
& X' a2 _# g. k. ?+ H. a) x4 L* \

火影 发表于 2008-9-2 02:12:15 | 显示全部楼层
原帖由 遗忘爱 于 2008-9-2 01:58 发表
( z1 e/ L2 p1 ]1 M) l2 p5 w甘快就编辑好啦~( o7 a! \2 L6 ^: W

+ ]% Z! [$ N: W# H* |
2 q& g2 G1 V( D- @仲有冇多啲截图啊?
& c# @* E8 g5 @$ w: I: R
0 z% J* [! @. O4 p# s, y5 a几时噶动画来架~
6 o3 }; z% y5 ?) b& P  H7 ~6 r% v; N+ {+ H( F# o
+ ^' A3 @7 [' w/ J% X3 O

5 L& d3 A: e& v( ?系RMVB    唔系RMVL哦~
& U$ s2 j0 j0 X) f8 s. Q
8 m9 v; w( p3 Z9 g& _
THANK YOU你提醒先, 呢套係大約係十幾年前嘅動畫, 曾經係ATV度播出過架.. 但我搵唔到廣東話版, 得國語咋...- u+ I4 \0 R4 N

+ s% C: ~9 H7 ~: T, |有關於截圖問題, 暫時係得咁多先咋...

liangx1 发表于 2008-9-7 14:40:20 | 显示全部楼层
噢!正啊!有无粤语或日语的?

gzstanley 发表于 2008-9-15 22:20:11 | 显示全部楼层
连呢出嘢都有啊?!犀利啊!好细个睇过漫画!超正!

守护者 发表于 2008-9-16 20:45:02 | 显示全部楼层
一击弹平吧,以前最记得这个火炎球

mike2007 发表于 2008-10-7 11:17:16 | 显示全部楼层
乜语言都无所谓!最紧要是清晰! 请问是还有粤语吗?

henryaaa 发表于 2008-10-28 10:56:23 | 显示全部楼层
没睇过的动画``唔知好唔好睇咯`~~支持下拉