[每日闲聊] 有冇朋友仔睇過國內版嘅網球王子真人版?

火影 发布于2008-8-6 16:40 1386 次浏览 9 位用户参与讨论   [复制分享主题]
都唔知點講好... DOWNLOAD完, 睇左第一集....
" c! e; J* P$ W9 x" f7 a, c3 u5 u+ H: x& y1 i- m6 Q
個種感覺唔知點形容.... 簡直係浪費時間呀... ( ~2 W; u, D( M- i
" Q$ |3 J1 n. o
仲諗住日本個個真人版已經麻麻架喇.. 點知... 呢套...) J$ Z# _7 ]; o: \7 @
9 U  m, ^! N* s; v; W; G
P.S, 其實我DOWNLOAD時係唔知呢套係國內拍攝... OH...

相关帖子

已有(9)人评论

嚣のЪ 发表于 2008-8-6 17:58:35 | 显示全部楼层
我前几日睇过..
& Z% q. R' }" m6 Y: D起TVS有得睇...1 W4 e; }2 N1 [7 N0 q
感觉麻麻...* U2 Y' c# ^- e: O% t$ [
不过无日版甘抗拒.
4 v1 U3 \# T, r6 ?) x: ?同是炎黄子孙挂...

lych 发表于 2008-8-6 20:32:04 | 显示全部楼层
无睇过啊,TVS几时播架?

熊猫仔 发表于 2008-8-6 20:58:56 | 显示全部楼层
TVS~~~???
) G2 Y8 {+ N- @* ^3 a$ R咩时候有???

火影 发表于 2008-8-6 21:56:47 | 显示全部楼层
其實我都唔知佢幾時播過出來... 都係見有得DOWNLOAD先DOWNLOAD落來睇下, 點知... O晒咀囉...

a13621311 发表于 2008-8-7 08:31:11 | 显示全部楼层
原帖由 熊猫仔 于 2008-8-6 20:58 发表
2 E! k# s3 U  N. m8 |* ITVS~~~???8 y  u* g% i2 G- R8 q
咩时候有???
/ u3 O/ z' [7 \7 X) a
系啊!TVS早就已经影紧。系下午6点或者6点半开始!!!

平常心 发表于 2008-8-7 11:50:14 | 显示全部楼层
不就是一部垃圾剧,国内会呢种环境咩,

kuangrey 发表于 2008-8-7 13:44:14 | 显示全部楼层
哎,好无奈,觉得不好看

mmlesleym 发表于 2008-8-8 02:27:48 | 显示全部楼层
已經成套睇曬2 N9 D9 Z' s& d" G6 z. ^0 G# ^
當笑片咁睇

ljking 发表于 2008-8-11 12:33:30 | 显示全部楼层
未銻過,有咩,我都想銻下