[其它更多] 求一些軟件

夜月星辰 发布于2008-4-2 12:07 5326 次浏览 32 位用户参与讨论   [复制分享主题]
AWP 发表于 2008-4-5 12:16:01 | 显示全部楼层
原帖由 夜月星辰 于 2008-4-5 05:38 发表
: ?3 D& L8 }! [0 z
# P5 ?- W2 h0 `* g3 N9 r% Z- h3 r6 ]; s7 a
我未试过自己装,第一次试下自己装就好似烧咗cpu 唔好问我点解,因为我都唔知道,
之前老爺都有講過的說。。。
夜月星辰 发表于 2008-4-5 12:33:03 | 显示全部楼层
thanks 妹仔,听日先try
; x9 g, b" z4 V3 A8 K% e3 e系啊,以前讲过了,但是我从此之后都唔敢自己动手了
AWP 发表于 2008-4-5 12:37:15 | 显示全部楼层
邊有老爺同妹仔講Thanks的。。。。* F7 M0 W6 v9 J# r! I8 [
都同老爺講過···意外來噶啫。。。唔會次次都燒壞的說
夜月星辰 发表于 2008-4-5 12:55:09 | 显示全部楼层
因为我唔系一般的老爷,
: E# m. ]. g+ w$ v8 r: y. \我同你认知中的老爷系唔同级数的
6 p/ x8 D: s6 G$ a5 y% V1 R; }  w( W) {- [- M0 N
我都唔知啊,不过,我唔想尝试咁啫,太麻烦
8 R2 w: J) x3 s2 e) [. [6 ~. @9 x叫人整仲好
3 L1 ~+ `- V) b3 \1 h" e正所谓精人出口嘛~ 
1 _6 h$ w; t+ M' ]7 A可懒就懒
zhoujianking 发表于 2008-4-7 02:54:44 | 显示全部楼层
我也来寻好软件咯,嘿嘿!
tandong 发表于 2008-4-7 09:09:38 | 显示全部楼层
Office 2007 綠色精簡修正最終版:http://big5.downkr.com/soft/393.html
netasa 发表于 2008-4-9 07:49:55 | 显示全部楼层
原帖由 abc-like 于 2008-4-5 08:36 发表 4 S1 n9 [8 |! N& e& V- M- \5 S

4 }+ L+ [( B4 ^, `$ Q5 }8 K$ O: r 有排打, 幾萬個名.........
+ {6 v2 y+ X' Y7 {$ M

V9 `0 x+ s; }有无咁多啊!!  不过打惯字嘅点会觉得多呢。 主要通用性好啊。
abc-like 发表于 2008-4-9 10:38:02 | 显示全部楼层
原帖由 netasa 于 2008-4-9 07:49 发表 ! W0 N( ?8 G0 e8 u* t9 }# m

4 Y; P8 d2 }* n" F. s# ~+ p( C4 k$ T) F, z
有无咁多啊!!  不过打惯字嘅点会觉得多呢。 主要通用性好啊。
冇呀!, V$ R3 F+ e5 H7 M6 v6 U- Z- Y
我分開一細叠一細叠咁, 用CD Index去做一個資料庫, 之後就再copy d檔名細分類。
& B& S- y' j5 A( X係就係花心思d, 好過全由人手打, 出錯機會少d。但都係有出錯機會。
wxh2004 发表于 2008-4-9 20:00:57 | 显示全部楼层
下载当然是用迅雷啦,速度N快