[动漫周边] 忽然想起, 小時候一套動畫

火影 发布于2008-8-21 22:17 2820 次浏览 40 位用户参与讨论   [复制分享主题]
除左童夢我好鐘意睇之外, 今日去左漫畫店度睇漫畫... 突然搵到一套做左好耐嘅漫畫..
7 Q: z5 ]3 F- n
) ~3 Q% A2 S  X% x  P7 t書名叫做鬥球小子...+ T  t9 b0 M+ M( u- j; F2 M

9 S9 P7 j8 C# O. G回想起好細個個時, ATV成日都播呢一套動晝, 真係令人好懷念呀..7 U& ^" ?* _! ~  L! K1 m9 K8 E- T
% ?! m6 i5 d2 C2 u& u! F
火焰投球.. 勁呀, 細個個時將排球當做鬥球咁玩... 成日試下可唔可以投到火焰投球, 諗番起都好搞笑...
, h+ w6 [/ Z& X+ T
$ O7 a3 q% N" M1 j) C7 @- s. N唔知有冇人睇過呢套動畫呢??; d3 m4 Q/ F+ f9 y, o

6 P4 v4 v$ S3 C. z1 z" T; K5 j3 V6 v; T) I* E) R
" D: J* j" N" S1 ~( K/ }

已有(40)人评论

熊猫仔 发表于 2008-8-21 23:18:08 | 显示全部楼层
唔咩印象波~~~ATV嘅动画比较少睇~~~

GavinDX 发表于 2008-8-21 23:49:57 | 显示全部楼层
冇睇过,ATV嘅动画比较少睇。。。。。。。

Laputa81 发表于 2008-8-22 00:08:47 | 显示全部楼层
睇过~~~~7 c  d# F2 r- l0 Y9 ^0 A" i
首播个时仲读紧小学~~~
. j' ]* l9 e8 s( X% Y9 e; q& I4 ^9 ?6 B" u$ ~# W& I
话说atv重播过几次咯~~~~

huang 发表于 2008-8-22 00:33:17 | 显示全部楼层
少看多怪

fhs890307 发表于 2008-8-22 11:07:09 | 显示全部楼层
我记得,主角叫“一击弹平”,因为照片留下的线索练成了他父亲遗留下来的必杀绝招火焰劲射(手抓到球之后,五个手指出现火焰,烙印在球上) 。

mango 发表于 2008-8-22 13:46:49 | 显示全部楼层
我记得个名喔..不过其他就没有印象了`

leafir 发表于 2008-8-22 13:56:02 | 显示全部楼层
睇过,真的好好睇啊,现在没得看了

simon21 发表于 2008-8-22 13:57:00 | 显示全部楼层
帮你唔到~~无知,,,,,

wjr5200 发表于 2008-8-22 21:17:35 | 显示全部楼层
听都未听过

zcjian 发表于 2008-8-22 21:27:52 | 显示全部楼层
我都5睇ATV

chki912 发表于 2008-8-22 23:28:18 | 显示全部楼层
印象极模糊, 但确实有看过,/ X0 g( ~+ h3 D2 w+ p% J
有机会再看到的话,重温一下也不错.

1234下一页