跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

[粤语动画] 求數碼暴龍01 粵語合成版音頻(基拉或幽助版)

kwanyeung 发布于2011-8-1 16:24 6053 次浏览 80 位用户参与讨论  关闭   [复制分享主题]
chrisrex 发表于 2011-8-1 18:19:31 | 显示全部楼层
最衰都係你。蘇州屎你搞掂佢。
1 ?& ?1 K. f' `7 u( lkwanyeung 发表于 2011/8/1 06:12 PM
  B) f1 O5 v* u" R7 C+ ~
' y  {. e. G0 C* d* G$ E1 o
, C4 M; G/ X* T  P% q. U& w4 N
    冒住生命危险畀link你,仲畀人闹

kwanyeung 发表于 2011-8-1 18:25:05 | 显示全部楼层
本帖最后由 kwanyeung 于 2011-8-1 18:26 编辑 # ~% t2 v& T* L4 m1 {
冒住生命危险畀link你,仲畀人闹
1 b' v1 r  @4 P& ?; x1 fchrisrex 发表于 2011-8-1 18:19
. x2 X3 M; q6 m" i
你咁福大命大邊會死,你一日喺組織到就冇事啦你。
" V( d1 ?/ n0 i  p* D總之你同我佢傾掂佢 錢就係咁多你哋點分唔理。 9 n7 ?* r+ z8 o4 F3 T( O' \3 m
視頻嘅話我可以畀晒你哋3個你睇,上傳完一日之後鏟檔。

漫步雲端 发表于 2011-8-1 18:47:16 | 显示全部楼层
神童KY又出自壓作品...支持 支持

kwanyeung 发表于 2011-8-1 18:50:55 | 显示全部楼层
神童KY又出自壓作品...支持 支持8 w! a2 L! T8 X4 d5 @9 l9 d
漫步雲端 发表于 2011-8-1 18:47
' `, T0 x$ X4 S" ?; S
神咩童,你至係啦。有自己嘅VPS勁囉。

漫步雲端 发表于 2011-8-1 18:56:10 | 显示全部楼层
神咩童,你至係啦。有自己嘅VPS勁囉。
' D' y- Y5 v* l. m  ukwanyeung 发表于 2011-8-1 18:50
6 x/ t9 @. E9 Q  g5 P! [
7 R/ V( n7 ?) `3 C0 J1 h" l# P

3 `) R2 D4 s3 l/ u' g! W遲下你都有啦

Batcat 发表于 2011-8-1 19:28:06 | 显示全部楼层
遲下你都有啦# W& O  o' K7 M+ l8 `1 n
漫步雲端 发表于 2011-8-1 18:56

2 x/ R# N6 p% p8 N( ]  F
2 T/ E6 g6 |; [5 Z1 x6 s% K" d3 M
+ ?6 ^8 p5 M8 _6 e" |7 r/ Y$ Q; r   vps乜q嚟 咖?

漫步雲端 发表于 2011-8-1 21:06:28 | 显示全部楼层
vps乜q嚟 咖?6 _2 d0 N% s6 ^& l; D' P
Batcat 发表于 2011-8-1 19:28

# r& q( t- N; D8 L  `
  U; T1 D- ~7 l% r+ G9 s+ g
3 ?( T7 ~$ L4 ?, f: t4 S自己百度一下

asd123456 发表于 2011-8-1 21:15:42 | 显示全部楼层
有幽助版哦。系DOTMU 論壇度

inber 发表于 2011-8-1 21:29:26 | 显示全部楼层
有幽助版哦。系DOTMU 論壇度6 m  v" ^, k. g8 L" Q) `
asd123456 发表于 2011-8-1 21:15
2 d2 T9 Q! e) U' m) w

4 W1 Z0 c* ]8 E8 t, m3 E7 P0 F" |" {( |3 ~4 }- Y
咁耐嘅野有咩?
  B/ \& W7 E: F求link

asd123456 发表于 2011-8-1 21:33:13 | 显示全部楼层
基基發過..  私人碑的。唔好亂發  
游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复

基拉杰特 发表于 2011-8-1 21:37:37 | 显示全部楼层
我梗係知多過我啦。噉唔可以噉計㗎嘛。噉例如有人話想要我套唔知咩咩咩,死咗檔。有人上傳跟住我話 ..." E  T$ V4 W# M/ p+ ^1 m: j! s- q
kwanyeung 发表于 2011-8-1 18:13

% S& `3 N* t: y5 T- q
5 u' e3 F5 y; ]1 S2 `3 p- Y. f9 ]
& a' l4 _" H9 }; I    你以为真要分你的,我们三个吹水而已,随便一提,没死LINK的,可能是你没上群加上最近少上论坛,所以一些事不知,其实你直接和我要就可以的了。 我们三个的话你不用在意的! 组织搞和谐而已
- R2 Z' b3 C0 A2 O. f$ ]

基拉杰特 发表于 2011-8-1 21:38:53 | 显示全部楼层
如果計埋基拉合成嘅時間應該多過你吧
! E: k6 o* D+ m* E( T. e, h+ o(我又多嘴了,自討苦吃)3 I- |. e: ?+ q/ t% P2 B
inber 发表于 2011-8-1 17:40
' @6 [! K1 I& N& [9 d- e9 ^9 N
& M2 \+ r$ T$ ^8 x( i

. Q' G, P. C5 q; K1 a. G    原来意思是被你曲解的