[其它更多] 請求退會

manghk 发布于2011-6-28 11:40 10902 次浏览 140 位用户参与讨论     [复制分享主题]
天使之风 发表于 2011-6-28 13:31:45 | 显示全部楼层
潜艇冒泡~~~and then  下潜~~~走自己的路,管其他人叽歪个蛋~~~

manghk 发表于 2011-6-28 13:34:53 | 显示全部楼层
請大家勞力下去,我番娘家…請好友幫手轉貼好過…多謝大家。
$ _- b) W# p% E" k) O請免份黨派…謝謝!

kwanyeung 发表于 2011-6-28 13:35:53 | 显示全部楼层
0 M5 s8 d! C3 J* Z
其實本來我無做錯的
% \$ G" u+ s0 O! J- r0 B但系你不停咁講
2 ]! w. `2 T* G# f' v: H
. ~5 w# a5 |! T& G, [& `: g& R整到你好似幫緊啲新手黎潤我咁5 i5 q! I+ T. O- P* s
凡事適可而止
! h/ Z# w) y& Y5 d7 y! l; k你去得太盡,重 ...
1 ^6 s1 Z+ B# H- n( }inber 发表于 2011-6-28 13:22
其實你不嬲都冇做錯,就算我不停噉講你都係冇做錯。- [) U) W3 p- u7 F. j  w
我依啲攞景振興,你唔使擺喺個心入面亦都唔使咁激動。我只可以講你太過認真。
: P. ]9 p2 F; R  U9 K" d& ?5 b好啦,以後唔潤你,靜讚你。

kwanyeung 发表于 2011-6-28 13:37:24 | 显示全部楼层
請大家勞力下去,我番娘家…請好友幫手轉貼好過…多謝大家。
  d4 H# E% ?# \; r. ]請免份黨派…謝謝!
( {9 t7 x8 I" R) J( J/ n. Emanghk 发表于 2011-6-28 13:34
9 k$ o! @6 c; z$ V' d# J( P
得閒返嚟玩啦。好行啦。

inber 发表于 2011-6-28 13:38:04 | 显示全部楼层
其實你不嬲都冇做錯,就算我不停噉講你都係冇做錯。% V7 t$ B0 b4 k% A$ P: e' U( Q
我依啲攞景振興,你唔使擺喺個心入面。我只可以 ...
$ H- D8 d" f5 u7 G6 ekwanyeung 发表于 2011-6-28 13:35

/ }5 q! d! t' `% s/ L; x2 K$ l; n! F/ H

3 k/ `: ?7 V/ w. F' C* v! [4 p  ]1 e8 a% q3 }1 q" r. _# j" j
睇黎我都系太認真了
: Z: g+ ?: Y( |
: n0 i  N% K0 T- L/ a8 H: c不過你繼續潤我吧
" j/ v. ?& r4 T8 q( t' Z" Y我己經習慣了: X* B& F+ [2 _7 J5 X

% ]+ W1 i9 U6 z3 M2 l( k7 W你而家唔潤我( T* H$ p3 Y; h+ e# E+ K) i8 R
我反而唔慣

golify 发表于 2011-6-28 13:38:10 | 显示全部楼层
呢个世界对错点分得清楚丫,你走都岩既,唔开心留系度又有乜意思。不过我作为一个伸手党,讲呢D有D唔负责任就系。

kwanyeung 发表于 2011-6-28 13:41:59 | 显示全部楼层

/ g3 s% t$ n( K! @* Q8 y1 r睇黎我都系太認真了$ I) Q7 T& f4 r$ Z
" G0 b5 G$ V! y9 x2 w; u0 l  H/ Y" F9 h
不過你繼續潤我吧5 J% L1 m9 l' v0 S2 O, j5 h# M: m
我己經習慣了
# A7 b% o# c, {  Z3 I) S6 }4 G- l; q. b1 K+ e' e: B! W
你而家唔潤我% B+ J. k& [; Y6 s% g. p9 R9 ?
我反而唔慣
8 W7 f$ M7 P: Tinber 发表于 2011-6-28 13:38
你想我點。又話我潤你又令到你唔開心。
3 T2 V, U, l& u; a" V% P
2 o9 m- X( W- {! H依家唔潤你又話唔安樂。
1 J2 d, v. u6 V/ g* J我怕咗你真係。以後唔讚唔潤你算。! r. a1 b% x1 N
4 n: \/ V# @) ^% f
不過你真係唔使太認真,認真你就輸了聽過未。

inber 发表于 2011-6-28 13:46:26 | 显示全部楼层
你想我點。又話我潤你又令到你唔開心。
7 z. S: b) H7 \% T  r6 w$ s& y( j7 j: T! V1 d
依家唔潤你又話唔安樂。6 a, w  ~) b6 W. D: u' {& Q1 i
我怕咗你真係。以後唔讚唔潤你算。[em2 ...
0 S- w, A4 i1 f( k7 \/ Okwanyeung 发表于 2011-6-28 13:41

