[新闻资讯] 支持中國女子體操隊 - 程菲

火影 发布于2008-8-17 20:56 1741 次浏览 14 位用户参与讨论   [复制分享主题]
雖然兩項單項賽事出現失誤... 但係跳馬仍然囉到銅牌, 我覺得已經好好架喇' @: W& a! o/ B- e" X3 G1 f. }

* w- o0 M1 Q2 Q& O. k( ]# I同埋因為有佢, 先可以帶領到女子體操隊囉左史上第一次奧運團體金牌..
* m# I( G3 w& |3 T, K/ v% p2 J
# b, H* a; p# Z+ _3 i  C作為領軍人物, 佢壓力太大喇... 今次奧運有咁嘅成績真係唔錯...
0 f. e) s. q, T, n4 u
& ^1 R) w9 X, `3 W. t0 b4 @大家都支持下佢喇...  仲有平衡木比賽, 程菲, 努力呀, 支持你...

已有(14)人评论

lych 发表于 2008-8-17 21:03:28 | 显示全部楼层
支持中国女子体操队,中国加油!

zcjian 发表于 2008-8-17 21:06:40 | 显示全部楼层
程菲,5好再失误拉

Kiver 发表于 2008-8-17 21:59:41 | 显示全部楼层
原帖由 zcjian 于 2008-8-17 21:06 发表
  F: ]; L5 C5 H: K$ Y+ p程菲,5好再失误拉

4 ~/ U- \2 g$ a! u  }8 E0 C- V) d2 r+ s6 @, \/ ?
但最终还是两度失误呢

火影 发表于 2008-8-17 22:18:33 | 显示全部楼层
原帖由 Kiver 于 2008-8-17 21:59 发表
4 f/ i$ j  m" o7 }: n, W. U
0 V$ {7 V9 M; W+ T
: ^" \3 a! G3 e: q$ `) L! `但最终还是两度失误呢
4 X4 p' L- W6 q
; I+ b/ {3 Y/ Q9 {4 H2 t  u
太過緊張喇佢... 希望係平衡木個時唔會咁喇... 努力, 支持中國, 中國加油

kalaso 发表于 2008-8-17 22:54:38 | 显示全部楼层
希望佢下个项目发挥好D喇

Laputa81 发表于 2008-8-17 23:56:59 | 显示全部楼层
好可惜~~~
+ b( S& g+ M3 S7 V* v3 l$ B+ C6 x% C" O9 T& {
程菲跳个下失败咗~~~
. Z1 R6 l- \; u2 W  P. a真喺好希望佢攞到个块金牌~~~% W1 E$ j- R* v
可惜可惜······
9 v& A; d% D! p6 t% _+ R# M$ c
仲有朝鲜嗰個选同程菲一样嘅动作~~~
3 M, K4 ^7 p/ X听评述讲已经唔止喱次······3 \1 c- }$ S9 b; I
感觉好唔舒服~~~~~

netasa 发表于 2008-8-18 02:09:00 | 显示全部楼层
如果讲视觉上嘅好睇嘅话,唔去太计较细节,我觉得佢已经係冠军了!* e! v) q5 _- s$ x3 w$ M5 p
真唔明白,点解跳两次一定要同样嘅难度! 唔係第二次跳就可以选个容易D嘅跳法啦,咁样拉平均都高分D啦! 好可惜,我本嚟仲以为係银牌添,点知第三。* \$ s/ S0 c# E
不过唔好放弃,再努力!依旧支持你!

熊猫仔 发表于 2008-8-18 10:26:47 | 显示全部楼层
唉!!~~~女子体操单项失好多金喇~~~
" W6 P+ o0 q; |: d" s; u  r4 }! o但系无计喇~~~美国嘅实力太强喇~~~

huang 发表于 2008-8-18 13:06:54 | 显示全部楼层
情非得意变情非失意

zcjian 发表于 2008-8-18 13:16:23 | 显示全部楼层
原帖由 Laputa81 于 2008-8-17 23:56 发表 1 k7 U9 K# o5 B$ Q8 ?! S
好可惜~~~+ f! s- y4 N+ [0 z

x. J+ O& O5 [! m+ ~0 b3 \程菲跳个下失败咗~~~
4 h; i; v, |4 j( t, x, z! [' Y0 x真喺好希望佢攞到个块金牌~~~
0 F) }5 d( i9 I3 c$ U可惜可惜······' u* j& N- A+ _8 ?" Z4 Y

, J" |2 _8 }9 x5 z# u' \, o仲有朝鲜嗰個选同程菲一样嘅动作~~~! f2 D" s+ {+ l0 p. |5 \4 X
听评述讲已经唔止喱次······5 j" o7 M3 d  n1 @
感觉好唔舒服~~~~~
! l6 P  e$ ~7 O  ~, M' f# J/ q
系甘又点啊,程菲5失误既话就5会输比朝鲜条友拉

zcjian 发表于 2008-8-18 13:17:24 | 显示全部楼层
原帖由 熊猫仔 于 2008-8-18 10:26 发表
4 A3 w8 m* ]: |! C' W唉!!~~~女子体操单项失好多金喇~~~0 j: ?& p$ S- i9 N0 Z! b' f
但系无计喇~~~美国嘅实力太强喇~~~
0 B" l0 [9 h7 Y) r: `5 S
女子体操5单止美国劲啊~

12下一页