[其它更多] 請求退會

manghk 发布于2011-6-28 11:40 11026 次浏览 140 位用户参与讨论     [复制分享主题]
lovepx 发表于 2011-6-28 21:17:43 | 显示全部楼层
其實我呢d二打六你幫我宣傳都沒乜用,當我沒講過吧: s% x' o5 z" D6 Q
漫步雲端 发表于 2011-6-28 21:11

; k: v! U! g+ [7 a7 k/ r: u7 Y! h! @6 ^  L* w) P( X

, |% k- }3 |& I: M4 A; p6 j    你有冇封过人ID啊?!快去封条佬ID..BTW,举报贴入面快啲加我分

huang 发表于 2011-6-28 22:45:28 | 显示全部楼层
树林大了就什么鸟都有,MHK不必过于执着,- Y  }/ a! L7 V) m' Y# ~' w1 g
有些08,90后思想系自私的了,对于那些人讲多4 t; O; C7 D+ B3 A, l  L
都晒气,不必过于介怀,理解你的人大有人在,

maplep 发表于 2011-6-28 23:28:33 | 显示全部楼层
路过。。。我没得下MAN兄的片,我一直忙工作

漫步雲端 发表于 2011-6-28 23:49:06 | 显示全部楼层
你有冇封过人ID啊?!快去封条佬ID..BTW,举报贴入面快啲加我分
9 o% O- Q% S& Rlovepx 发表于 2011-6-28 21:17
4 }& v! L6 O" ~# T9 A8 j) j

7 `) t' d0 K- U% x
' t7 ?: f% B! r9 Z/ k7 c) W' U   
/ p4 V3 I' s4 ?9 Z4 A搞掂啦

最爱粤语 发表于 2011-6-28 23:50:00 | 显示全部楼层
呢度的大部分的人都试过  。没事的,如果你的贴 有加分的话 ,就证明组织认同你

FeTale 发表于 2011-6-28 23:53:39 | 显示全部楼层
有那么严重?我觉得如果一时无聊了,放着也行啊……

aaron81 发表于 2011-6-28 23:55:48 | 显示全部楼层
LZ不要太界怀,网上乜人都有(打理人讲乜~)$ D2 x; e# m; z: q- Z" {
自己做自己的~
  O, e0 Y" e  B( \觉得作品被盗连,就提高下载权限!

kwanyeung 发表于 2011-6-29 02:48:51 | 显示全部楼层
8 }0 k5 f; c' H3 o) t( S
其實我呢d二打六你幫我宣傳都沒乜用,當我沒講過吧# }5 G8 E7 B- @4 B
漫步雲端 发表于 2011-6-28 21:11
6 O8 B) [' [4 M) g
不如我同你宣傳啦,效果唔錯㗎。# F# ]4 K! _; X  k7 T7 {" X
我係真心嘅,所以唔使同我客氣。回報返你默默付出。

kwanyeung 发表于 2011-6-29 02:51:17 | 显示全部楼层
你點可以而家先黎話唔玩嫁
$ [& V) }$ H# q& c# H+ y  ~我同你有咩似?0 R! t, s9 i  A4 S8 I- W
我同你都咁多野講
8 A4 V% T( x4 T1 W6 g' ?咁中意講人1 I+ Y: I0 X# j- z1 ^
頭像同簽名本來我 ...
4 K6 f; o5 b) g) i( |' winber 发表于 2011-6-28 15:08

: {9 c! U+ D+ ?$ c  D我寧願你不如100%恨我啦。我唱你唱得出晒命殺手,又爆你暗號。又搞到你改埋名。 / W/ r& {9 I7 Q+ b* ?
你好應該恨我,我唔介意。

inber 发表于 2011-6-29 06:03:52 | 显示全部楼层
我寧願你不如100%恨我啦。我唱你唱得出晒命殺手,又爆你暗號。又搞到你改埋名。 + t7 T3 ]' u9 B9 |0 r& J
你好應該恨我, ...# H0 @: v; w  |# W) m" U) _" X
kwanyeung 发表于 2011-6-29 02:51

y4 r- T2 Y+ X+ X: k" S7 r
# J3 @! o2 i4 C5 Q7 U/ Y7 Z& C0 ]: Y: m- E  r
雖然系咁+ F: e9 r8 N# m% f8 G
但你系呢道系第一做咁做
4 q2 a' ]* }. Z( a5 @5 G3 x所以你好特別,我對咁特別嘅你產生左興趣

kwanyeung 发表于 2011-6-29 06:12:47 | 显示全部楼层
雖然系咁& f: j; U' d: S( L$ t; \& |
但你系呢道系第一做咁做  z/ n# ?" q! U2 w! c
所以你好特別,我對咁特別嘅你產生左興趣# P2 [0 i9 k; B! h0 p
inber 发表于 2011-6-29 06:03
4 k) Y) P4 R/ i' `
一啲都唔特別。  8 ~0 t0 O1 a% h4 `) F2 ?
青雲兄對你咁好,又教你合成,又幫你搵片源。
* X7 [( ]( I5 x% }$ g3 W2 N你好應該幫佢宣傳而唔係幫我,你噉樣青雲兄好傷心。

inber 发表于 2011-6-29 06:15:56 | 显示全部楼层
一啲都唔特別。  
% a7 J. m& c9 T+ o' t* D5 w. r青雲兄對你咁好,又教你合成,又幫你搵片源。
0 O' M7 S% Y6 E* |9 ?/ L你好應該幫佢宣傳而唔係幫我,你 ...8 j% w" x3 s! m5 t9 J( C6 p
kwanyeung 发表于 2011-6-29 06:12
8 k$ h3 H! Q9 w9 w/ {
" i) N6 q# L" B( X3 p! j5 d. [- r
. U& L( |: c, }' _
你都查都好多野下啵
5 n, f* e$ _. [你重話你唔系中意左我?