跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

[粤语动画] 求數碼暴龍01 粵語合成版音頻(基拉或幽助版)

kwanyeung 发布于2011-8-1 16:24 6056 次浏览 80 位用户参与讨论  关闭   [复制分享主题]
chrisrex 发表于 2011-8-1 17:06:09 | 显示全部楼层
有人傳咗你上傳嘅MU LINK畀我   _: Y% C) h2 F: _0 A1 ?6 R6 n
你搵佢算帳。
; J' W6 o  @& W7 Akwanyeung 发表于 2011/8/1 04:54 PM

: i& q$ T$ y" f, G+ t
5 ~2 Q" A+ w$ Z. o
. o: `8 t- D5 _# S' {0 m; r    本来呢,静鸡鸡嘅话,1个人100星梦应该都ok嘅,但係,而家多咗几只嘟嚟,睇嚟星梦要加码先得

基拉杰特 发表于 2011-8-1 17:06:14 | 显示全部楼层
原来你不懂,咁啱有货,现货嚟,不过,片源呢?
2 ]# p! m! v$ o8 k& o# r  K* J8 Echrisrex 发表于 2011-8-1 16:42

, i& o/ ?4 x, I" V; G6 a8 i4 v1 ^0 I0 M( ^8 h+ Z* U' F- K
2 m4 k  T- J; i
    坦白从宽

基拉杰特 发表于 2011-8-1 17:07:07 | 显示全部楼层
分番半俾我!!唔系馬上刪檔: k: |2 I4 _* l, }, l5 ~
Batcat 发表于 2011-8-1 17:03

8 l- K8 ^* S( I- M% ^) C2 c9 ]
( E, v8 y9 d) r  Z2 _
6 h. l* l* \6 D" e# n% V    我都要分一份

kwanyeung 发表于 2011-8-1 17:07:52 | 显示全部楼层
星夢唔加碼,要加碼就冇獨家試睇。

Batcat 发表于 2011-8-1 17:08:01 | 显示全部楼层
我都要分一份
  C9 S  G) ~4 s% Q/ C6 P4 w基拉杰特 发表于 2011-8-1 17:07
" W* L2 s2 X% Q

. f8 @6 G' H  h/ T
% V; l5 ]) w$ R6 V' o   咁我地齊齊拿!!

chrisrex 发表于 2011-8-1 17:08:34 | 显示全部楼层
有人傳咗你上傳嘅MU LINK畀我 , ?$ ]' o% ]3 ?. I, }- ~
你搵佢算帳。2 w8 Y/ H' ^: s/ \
kwanyeung 发表于 2011/8/1 04:54 PM
6 f: y2 h5 o* J

; r, [4 P) F" t6 ?/ W2 P6 s# J" G$ V5 F3 T  A" x
    你睇到啦,一个畀link,一个上传,一个原创,起码3份啦,若然满足唔到我哋,我睇我哋会 ................

kwanyeung 发表于 2011-8-1 17:11:27 | 显示全部楼层
星夢分2份每人50,一個有獨家試睇。噉仲唔滿足呀。

基拉杰特 发表于 2011-8-1 17:12:17 | 显示全部楼层
星夢唔加碼,要加碼就冇獨家試睇。
* Z) N% I! e/ fkwanyeung 发表于 2011-8-1 17:07

. O4 [( E; @% ?- m- k+ M$ L) m
+ z* H. l# [: r6 N/ u) Z. [3 y! L* X  B# L+ L; c. I( b* g* M0 [, N% A
    KY兄你明白啦,三份

基拉杰特 发表于 2011-8-1 17:13:06 | 显示全部楼层
星夢分2份每人50,一個有獨家試睇。噉仲唔滿足呀。, q3 w+ P5 z: G" d" d) s9 D
kwanyeung 发表于 2011-8-1 17:11
& @' W! Q2 j5 y# a& S2 K. X# `- A( w+ N
+ S; H; f; N! I6 `

' ~% t: M9 _" I3 G: \6 @    点解我觉得奖励好似缩了水

Batcat 发表于 2011-8-1 17:13:19 | 显示全部楼层
星夢分2份每人50,一個有獨家試睇。噉仲唔滿足呀。7 H; @2 _: R: g6 N
kwanyeung 发表于 2011-8-1 17:11

$ u. r; u0 R" a: t5 E* C1 g$ g6 E. H- F5 Z2 O2 G+ y! X
6 R5 O/ h: `- _# x( ^- X
   先得兩份?上傳咁辛苦,同埋原創者都要時間搞咖!!

基拉杰特 发表于 2011-8-1 17:13:48 | 显示全部楼层
咁我地齊齊拿!!
. p& x7 L& M5 mBatcat 发表于 2011-8-1 17:08

& R( V3 U+ x+ {6 \8 a
, O: Y8 @0 Y4 x' s; J. y
7 J+ C8 v* I  A& c6 [    没错,齐齐拿

chrisrex 发表于 2011-8-1 17:14:57 | 显示全部楼层
星夢分2份每人50,一個有獨家試睇。噉仲唔滿足呀。
; ?; e* R" S5 y" A' D  U7 `kwanyeung 发表于 2011/8/1 05:11 PM
8 b, u/ L. M; v! i( G; E3 R8 Y

+ J3 M8 d' h- ~$ p! E. `* g$ }/ f3 D; Y7 i; v% D8 W3 x4 d& B
    试睇,仲要独家? 冒住风险畀link你,你竟然...........