跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

[粤语动画] 求數碼暴龍01 粵語合成版音頻(基拉或幽助版)

kwanyeung 发布于2011-8-1 16:24 6054 次浏览 80 位用户参与讨论  关闭   [复制分享主题]
1社区币
本帖最后由 kwanyeung 于 2011-9-6 21:19 编辑 1 P, K# u# m3 x# _: f

- b- Q$ ]- z' p3 U+ a. i好耐之前收咗幽助版,硬盤搭火車跌咗冇影。
/ s8 ?# U& ^! z* |/ J) h求幽助版或者基拉版音頻(基拉版優先因為有預告)
# k6 H& j( r/ y/ _' K. I
  p" J8 s0 N& @* R3 |; b酬勞100星夢+ 獨家試睇X264自壓數碼暴龍01 第一集粵日中英字幕。# {% a) h% [6 K1 _2 ~

( o; K" N+ J/ K+ i5 I. _" D: d* h唔要土豆音頻或重壓音頻。

最佳答案

查看完整内容

音頻我都有!!!,仲有現成link,基基版!!點睇!!

已有(80)人评论

Batcat 发表于 2011-8-1 16:24:22 | 显示全部楼层
音頻我都有!!!,仲有現成link,基基版!!點睇!!

aubert22 发表于 2011-8-1 16:34:50 | 显示全部楼层
獨家試睇X264自壓數碼暴龍01 第一集粵日中英字幕
: S8 u4 \- m* p# I$ K) f) L7 l哈哈哈~帮你顶~~

chrisrex 发表于 2011-8-1 16:37:18 | 显示全部楼层
ky兄,你懂的

kwanyeung 发表于 2011-8-1 16:40:37 | 显示全部楼层
ky兄,你懂的2 C* \* `) R; T$ g) I  F% Q
chrisrex 发表于 2011-8-1 16:37

: v8 n5 S5 [+ v/ H8 ~5 M9 s! L- T唔知你想講乜。唔係幫手就咪入嚟搞搞震。

chrisrex 发表于 2011-8-1 16:42:11 | 显示全部楼层
唔知你想講乜。唔係幫手就咪入嚟搞搞震。: p+ C9 b% P- t0 k
kwanyeung 发表于 2011/8/1 04:40 PM

6 v8 I7 w$ I& y3 V4 N8 M' u; [

: L8 I- ~; Z0 Z' {: C  s, E" r# \2 m    原来你不懂,咁啱有货,现货嚟,不过,片源呢?

kwanyeung 发表于 2011-8-1 16:46:34 | 显示全部楼层
原来你不懂,咁啱有货,现货嚟,不过,片源呢?8 r+ q" A# ]- S% {
chrisrex 发表于 2011-8-1 16:42
9 `, g+ T8 }+ \: F
上傳咗音頻先畀酬勞,我冇粵語音頻點封裝上傳?

chrisrex 发表于 2011-8-1 16:49:32 | 显示全部楼层
上傳咗音頻先畀酬勞,我冇粵語音頻點封裝上傳?! X+ @; D! B+ U6 e5 ^. }, h( Q: I% B
kwanyeung 发表于 2011/8/1 04:46 PM
8 Z% B% Z+ q( W5 h* c5 D( E  u4 C

% |, _3 I7 D: Y) m
6 X4 ]& z6 e: o    静鸡鸡,静鸡鸡

kwanyeung 发表于 2011-8-1 16:54:22 | 显示全部楼层
音頻我都有!!!,仲有現成link,基基版!!點睇!!! P' ^+ x- D6 u2 }) S( m$ l- F
Batcat 发表于 2011-8-1 16:52
  b# P  Q$ u: o4 n8 }2 v
有人傳咗你上傳嘅MU LINK畀我 3 X. T4 T' p4 l) K& T0 b" H; G
你搵佢算帳。

chrisrex 发表于 2011-8-1 16:56:52 | 显示全部楼层
有人傳咗你上傳嘅MU LINK畀我
- y6 n& T( e" O4 F6 Z: f你搵佢算帳。
+ U  C8 p: f# F6 O' ukwanyeung 发表于 2011/8/1 04:54 PM

) z4 _! g* M1 N) o$ v# n, F; ~( W& p: s* Z. E/ ]

3 S- G4 G7 Y) Z1 D$ B1 j/ ]    该页面不存在

Batcat 发表于 2011-8-1 17:03:03 | 显示全部楼层
该页面不存在
: f9 o0 k3 m$ y; O( \4 \chrisrex 发表于 2011-8-1 16:56

; z# ?, Y* ~9 g/ W) a4 `+ G7 t- q. h5 K1 }

" A% y* B; ~# {8 q   分番半俾我!!唔系馬上刪檔

基拉杰特 发表于 2011-8-1 17:05:07 | 显示全部楼层
有人傳咗你上傳嘅MU LINK畀我
& h+ C/ ?; Z# l8 r9 t% E你搵佢算帳。
5 f0 f- r$ c  {3 v: bkwanyeung 发表于 2011-8-1 16:54

2 n2 }: i) ^$ D0 Y/ v+ s$ `1 p  S: [, v& O, L

) L& Z5 k5 z4 k: e3 b' E. Y! K4 i1 |    超三竟然咁私传MU,我去轮佢