[其它更多] 請求退會

manghk 发布于2011-6-28 11:40 10901 次浏览 140 位用户参与讨论     [复制分享主题]
netasa 发表于 2011-7-4 01:36:07 | 显示全部楼层
回复  inber
5 t" F: y9 O9 E! x
1 P. _+ L8 }0 S. {9 D. }我认为真正的分享应该是无私,大度的有胸襟和宽容的心去分享,而让到那些真正渴望的社友朋 ...
" N' n9 Z& }1 m/ ]seed22 发表于 2011-7-3 09:19

& a5 M( D* X4 ?( j: I, M" C2 X
1 G4 |0 x* x1 a3 N
    点解我睇左依段嘢觉得有D渡人成佛嘅感觉嘅。  个个成晒佛就无人睇动画咯,呵呵!
! S, k& z6 v3 y, P+ @& |* f- V3 w5 i& Y8 R9 ]1 b/ o  ~4 B
分享是无私,无私是分享,私人则无须分享!发布者嘅境界依样嘢係唔可以强求嘅。当然相对嚟讲,应该比发布者理解一点就係下载者嘅个人修养都係一样唔可强求嘅。

seed22 发表于 2011-7-4 11:40:58 | 显示全部楼层
回复 133# netasa
* t* o; J1 s; C8 {- Y9 [- N: S, ^# v& p" k- d) J( E3 }9 x
( Q; t' V- Y; y+ f) {$ t
你的意思我能领会!
& k! r5 w! b+ i+ E* D3 X; y
; L3 p) n+ s) g5 m1 R5 U5 V  E& n其实那段话,所要表达的意思,只是希望‘人“在处事做人方面能成熟一些,不要那......什么的
6 l' d: M0 N9 U$ N* k$ i而并不是想搞针对,然后却给人狂轰,毕竟丑人都是难做!

s0659162 发表于 2011-7-5 18:32:53 | 显示全部楼层
我覺得我們應該正視這個問題' E9 q2 k5 C9 Y- R
做了伸手黨* ^, ~) h& s6 N! Z
還要寸發佈資源個個! O8 E" k, C, t
我覺得這個問題的確很嚴重

エツクス 发表于 2011-7-16 14:28:52 | 显示全部楼层

2 \! K) `+ l3 v* E  }. t, B2 G一位收藏咗咁多经典老物嘅人就咁就唔上来啦,真係太可惜啦!!!
8 g! k! |5 I$ n+ G我都係90后嘅人,不过就係特别钟意旧物,旧物多数剧情都好睇好多,虽然清晰度同画工都有啲麻麻地,但呢啲都係我哋童年最好嘅回忆,而且楼主发嘅片好多都仲大过我添。( Z) c/ ?# o: @( Y+ f8 l& K2 K
有呢啲从录像带带到来呢个时候嘅片,唔理係好係坏,有已经係个值得庆贺嘅时候。
. P' R7 {$ F/ g- D: v3 M我都由衷咁向新人讲一句——心平气和咁上来,快快乐乐嘅离线,唔好做错事都仲死唔认衰。
3 G, H/ E8 O2 ]3 P4 R2 o7 q. u我都做过错事畀呢度啲人话过,我觉得佢哋话得正确噶!% w4 e) E7 w4 f) p( e% V3 \
当你哋想走一下发布者走过嘅路嘅时候你就知道做一个发布者係要做啲乜嘢工作,知道做呢啲无私嘅嘢係点解辛苦法,但发布者都依然咁样做。咁意味住啲咩?………………' k, }, W2 k+ N3 g* n0 M* Q- y
我都衷心希望楼主过得快乐啲,我好支持噶!希望楼主可以转个心情,有时间再上来呢度玩下,再留低美好回忆啦!

oolym 发表于 2011-7-17 16:59:09 | 显示全部楼层
退会好大件事,望君三思!大事化小,小事化无

manghk 发表于 2011-7-17 21:22:14 | 显示全部楼层
我不會貼新片到這裹…不過我還有其他好友轉貼或合成片,剛看到大都會等。

seed22 发表于 2011-7-23 20:48:26 | 显示全部楼层
当能静下心来,再看看事情,总能会有新的感受

李嘉明 发表于 2011-9-8 12:35:06 | 显示全部楼层
回复 3# kwanyeung 0 _& R9 A# M. C) C
上传到土豆都係人哋觉得你发布的野好先至发噶嘛。唔驶介意喇。叫他在土豆发布的视频写上你的网名咪得咯

fasfas123 发表于 2011-9-9 15:03:53 | 显示全部楼层
發生咩樹, 意興欄柵 ??