[其它更多] 請求退會

manghk 发布于2011-6-28 11:40 10898 次浏览 140 位用户参与讨论     [复制分享主题]
kwanyeung 发表于 2011-6-28 12:13:41 | 显示全部楼层
你想增加我的工作量
6 ~% O) l% j. y9 c8 C3 }5 }: [你又唔系版主,啲版規話加就加咩
* I- ?6 c& V% k* q( T. L6 n: k' i1 I, P! p* O+ |; F, G4 @
你諗下執行嗰個啦
1 f' M4 p7 B7 u, z+ B"怨言"呢樣野好主觀1 F' s3 X8 q- A- V9 V$ p
無可 ...9 m1 g' q2 b' i# z& {  W! {8 }. [
inber 发表于 2011-6-28 12:06

6 {0 N& t# \/ C; [/ ~: ?5 X我就係唔係版主。你係呀嘛。$ {! y6 v$ I! N
噉你實預咗有人嘈,之前一排都有人嘈你對佢唔客氣。% h1 |. w% c& ?, U( h* h2 f& J1 M
算啦,當我冇講過。

marcofeng 发表于 2011-6-28 12:19:48 | 显示全部楼层
粵漫社是一個八、九十後的網站,請求退會。3 b/ B/ @$ q& o. ?/ E- S( Y* l8 V+ L
manghk 发表于 2011-6-28 11:40
/ M) b5 i2 C3 V, ~  F8 C
3 G3 V* h# J+ J3 k' j5 l2 y
6 X) V3 x- L  d8 N7 N
同意你的讲法。不过认识到你真系好开心,你有冇Q号?可以加你为好友吗?. o# a! y3 u- a4 ?7 U
我系40615743

inber 发表于 2011-6-28 12:22:04 | 显示全部楼层
我就係唔係版主。你係呀嘛。  Y$ {  x" P, @0 x! C& {
噉你實預咗有人嘈,之前一排都有人嘈你對佢唔客氣。' l- c) [# o& G6 x
算啦,當我冇講過。5 I2 Q* E. Y; V' {3 I2 y3 o' b6 T. d; n
kwanyeung 发表于 2011-6-28 12:13
6 m( l* P* N' ?' D" _

2 @$ ^% q2 f, Q' [) _% w
7 v6 G7 L3 g7 s/ C+ l3 R% {3 Z# Q之前嗰嗰唔系因為佢唔滿意我的工作,而嘈0 M1 o1 y5 {" T1 i
而系我見到佢咁寸,忍唔住同佢嘈& @: K# Q. X9 m0 w0 \

; l+ U7 D: I8 ~% O* u你講到我好中意嘈咁
9 v  `8 C6 |' J. J7 F8 @3 o% A' X- f不如你做版主, d: k1 L) U$ {/ J
等你等佢地嘈5 q# ^+ ]8 e3 \) K: V% }" j
反正你近排都威啦

Kiver 发表于 2011-6-28 12:27:47 | 显示全部楼层
不用开一个认证专区吧

wulove 发表于 2011-6-28 12:29:20 | 显示全部楼层
回复 7# 基拉杰特 $ ~) {! h0 P" L
! u# q0 `$ ~  |. w1 D6 M8 S* u
) f6 [. z* c2 X. K
    115三人众 係咪指本人=.=

kevinchan 发表于 2011-6-28 12:29:41 | 显示全部楼层
其实大部分人还是对你很尊重的

inber 发表于 2011-6-28 12:32:01 | 显示全部楼层
.....不明事由~7 P; b7 M  B, T; w+ A0 X# b
Kiver 发表于 2011-6-28 11:42
- }# \9 m2 u9 q  B: a

; @8 P* x8 U2 I% h' v9 S3 L) B想知原因就去呢張帖睇下吧
  {0 Q; o2 h9 b# b& T3 `; l(某會員真系好寸)' E8 Y" R& @1 l# @! Z
http://www.dreamxt.net/bbs/thread-75787-1-1.html

凹凸不平 发表于 2011-6-28 12:32:11 | 显示全部楼层
~好好混吧~别理别人的闲言闲语

基拉杰特 发表于 2011-6-28 12:36:03 | 显示全部楼层
回复  基拉杰特
1 w$ L; s0 w! q1 A
# g; {/ s" r# z
- x# C/ U' U) d5 ?2 _! A3 C    115三人众 係咪指本人=.=! d1 a; l" P1 Q* M
wulove 发表于 2011-6-28 12:29
* r9 v- t9 F5 j! t. _

8 e0 A  e+ k9 d. j, Z9 g; A
' V5 y2 R( M/ Q    乜你都做过这种事咩!不包括你,你是分流有注明的。http://www.dreamxt.net/bbs/thread-75787-1-1.html  嘟佢

kwanyeung 发表于 2011-6-28 12:38:35 | 显示全部楼层
之前嗰嗰唔系因為佢唔滿意我的工作,而嘈
6 e4 Y% K5 C6 S( U$ d/ u而系我見到佢咁寸,忍唔住同佢嘈% \6 ^* c" P' {9 c3 D/ r

0 j5 V! i. b; I0 O# X/ F1 d你講到我好中意嘈咁
) |: b. m3 c& H( V  y不 ...1 o1 a9 b- j0 S- ^, M
inber 发表于 2011-6-28 12:22
  l2 {! ^% q! i( p  j, w& y4 _( b
唔係話你中意嘈,只係實有鈖爭姐。你哋2個最後都和解囉,我舉依個做正面教材姐。
% @" b( L' }% _8 t唔講啦,廢事你又話我好話你。

inber 发表于 2011-6-28 12:41:41 | 显示全部楼层
唔係話你中意嘈,只係實有鈖爭姐。你哋2個最後都和解囉,我舉依個做正面教材姐。8 f- V/ P$ D) ^1 e9 s$ l5 r
唔講啦,廢事你又話我好 ...4 w8 f5 N; }/ M. n0 ?1 p' G
kwanyeung 发表于 2011-6-28 12:38

0 }$ ^8 ]- ]! \: E- P
  ^! @" ]; n6 U
8 {* x5 W4 K9 Q咩你都知我介意你話我咩
0 G0 V' d& S# ]/ h5 j$ h" B0 Q5 p之前就介意6 T5 d) u* Y/ g
不過而家唔介意了/ A5 w. i4 |# A3 n9 y# ?
反正比你搞到我出曬名
; i8 z; w9 U- t) P+ X而家咁都幾好
0 I+ N- Y, `, e; O+ |唔洗再怕人地話我
. _8 K7 I2 R* K. [只有人地怕我話佢

Kiver 发表于 2011-6-28 12:43:11 | 显示全部楼层
想知原因就去呢張帖睇下吧
7 p2 Y4 r/ l* M6 S. l$ I(某會員真系好寸)7 T) P6 A# {" N& s
inber 发表于 2011-6-28 12:32

6 e1 z$ B  Y  J, C0 L  y; }
- }' _. _, A9 @% K% o! x: q$ l" F$ V1 Y2 O: t
    封距号以解心头之愤吧~`~