跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

[迅雷快传] [原創DVDRIP][吸血鬼騎士][粵日雙語][X264-10bit][720p][更新第一集重壓]

kwanyeung 发布于2011-7-16 21:36 3013 次浏览 57 位用户参与讨论     [复制分享主题]
kwanyeung 发表于 2011-7-16 22:04:48 | 显示全部楼层
你之前話一個坑啵) x) _; \6 |2 ]6 H6 t  a
一個坑有兩套嘢系入面?1 K. F& N2 _/ i; |/ q
inber 发表于 2011-7-16 21:59

$ L; A' d+ _, h) F2個囉。一個畀漫步補咗,唔係我都會更新。

lovepx 发表于 2011-7-16 22:06:43 | 显示全部楼层
我自己都壓咗唔小DVDRIP。嗰啲唔計囉。
% k! N6 t. V( L. b: L* K' _% B% M
9 o! q: |8 c( v* t" P: p- i. q算啦,個個都認為我有罪㗎啦。唔差在多你一個。+ ~. V' v0 I' S+ I, R
kwanyeung 发表于 2011-7-16 22:04

a# D0 d# R7 A) J1 A& A: |) K# s+ @3 D! d# \

Y- z9 d* d6 h& o& I7 n: D    一样头像- 0 睇到头到晕..闪

漫步雲端 发表于 2011-7-16 22:10:48 | 显示全部楼层
幸運女神同惡搞學園冇合過。FA當你啱。其餘咪屈得就屈。
- i* {6 G9 z% K, Y. S9 Mkwanyeung 发表于 2011-7-16 22:03

! o- Z3 n( g4 G' C/ D
1 J4 K0 N4 ~& ?* W' F
4 z+ z8 I9 f; F: {   
5 R% x: `6 p' ]. L5 K$ i" c( v記錯啫...
  ~! ]& O9 d" L你有3套,計埋單集試看起碼6-7套

inber 发表于 2011-7-16 22:11:41 | 显示全部楼层
2個囉。一個畀漫步補咗,唔係我都會更新。
9 J( Z# W6 l4 e9 ~1 q, qkwanyeung 发表于 2011-7-16 22:04

' W$ S5 |7 E/ D# C% ?$ V& Y
: T6 h7 e- J/ K* Z( u3 C" O2 o% [
漫步真系了解你
# P% }; G' D" L( _, _6 Z我只系知你有兩個坑
6 n! ~& l. p1 R% M- u& s0 C' E(而且最初記得返嘅只系一個)

漫步雲端 发表于 2011-7-16 22:14:01 | 显示全部楼层
一样头像- 0 睇到头到晕..闪
0 u: c4 q7 H3 Y) L* x9 Blovepx 发表于 2011-7-16 22:06

$ z7 @# ?0 f- D' a" v) |# p* W) X# y, ?) g: U
7 h6 D/ X( e6 q& ?6 z: ~- Y( A* ?

8 ^1 Z- E, O1 ^5 i3 b+ ?  i其實習慣就好了

漫步雲端 发表于 2011-7-16 22:16:25 | 显示全部楼层
知你哋2個夾埋,廢事同你哋講。; X# }* C7 ^) D5 S
索性坑埋依個算。6 h$ [6 D9 A3 V2 K# v  }
kwanyeung 发表于 2011-7-16 21:56

* l; k5 S! }7 }* k  f2 X
; C7 ^1 o* w' X
: P+ M6 K1 u6 F! q! ]啱開咁快就話坑,睇黎我對你嘅期望有啲過高

kwanyeung 发表于 2011-7-16 22:42:46 | 显示全部楼层
啱開咁快就話坑,睇黎我對你嘅期望有啲過高# a, `4 \" s+ [8 d( v
漫步雲端 发表于 2011-7-16 22:16

( X! l/ i* W/ R3 R4 h你期望過高。咪講笑,你睇死我坑㗎啦。
5 [7 a9 f5 G+ v2 T是但,有愛就收,無愛就閃。加分依啲我唔志在。

漫步雲端 发表于 2011-7-16 22:48:03 | 显示全部楼层
  _# v, B, P+ [' r+ D
你期望過高。咪講笑,你睇死我坑㗎啦。
0 E; w+ ]5 m& s+ y  t$ V, c5 S! V$ Q是但,有愛就收,無愛就閃。加分依啲我唔志在。
# _3 P" W2 u& b" D* ekwanyeung 发表于 2011-7-16 22:42
6 P( Q5 M; `8 J; a3 g% l1 p

! o* t) D7 S3 F
; K5 Z) ^' B; z0 e$ R
1 I0 B2 m% K7 p你出曬我系會收...呢套我只系收左錄影版
$ b$ L$ v: F, ?! `" ]遲下或者收多套HDTV
3 X9 M& E- a5 k6 Z
5 s! C1 {' x$ g2 s8 Q你系高層梗唔志在加分啦所以唔系睇死你...

kwanyeung 发表于 2011-7-16 22:51:33 | 显示全部楼层
你出曬我系會收...呢套我只系收左錄影版
5 T& m4 l8 D/ L, q4 I遲下或者收多套HDTV
7 k3 P& r, r  D7 G2 ]( L1 U: v; J8 j/ _( v" s8 M
你系高層梗唔志在加分啦所 ...; b; p' M& U8 y1 J4 V9 K: d' j7 _
漫步雲端 发表于 2011-7-16 22:48
9 _+ i) F- v& \2 {' s* b
等我仲咁好心幫你刷U2,好人冇好報。

漫步雲端 发表于 2011-7-16 22:59:26 | 显示全部楼层
等我仲咁好心幫你刷U2,好人冇好報。
6 F+ |  ]4 l, w. A* {kwanyeung 发表于 2011-7-16 22:51
; ?0 p8 \* L' ^' x
; X  e, {8 z0 k2 I7 [+ l$ p

2 p( a! V# u' B/ ?   
( v* w/ O2 h) H/ y( T  K6 ~一件事還一件事,我對你好差咩?

lovepx 发表于 2011-7-17 00:42:45 | 显示全部楼层
佢对你5错啦

kwanyeung 发表于 2011-7-17 05:22:03 | 显示全部楼层
一件事還一件事,你對你好差咩?7 O9 o/ l# n/ W4 F3 _
漫步雲端 发表于 2011-7-16 22:59

0 F, @) o9 u0 `% @$ s; {我對我自己梗係好好。