[新手问题] 我想知道回覆, 發新話題.....

火影 发布于2008-8-6 21:59 1407 次浏览 5 位用户参与讨论   [复制分享主题]
係會有幾多星夢架?# Q4 z9 A9 z- v( K: v7 k9 y
& M3 P4 ~( L8 }
我見好似每次都唔同咁嘅, 有時回覆會係1星夢, 有時係2星夢7 U5 x$ f: _+ J3 Q, Q
4 z9 O% b% q1 T5 I7 F+ ~# j
咁到底每一次回覆係有幾多呢?
2 i& }0 l9 v, b5 X
0 F% v8 F  d2 W( K( m) n同埋, 發放一次新話題又有幾多呢?
1 N0 F7 ~* @# Y) I) ~: h3 O1 R+ v0 `  p/ {
如果發放新話題有埋D附件, 咁係唔係又會多D星夢架? 加埋圖片又會多D???
5 J! l& }9 D5 r  P; h7 O3 r
( n. E- M) s" r9 Q% \8 H我真係好想知道呀...

已有(5)人评论

Kiver 发表于 2008-8-6 22:05:13 | 显示全部楼层
原帖由 火影 于 2008-8-6 21:59 发表 1 n5 U7 D. K6 J' S
係會有幾多星夢架?" [2 t8 }. x5 Q( Y8 Z
+ \# @) u& g& C" s( e; x1 P
我見好似每次都唔同咁嘅, 有時回覆會係1星夢, 有時係2星夢
; ^5 ]( s; r& u1 b/ M# L. Q' K, ?
咁到底每一次回覆係有幾多呢?
6 k0 l6 Q* `: ]5 _& Q
6 m$ i( s# K5 Y同埋, 發放一次新話題又有幾多呢?0 |; k4 K, J$ R/ C7 `- q
( Z% c' ?0 C( \+ F' c
如果發放新話題有埋D附件, 咁係唔係又會多D星夢架? 加埋圖片 ...
# o: x7 i- O; c* A
2 P# R! T9 y4 m  V- S
每次回复和发帖的星梦是不定的  \. K+ G( u7 U0 ]0 J

* @- M5 i: W$ {& s- I- `具体随机系统判断/ c8 `/ o% k5 Q; g
! T3 [9 y. l3 Z: G5 u  Q
附件正常下不会增加你的星梦
7 `4 |3 j; i: N- o/ F3 ^
- o: f$ [& K1 o& N" s& T" b( [8 d只有你的附件受欢迎才会更加直接影响你的部分附件的价值

火影 发表于 2008-8-7 06:37:09 | 显示全部楼层
原帖由 Kiver 于 2008-8-6 22:05 发表 $ D1 F% \% B$ e. O

. M* A( ~# S8 I* a' A9 G0 o" b- k$ ~* h0 F/ S3 W$ G, A; Z7 a
每次回复和发帖的星梦是不定的$ ~5 [6 h. c; D3 }( _

+ C  @" \+ i$ B, s6 Y- j具体随机系统判断3 ^/ d8 a6 I: Y2 O
/ A% P" J" t( K9 A
附件正常下不会增加你的星梦/ Z& |8 e$ Z! q6 r4 u/ u6 s1 D) i1 h

' l+ I* H  s! _8 J只有你的附件受欢迎才会更加直接影响你的部分附件的价值

3 H) T, W: P5 g1 i( P" e( p
- d. z3 p7 I. P/ `- [; j3 `* s+ D0 M哦, 原來係咁, 明白, 唔該晒...

Kiver 发表于 2008-8-7 08:45:23 | 显示全部楼层
原帖由 火影 于 2008-8-7 06:37 发表 2 j' `# D- q' G5 i. u3 J; x
, ^6 n( t% [+ y$ v
; ?! s/ |1 R% Z% i; R* }
哦, 原來係咁, 明白, 唔該晒...
; s! I& }- W5 ~3 @" g: k& K3 ?

7 K, i- o; I7 T) K7 r& A' l4 i. v! f/ g讲得有点悬# Z0 n- G! d0 }

U, I+ J& p- N: q) r你真的明??

熊猫仔 发表于 2008-8-7 12:10:49 | 显示全部楼层
去睇下张导盲贴咪一清二楚咯~

Kiver 发表于 2008-8-7 12:13:36 | 显示全部楼层
原帖由 熊猫仔 于 2008-8-7 12:10 发表
* g4 F. w7 |0 q去睇下张导盲贴咪一清二楚咯~

8 M6 T* @! A8 T9 E& D5 k2 c% M3 b' G( w9 Y5 q
不是导盲吧/ M  f/ F. {$ w

$ g& B$ H4 Q# Q- u+ D$ g- H- E是清盲吧~