/ a. }( l7 P( w- R. ^" h6 v& W: P% q3 K3 D
只系之前唔習慣% p% D7 j' J9 s. ~$ M) L
之前識你無耐8 }/ u' b4 V; {
估唔到我同你嘅關系咁快到呢個地步
# E% M6 f* L6 l" {# v+ a; J% o9 k- }  x3 ?+ c) S) i
而家唔同+ y* a( p" i; n0 a
認清楚你個為人了
9 [. R1 l- }! H- N1 W打算好好同你相處下! O( e- f" s. C; z, b9 \* h& R
點知你咁快就唔玩
1 r2 ?$ x0 M4 G& c% p7 i& [- m( I" f8 |8 _! p& c3 m. }
其實我覺得我兩都幾相似的+ h: I1 {, t5 T, F, f; ^5 }) R

3 H/ R) O4 O, Y! M9 a/ h. @+ y0 J! A" u1 z- F& F' Y* m
PS:認真你就輸了 這句我經當聽的

manghk 发表于 2011-6-28 13:50:05 | 显示全部楼层
得閒返嚟玩啦。好行啦。& G7 H% L* r( d* T( }" D9 Y
kwanyeung 发表于 2011-6-28 13:37

$ ]% D& B! f; ~  @: B  N剛剛貼了集大武士給人到大武士看看。

kwanyeung 发表于 2011-6-28 13:51:54 | 显示全部楼层
只系之前唔習慣
1 {0 r2 k1 {. h% L+ H/ |之前識你無耐4 g, F# L6 _! ^9 G" W2 I. W
估唔到我同你嘅關系咁快到呢個地步  O( M; B' y1 \7 l5 g: G

8 R6 D& H! W" c8 }7 |而家唔同" X$ T- v# q3 p0 s" A4 Q
認清楚你個為人了0 F/ G9 I: d  K
打 ...: X: e8 m/ l, O' h' |# x
inber 发表于 2011-6-28 13:46
因為我怕咗你,驚你又突然間好似想殺咗我噉。你殺氣太重。
9 w  t: C/ F% d; c" O+ r$ r4 s我同你有邊忽似(除咗你抄我個頭像同簽名)- i& B) }& O+ O+ |& i' P, k, z

3 J- n2 V/ V  D! B- u聽得多就最好啦,好多嘢聽吓就算。我岩岩嚟嗰時都有個新人次次疾我合啲嘢,我嗰時又火爆同佢嘈。後尾發覺都無謂嘅。
9 D- [5 ^0 }  I# Q3 f" e如果係以前嘅我我諗我會同你嘈到拆天。

eegbook 发表于 2011-6-28 14:53:17 | 显示全部楼层
算了吧,做人要有量,大家齐唱红歌,世界就会美好,变坏吾关我事,
, s( B7 T& ^7 b  r! T平常心 发表于 2011-6-28 12:05

9 ^: e5 \! l( x7 Y8 P+ C6 @& L/ {2 C0 {/ S5 p

# x- C- ?) J' Z& J4 x9 e% q7 J- _    唱红歌变坏,确有其事也

inber 发表于 2011-6-28 15:08:11 | 显示全部楼层
因為我怕咗你,驚你又突然間好似想殺咗我噉。你殺氣太重。& u6 m: R1 v% A6 q
我同你有邊忽似(除咗你抄我個頭像同簽名 ...
* [6 [$ d+ s" f; k3 |5 B& ?kwanyeung 发表于 2011-6-28 13:51
  S# ~6 f- M/ T/ T. J$ d

& l6 e1 A3 F1 [
) K7 r9 F; b2 S% V3 K4 J你點可以而家先黎話唔玩嫁
# ~4 a0 N8 X4 l" Q, h我同你有咩似?2 y2 o: [3 v: s/ ~5 [
我同你都咁多野講
0 f0 {! F' \! f9 u! a+ z# M咁中意講人
5 x$ f/ u# I7 E6 v6 A 頭像同簽名本來我都想講& k5 V1 {! }4 H" L" T2 A) I
但你講左7 l7 S- J! z% d! ?/ _  J/ r0 B8 v4 m" h
* x# F3 H& V# [, M6 m, C8 Q7 S
總結黎講我對你又愛又恨7 w. K( c0 K( ]2 Y/ u) b
好想可以繼續同你講野2 @0 L1 A, K& y
有時系要咁玩下人生先有趣味