跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

[迅雷快传] [原創DVDRIP][吸血鬼騎士][粵日雙語][X264-10bit][720p][更新第一集重壓]

kwanyeung 发布于2011-7-16 21:36 3018 次浏览 57 位用户参与讨论     [复制分享主题]
kwanyeung 发表于 2011-7-16 21:52:42 | 显示全部楼层
天才一定有合. R8 d2 c# i' K3 ]; ?, q# r
(DVDrip同HDTVrip)
2 z4 L. G7 V9 i' ^! Y% M1 U  i其他人就唔清楚了
! |4 T6 d0 i9 `: F- t4 w. t# R& R6 k  v0 e" N1 I
補充:剛搜尋了,原來劍心兄都有合,重系我加分 ...
- A# x* {  }6 ]8 c/ Qinber 发表于 2011-7-16 21:51

8 u. t  r3 y, m" J5 B( R都冇話我自己合,撞你個鬼。

kwanyeung 发表于 2011-7-16 21:53:51 | 显示全部楼层

d( T0 {) J2 f/ o記憶中佢重有坑未填
9 H" i' _# |9 c- [inber 发表于 2011-7-16 21:49

5 L+ w% g& b3 o& A; |一個坑姐,好多呀。使唔使一個坑就認定我係千古罪人。

漫步雲端 发表于 2011-7-16 21:54:23 | 显示全部楼层
睇死我會坑,你自己都坑唔小。6 n% p- P, N  @  V4 C: j* e
kwanyeung 发表于 2011-7-16 21:50

, v0 m' U: O/ ^8 }3 q8 C9 C
2 h" |3 A- M; n7 _5 Q
2 H) L' p# \8 c. x( G    % h5 ]# y6 `$ M& i
我就海贼王/銀河醒目女兩套5 u! S3 F0 e' b3 ^: D0 s6 M
; Z2 N# g( P2 f6 G& H9 [
相比起你 我拍馬追不上

inber 发表于 2011-7-16 21:55:55 | 显示全部楼层
一個坑姐,好多呀。使唔使一個坑就認定我係千古罪人。5 z# R8 R* q6 d8 ^0 z1 D+ r0 {
kwanyeung 发表于 2011-7-16 21:53

* H+ g& r+ Z: o; A; n# _; N- X* S( h9 q  X
. M5 v: d) s; U- A& V# E1 _$ D
其實漫步都唔系好多坑

kwanyeung 发表于 2011-7-16 21:56:28 | 显示全部楼层
我就海贼王/銀河醒目女兩套
3 y. b# c. x8 E# k9 P0 q7 t2 _7 N" h( X" V- y6 D2 ?* `
相比起你 我拍馬追不上
) z9 B( t" N* F3 V/ J漫步雲端 发表于 2011-7-16 21:54

( E  Q1 e( ]! @2 ~) V& t2套,我夠係2套。管家同魔法騎士。冇啦。我同你一樣炸喎。又想屈我。

kwanyeung 发表于 2011-7-16 21:56:59 | 显示全部楼层
其實漫步都唔系好多坑
# }4 Z3 L3 w; n  ~( o7 v& xinber 发表于 2011-7-16 21:55
, F, D) u6 h7 g) g
知你哋2個夾埋,廢事同你哋講。9 `) a4 @' z# b- L( H
索性坑埋依個算。

inber 发表于 2011-7-16 21:58:27 | 显示全部楼层
都冇話我自己合,撞你個鬼。2 q' _$ q9 H: Z* N& S5 ]9 _
kwanyeung 发表于 2011-7-16 21:52
0 W2 k- u3 o" {# U) I% i

' c; u8 M& _, u2 E- F9 t
3 a8 M. Z' ^( E0 T  T9 a* q我啲毛病又嚟啦
) p: r2 x( O2 Y9 s/ G2 q* K0 d. j成日唔睇清楚內文就亂講野

lovepx 发表于 2011-7-16 21:58:36 | 显示全部楼层
2套,我夠係2套。管家同魔法騎士。冇啦。我同你一樣炸喎。又想屈我。7 h; F. F1 V5 s% c
kwanyeung 发表于 2011-7-16 21:56

: x7 g3 Q8 r# r; s, @) ^' S
; n; N, A$ [8 x! D, G+ y3 }5 j/ q$ @
    但系漫步片多...比重5同

inber 发表于 2011-7-16 21:59:53 | 显示全部楼层
2套,我夠係2套。管家同魔法騎士。冇啦。我同你一樣炸喎。又想屈我。! r5 V* U- Z! s) T
( r! b. t( M  P( {

% W7 D0 h" X% D6 O/ ^% B2 L: N# O
/ ]7 @% ?4 B1 g' C( Y- U" p0 p你之前話一個坑啵
7 `) y  X: t# d3 K7 K一個坑有兩套嘢系入面?

漫步雲端 发表于 2011-7-16 22:00:42 | 显示全部楼层
2套,我夠係2套。管家同魔法騎士。冇啦。我同你一樣炸喎。又想屈我。+ u6 V. J8 `+ ~; y, U) z9 w' i9 Q
" P+ O$ j/ r" C; e: s* @
6 ]) B) r# H9 A, s

9 @6 i  e1 D2 l幸運女神...印象你仲有鋼煉FA 惡搞學園
. d& |2 z: X4 o; P/ p系都要人踢爆你嘅

kwanyeung 发表于 2011-7-16 22:03:02 | 显示全部楼层
幸運女神...印象你仲有鋼煉FA 惡搞學園- R6 S; b& a* h2 C3 t5 w% U
系都要人踢爆你嘅
  a# k) c5 N) i: H漫步雲端 发表于 2011-7-16 22:00
3 _% Q3 i4 U9 u& y! I1 n6 M, Q0 r
幸運女神同惡搞學園冇合過。FA當你啱。其餘咪屈得就屈。

kwanyeung 发表于 2011-7-16 22:04:08 | 显示全部楼层
但系漫步片多...比重5同7 ]2 Q3 O9 Q1 C: j! c2 z9 j
lovepx 发表于 2011-7-16 21:58

; c% m' a( J  w8 O% M; K% C# S5 `我自己都壓咗唔小DVDRIP。嗰啲唔計囉。
1 _+ b9 a' m2 e. q; N
& u7 V1 D; p+ _4 m( u算啦,個個都認為我有罪㗎啦。唔差在多你一個。