[其它更多] 請求退會

manghk 发布于2011-6-28 11:40 10931 次浏览 140 位用户参与讨论     [复制分享主题]
入會一個月發覺不開心,拿人野還大聲過主人,唔清唔靚…粵漫社是一個八、九十後的網站,請求退會。

已有(140)人评论

Kiver 发表于 2011-6-28 11:42:24 | 显示全部楼层
入會一個月發覺不開心,拿人野還大聲過主人,唔清唔靚…粵漫社是一個八、九十後的網站,請求退會。& H; _5 \' c/ z6 x
manghk 发表于 2011-6-28 11:40

/ B- ?2 r% r8 e8 L% n1 u
6 M- ~- a3 w, f- m5 r7 s
2 E( N4 Y: N! U    .....不明事由~

kwanyeung 发表于 2011-6-28 11:44:32 | 显示全部楼层
本帖最后由 kwanyeung 于 2011-6-28 11:50 编辑 2 [/ M- a. _+ I+ }/ g* G; X
入會一個月發覺不開心,拿人野還大聲過主人,唔清唔靚…粵漫社是一個八、九十後的網站,請求退會。" _. O# V; u) ], j
manghk 发表于 2011-6-28 11:40
/ x# T7 Y& [% t+ B$ S9 ^
我啱啱睇過你啲帖,其實係有啲人對你唔客氣。唔係全部人都係噉嘅。
1 i4 O# I6 G. X( y* R我覺得你唔使咁放喺心入面。/ ~) a3 N0 D! E5 _, Z# x
況且,我見你好多帖都加咗唔小分。個個都加得幾重手,噉就証明我哋對你嘅肯定。9 c8 s, j2 P) {, R
0 Y  p' ]9 x! s
唔好因為一部份人就擺喺心入面。。
6 V! i8 d5 E5 ?你發嗰啲舊物唔清唔靚好正常,係啲人唔識貨。仲偷你啲嘢上傳去土豆。

inber 发表于 2011-6-28 11:54:30 | 显示全部楼层
.....不明事由~
% }3 @4 T8 e/ x0 r% g- ^Kiver 发表于 2011-6-28 11:42

1 ~- U' S8 ]; z& `$ {; n! y
9 O5 O/ Y% h0 U7 M2 v% ]1 U) t+ G- S' Z" X( G
咁都唔明?
4 h' R; n" k' F# X呢道會員質數大差
) Q' r  {9 K. M, n5 m% i9 I做伸手黨重寸過發佈資源個個4 W& ]5 n6 `( @2 ]$ h0 W4 U) ~
沒有賓主之分

kwanyeung 发表于 2011-6-28 11:58:18 | 显示全部楼层
咁都唔明?
8 @" D- }8 F9 I2 ^8 {呢道會員質數大差2 T: b, H5 @1 R4 [, S) A  u: i3 n) r
做伸手黨重寸過發佈資源個個
( k0 u/ B' B3 f0 {+ z沒有賓主之分" _& Z* n9 h- }) I
inber 发表于 2011-6-28 11:54
2 ~; _  ]" @5 P1 {+ s4 T
係部份會員,咪拉晒我哋全部落水。 ! Z+ B9 t6 f3 k. Y* Q8 ~' ~
建議加條版規話不得對原創資源發佈者有怨言,溫和嘅建議就可以。

inber 发表于 2011-6-28 11:59:29 | 显示全部楼层
係部份會員,咪拉晒我哋全部落水。
9 D9 M  I1 I! h9 B0 O  q建議加條版規話不得對原創資源發佈者有怨言,溫和嘅建議就可 ...
# z2 @; V  X9 K7 Okwanyeung 发表于 2011-6-28 11:58
5 b8 S6 W6 C4 I2 F* q7 g
' A( s' B# [% X' |7 S- c0 R
1 P$ W1 C8 z! U5 h6 ~' k
呢啲嘢唔可以用版規限住啲人1 J0 U9 B* k# b9 D; _: K
呢啲野要自律的
: u2 e) P) U8 s2 E, ~# h5 ^! `% Q- X7 N+ t8 h$ g, E; p
雖然唔多人系咁
* i" O$ c) h8 o. o' e' u但害群之馬

基拉杰特 发表于 2011-6-28 12:02:59 | 显示全部楼层
本帖最后由 基拉杰特 于 2011-6-28 12:23 编辑 / H4 g( Z0 X  P5 H9 v+ N. w" v9 i
. L* H: c/ v: v& f
我也受过,了解MANGHK的想法,都是那群人害的,害群之马,尤其是115三人众,免费午餐还诸多要求

kwanyeung 发表于 2011-6-28 12:03:53 | 显示全部楼层
呢啲嘢唔可以用版規限住啲人2 A6 a7 \" \: [5 X! C4 }- L+ d0 d& t
呢啲野要自律的
2 r; z* ]6 d# q* }2 y: ^' U9 S. j: x# c& l4 B! v
雖然唔多人系咁6 z) O. m! C' Z. |% _
但害群之馬! `; X) C! o5 |
inber 发表于 2011-6-28 11:59
! e, Z% u! S5 a5 J8 Z# `
有依條版規咪畀機會你咬佢哋囉,或者警告吓都好。

chrisrex 发表于 2011-6-28 12:05:13 | 显示全部楼层
mang兄咪走 ~N[6LPBADB686WNB36_WI.gif

平常心 发表于 2011-6-28 12:05:40 | 显示全部楼层
算了吧,做人要有量,大家齐唱红歌,世界就会美好,变坏吾关我事,

inber 发表于 2011-6-28 12:06:42 | 显示全部楼层
有依條版規咪畀機會你咬佢哋囉,或者警告吓都好。3 o/ [. u5 v: q* V, K- F$ t
kwanyeung 发表于 2011-6-28 12:03

3 V; X4 q. r8 q& k  l, j" O, T, e
2 ?  ]* c7 K7 T$ a0 y: q
: l/ F9 Y, |, v& L" E6 [5 W3 n# ^你想增加我的工作量
* j* Z% ?0 y# i你又唔系版主,啲版規話加就加咩) U$ q( b2 b7 Y: v5 @

* K5 o$ q, K6 m9 d5 V- x你諗下執行嗰個啦1 J  ^( p9 k& W$ O
"怨言"呢樣野好主觀" y3 n7 g$ ]" I2 V- R
無可能准確執行
( z# Q$ i7 O9 w2 o睇怕到時又有人嘈了

ConvoyChan 发表于 2011-6-28 12:06:48 | 显示全部楼层
我都受过5少了 总有人吃惯免费午餐 网站一做大 此现象无法避免 自行决定吧* R% l& k; b4 h4 E7 e  ?
有时候D闲杂人要等到彻底失去先会后悔