[动漫周边] 有冇人睇過消防員的故事呀?

火影 发布于2008-8-15 00:27 1227 次浏览 5 位用户参与讨论   [复制分享主题]
可能係因為大火關係, 對兩位消防員感到可惜.. 亦向佢地致敬...
+ Z/ }' Q5 M' d( l1 G
6 I- e( x- s" Z: M因為咁, 諗番起好耐之前睇過嘅漫畫, 消防員的故事.. 再睇番又幾好睇... 4 v) O0 B. J& N: L5 |. a2 d
6 b: c1 x7 F" n
好似係出過電影版架, 好可惜我無睇過...
* }1 O2 @3 t" w  Q+ Q
4 y9 _( u( m- l% I9 t唔知有冇人睇過呢套漫畫同電影呢?) G+ x4 ^) _) U. {
* F) F  U( b: g  R# Q
P.S. 如果有人有電影版就好喇, 希望可以發放出來丫...

已有(5)人评论

ninaomu 发表于 2008-8-15 03:02:52 | 显示全部楼层
知道呢套嘢,但无睇过' w9 k: F+ X  i
睇烈火雄心啦,拍紧第三部了

GavinDX 发表于 2008-8-15 08:12:31 | 显示全部楼层
未听过有呢出野,而且对于呢个题材嘅兴趣唔大。

chki912 发表于 2008-8-15 17:09:18 | 显示全部楼层
我重看过漫画好几遍, 确实是好东西
- @, B! z# N' a6 w. m  U( _动画在tvb见过, 电影则没印象.
6 z4 t. b6 L+ }2 K/ @(P.S. 我个人颇喜欢主角大吾考特殊救护队那段呢...)

11ysys 发表于 2008-8-18 15:31:57 | 显示全部楼层
我都以为讲《烈火雄心》,消防员的漫画未睇过。

jame17 发表于 2008-10-30 01:09:28 | 显示全部楼层
无睇过依部动画!!!

评分

tandong -15 -64 -1 违规:洗版