[其它更多] 請求退會

manghk 发布于2011-6-28 11:40 10899 次浏览 140 位用户参与讨论     [复制分享主题]
inber 发表于 2011-6-28 19:16:35 | 显示全部楼层
你都唔系真心的,唔洗了8 z: O, q) Z6 j" H- _& k( U
漫步雲端 发表于 2011-6-28 18:02
: e2 ^: z3 z5 \' x- ?/ x9 [

6 W9 q5 J# G3 h0 C/ J6 ^: s' Y- v- t1 |, R, l% G
咁下次我真心咁幫你宣傳囉

asd123456 发表于 2011-6-28 20:10:29 | 显示全部楼层
我要开心简单来做我,.....~!

Hatsuki 发表于 2011-6-28 20:29:55 | 显示全部楼层
哩個年頭發佈者真係唔易做=="

漫步雲端 发表于 2011-6-28 20:37:57 | 显示全部楼层
咁下次我真心咁幫你宣傳囉
# [; \0 V' p3 A. N7 [) Z$ _! Xinber 发表于 2011-6-28 19:16

5 Q  X$ E0 p8 y
6 v! [% T7 k* f/ S- a' j- Z. ?# S1 m; R  A8 o1 Q
    7 @! K- T$ N! I2 L
有下次再算

inber 发表于 2011-6-28 20:39:20 | 显示全部楼层
有下次再算- _. v' r9 ]/ f9 r! x+ S
漫步雲端 发表于 2011-6-28 20:37
/ n) ^% r. v7 `: V

- K3 W) u3 y* t) N3 I% n) ^% E" ~& Q* m2 `
咁洗唔洗系我啲帖道: _  P2 D: f$ j3 J2 T
將某人變成你
0 ]) c$ M$ I8 |6 ]; V; n! P% n1 \- o* p! [( |" u0 l0 e/ f
咁米有宣傳嘅效果囉

漫步雲端 发表于 2011-6-28 20:42:58 | 显示全部楼层
咁洗唔洗系我啲帖道6 b* H) ?5 L, Z; y- X# g
將某人變成你
7 }9 i; U% ?4 r0 H* q0 c# t
8 L! V/ F& O  q  `0 A; F咁米有宣傳嘅效果囉
" I' P' }7 l6 c# D! [* sinber 发表于 2011-6-28 20:39
9 R( B0 \7 r4 K0 o1 d7 ]

1 |: {  R+ z: ?
- ^8 q; R+ t; q! X2 r! R- ^) K    6 n. I) O9 M' K1 G9 {  y
唔好啦,費事麻煩到你啦 你咁多帖

inber 发表于 2011-6-28 20:44:19 | 显示全部楼层
唔好啦,費事麻煩到你啦 你咁多帖
$ x6 d0 U5 q' r' ?漫步雲端 发表于 2011-6-28 20:42

3 w/ @3 G7 C# I9 p
. ?) e2 X5 B+ j/ [8 {. L$ ~# {0 w1 R
# A) a! O& r1 k我得四張合成
# w5 S- f8 x: \" N1 @三張關於你的
$ ?& k: s+ E0 E2 l3 @" ?所以計落唔系好煩姐

漫步雲端 发表于 2011-6-28 20:52:30 | 显示全部楼层
我得四張合成1 H/ Z2 ^3 p1 Z0 b( l9 A
三張關於你的
( G1 o- q# N$ G4 L所以計落唔系好煩姐
* P6 @8 D6 F7 x0 D) Z( f( ~inber 发表于 2011-6-28 20:44

6 Y6 P. w; Z# o4 m. Q# A
; y  k& N. k+ n! x; M2 ^( r+ N( C" ?2 N7 f8 A- c3 ~
    ; f$ w. U/ [: [
繼續用某人可以 大家會知道那個某人是誰

inber 发表于 2011-6-28 20:55:58 | 显示全部楼层
繼續用某人可以 大家會知道那個某人是誰
8 r0 V* q5 ^6 V" N- ]8 O漫步雲端 发表于 2011-6-28 20:52

7 E7 g/ v* J# ^* h3 o. T9 l
* S+ O/ U! l9 p/ h& n. i" t! @; ^6 C0 g# X2 L% [
咁你又話我無幫你宣傳7 G' I% j. v* Q) U
系我幫左你宣傳
5 W) k! ^+ J+ H. t$ A0 J你都唔知咋

tandong 发表于 2011-6-28 20:59:02 | 显示全部楼层
确实有好多拿人野還大聲過人嘎LJ,楼主也不要太介意呢D人!建議社长邀请码注册!

漫步雲端 发表于 2011-6-28 21:11:04 | 显示全部楼层
咁你又話我無幫你宣傳6 `, K8 t& J- M9 ]9 E
系我幫左你宣傳
1 {1 r3 i* ?  ^+ X1 Q你都唔知咋" M. A% U5 o8 m9 A7 O" S- e
inber 发表于 2011-6-28 20:55

- _  W: A: B# i' a$ n$ h: S, B8 u' @. Y! w2 ?! W

* A# i& K4 A$ C% V+ j( @+ {7 i* c   
# t6 @8 E3 D% u0 n其實我呢d二打六你幫我宣傳都沒乜用,當我沒講過吧

lovepx 发表于 2011-6-28 21:16:38 | 显示全部楼层
封距号以解心头之愤吧~`~
& g6 v- X& ^! q( p' kKiver 发表于 2011-6-28 12:43
, K7 J5 }8 f" T# b
  U$ v# `- Z0 Y. r' F  I
/ P" h1 f, ]8 Z2 ~, Y
    嘛~其实我想问点解宜家都未封佢号╮(╯_╰)╭1 ?2 @5 S1 a6 @' Y& e7 z
系咪觉得开放注册然后封号会搞到有人捣乱?!其实多啲人就密啲手..见一个封一个..树立威信之后应该就冇人敢乱来
- f+ P, X% ]# [& q于是建议版主们狼死一啲..好似老虎咁