[其它更多] 关于口水动漫堂的恶劣现象~~~

lion9771 发布于2007-8-18 19:09 5633 次浏览 70 位用户参与讨论   [复制分享主题]
kiraljq 发表于 2007-8-18 22:58:00 | 显示全部楼层
其實果D成日問關于獵人的話題的都唔系無犯版規啊~~
, g0 h& o5 ?5 X7 U) i: W最起碼相同內容的主題唔可以再發的就已經犯左啦~~ . r( R1 ?4 N5 c- n: N. `
個邊而家簡直連呢度水區都比唔上了~~
liyuwuhen 发表于 2007-8-19 02:00:34 | 显示全部楼层
汗````有这样的事吗?
  A$ H! o0 N+ u  B  Q我路过,平时只在聊居混,别的版面没去看过呢````
kalaso 发表于 2007-8-19 02:22:21 | 显示全部楼层
N耐无去一去就见到D衰嘢!!!!!!!!!!!!~~~( r3 D+ {* M: L( g# P4 S
睇到就把几火喇!!~' a2 J0 A. z6 ^. a. ~
jczcyx 发表于 2007-8-19 02:52:21 | 显示全部楼层
其实呢度有好多管理不足嘅地方~% x' u/ i, L, S' z
会员发贴质量好多都好差
7 l# `# [) k: f' Q2 {/ }% e: D( Z仲有,呢度嘅BZ应该带好头,做个榜样) U' f* C+ B$ {' _

/ P. I5 N/ \# e* {  W9 K总觉得呢度好少管理嘅人才
netasa 发表于 2007-8-19 02:57:45 | 显示全部楼层
睇嚟依种叫“职业病” 不在其位,也操其心!! 我建议继续去发挥余热做个兼职BZ都好吖!!!5 z) G' |/ t% B8 Y: W

2 c" L- r: \3 Z+ c话讲番转头,水堂素质一落千仗!! 又真係几难睇得番激烈嘅讨论咯!!
tandong 发表于 2007-8-19 08:33:34 | 显示全部楼层
原帖由 ninaomu 于 2007-8-18 20:24 发表
& G2 e" Y; q9 {5 i2 L, A' \+ N% y) n2 G3 [& c9 A
动漫堂的两位版主都较忙,唔系成日上到来

0 B$ U' R: D% N# }9 a; z( _忙也有一点点时间啊,用十分钟管理一下本区也不多吧!
tandong 发表于 2007-8-19 08:50:04 | 显示全部楼层
原帖由 jczcyx 于 2007-8-19 02:52 发表   K) i- g6 h# M  z" i& r" J! z0 k9 O
其实呢度有好多管理不足嘅地方~  K+ W2 j  K- o, b, b
会员发贴质量好多都好差
; G% T" D$ _0 d  f$ p仲有,呢度嘅BZ应该带好头,做个榜样
8 C" T6 L9 z: e8 r& f- C% s  }' Q+ S, m0 H2 E
总觉得呢度好少管理嘅人才
/ [7 i$ E3 `" Y+ u1 A& O
是缺一分热心!
Laputa81 发表于 2007-8-19 09:06:17 | 显示全部楼层
原帖由 kalaso 于 2007-8-19 02:22 发表 1 s! b( r8 @/ L
N耐无去一去就见到D衰嘢!!!!!!!!!!!!~~~% d( d  t+ B* A! Z8 K1 G
睇到就把几火喇!!~
; i! g$ x; ~( l) P# K4 Q
& p& h& g8 B4 c5 @; h8 g$ W* N

" ^  y' D% f9 O& l1 U! w6 K
) [5 Y" z! x  Q  ?/ u9 M# z6 x6 ?  J/ F4 S, `$ i
你见到乜嘢咁火啊???
lion9771 发表于 2007-8-19 10:32:55 | 显示全部楼层
原帖由 netasa 于 2007-8-19 02:57 发表 . n! k" a% N- _- ?  |7 z9 L
睇嚟依种叫“职业病” 不在其位,也操其心!! 我建议继续去发挥余热做个兼职BZ都好吖!!!
2 J6 q( _+ E, Y2 E6 N
) C- `) Q' @. t0 n话讲番转头,水堂素质一落千仗!! 又真係几难睇得番激烈嘅讨论咯!!
8 w; ^; r1 ^) |$ z4 R1 \! A
那倒用不着,我只是发表了意见而已,要干的话也不用我干,其他人都会干,真的象你那么说的,那我就做操心的份好了
ninaomu 发表于 2007-8-19 12:18:30 | 显示全部楼层
原帖由 tandong 于 2007-8-19 08:33 发表
+ T* _3 y+ H9 z) N# k1 i( ?$ b9 G  g$ A. L" B
忙也有一点点时间啊,用十分钟管理一下本区也不多吧!

# K; P7 u& {, O0 [0 s9 \2 I这些话你和他们本人说吧,在这里说他们听不到,就提不起那份热情的了
rx-rider 发表于 2007-8-19 13:08:51 | 显示全部楼层
97 怒也没有用,那里发帖根本就是为了帖数积分灌水多,真正没有多少。 ) z" W7 c& z* x, h% s
很难管的,。。。。。老枫老大说不能移或删,我没办法,他又没有违规,只是垃圾话多很。
xing 发表于 2007-8-19 13:22:33 | 显示全部楼层
對於這個~..表示贊同..尤其關於獵人的....