跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

[迅雷快传] [原創DVDRIP][吸血鬼騎士][粵日雙語][X264-10bit][720p][更新第一集重壓]

kwanyeung 发布于2011-7-16 21:36 3012 次浏览 57 位用户参与讨论     [复制分享主题]
chrisrex 发表于 2011-8-22 10:12:22 | 显示全部楼层
用HDTV比較仲唔夠咩?? 大眾都覺得HDTV清過DVD㗎啦。仲使乜用原DVD比較。。6 k" g: f/ ], T: g2 X) d1 t
kwanyeung 发表于 2011/8/22 10:08 AM
2 F+ y: {+ m- `+ }
7 [- |$ P1 u/ L/ p6 [$ a
& l/ d$ Q+ N0 u/ T" k4 V" X' H8 ^
    睇下8bit同10bit嘅区别嘛

kwanyeung 发表于 2011-8-22 10:13:23 | 显示全部楼层
睇下8bit同10bit嘅区别嘛  I0 R( ~( W$ e1 Z# b: |: f, I  F
chrisrex 发表于 2011-8-22 10:12

8 R/ P" I) ^3 R! _之前我壓嗰個係裸壓,根本比較唔到。。想睇8 bit 同10 bit 比較圖網上已經好多人做咗測試。

chrisrex 发表于 2011-8-22 10:17:10 | 显示全部楼层
之前我壓嗰個係裸壓,根本比較唔到。。想睇8 bit 同10 bit 比較圖網上已經好多人做咗測試。  |3 M/ ]4 w# h" H& z6 o
kwanyeung 发表于 2011/8/22 10:13 AM
- e/ ]! ]4 Z) Z( R9 a

0 F6 S6 h; C7 p8 c# F7 ~1 D# i+ ~1 e) L8 V2 d2 O
    - -挂住讲,开咗mu成年都唔记得down- -

kwanyeung 发表于 2011-8-22 10:18:24 | 显示全部楼层
- -挂住讲,开咗mu成年都唔记得down- -8 [! i6 V  L7 z- r# H
chrisrex 发表于 2011-8-22 10:17
- g- u# v( j$ D) {# Y% V
有冇再誇啲呀你

chrisrex 发表于 2011-8-22 10:21:00 | 显示全部楼层
有冇再誇啲呀你! X6 z8 N* J& n% }
kwanyeung 发表于 2011/8/22 10:18 AM

- l* d7 }+ @. a# q- M+ S( _! B) p! ?1 f

9 C3 Y  g# _1 z# K    最诚实呢次㗎了- -

kwanyeung 发表于 2011-8-22 10:35:16 | 显示全部楼层
最诚实呢次㗎了- -! `' e% P5 m- M
chrisrex 发表于 2011-8-22 10:21
3 D' @8 Y3 W( b: o7 q1 y& s
噉即係以後你講嘅嘢打個1折就係事實。

sha1b18 发表于 2011-8-22 10:36:31 | 显示全部楼层
點解會得一集咁少?

kwanyeung 发表于 2011-8-22 10:39:14 | 显示全部楼层
點解會得一集咁少?" c3 ]& y% `' v. C& i7 j  ?
sha1b18 发表于 2011-8-22 10:36
/ j! b- |. m! D, g
因為我未整好,整得好一集。畀你哋睇睇效果。冇人要就廢事上傳慳返。

chrisrex 发表于 2011-8-22 10:41:00 | 显示全部楼层
因為我未整好,整得好一集。畀你哋睇睇效果。冇人要就廢事上傳慳返。- u8 [5 H# B3 f/ u& ^
kwanyeung 发表于 2011/8/22 10:39 AM
2 |( G: ^$ D6 y! j. G
: U) t1 b3 x% l" W) D! V

# V* Q4 ^+ m# L! L    要,100个要,打1折即係10个要- -

sha1b18 发表于 2011-8-22 10:50:40 | 显示全部楼层
因為我未整好,整得好一集。畀你哋睇睇效果。冇人要就廢事上傳慳返。0 x* C% z1 M' t2 v
kwanyeung 发表于 2011-8-22 10:39

- Y% Y3 e* O. y, Y" m7 u- K9 a) {: F' K6 O6 T& L+ a  O
多數得一集就好少人要,不過如果係成套就會好多人下載家啦