[其它更多] 請求退會

manghk 发布于2011-6-28 11:40 10903 次浏览 140 位用户参与讨论     [复制分享主题]
wulove 发表于 2011-6-28 12:43:56 | 显示全部楼层
乜你都做过这种事咩!不包括你,你是分流有注明的。  嘟佢
% C' W# x9 p9 o  \基拉杰特 发表于 2011-6-28 12:36
$ ]3 K7 O. Z; j! O
3 r) X9 y0 o2 |  `  a4 o

8 C9 m4 F: n% y& i    好在3人之中 不包括我....
5 b8 N0 j1 J/ \* N2 @: h咁係指邊3人呢??

Kiver 发表于 2011-6-28 12:46:43 | 显示全部楼层
入會一個月發覺不開心,拿人野還大聲過主人,唔清唔靚…粵漫社是一個八、九十後的網站,請求退會。5 |1 @0 U9 J2 L/ A. c  o9 g
manghk 发表于 2011-6-28 11:40

" r; s: E! {# \
, ?& [$ ^- U) T( F0 M
( o+ t7 ?" y2 q, O: I    楼主设高D权限或卖贵D
- ^# `! W% m: O+ F  g免得某些闲人话这话那~~~~

基拉杰特 发表于 2011-6-28 12:46:53 | 显示全部楼层
好在3人之中 不包括我....  V: [7 W3 o9 k) h; x2 h
咁係指邊3人呢??
* j8 Y" F  v( s5 Y! u) iwulove 发表于 2011-6-28 12:43

9 {+ e. C' {  Y: V* k4 D! U" y! i! Q2 U% ^; a$ I- j7 o
费事记起,其中一条是在我发08MS合成话我设权限的人,想起一肚火,说明出处,和征求过意见的分流无伤大雅

help6288 发表于 2011-6-28 12:50:11 | 显示全部楼层
其實呢.....狗一生出黎就會吠....只會吠是它們的本能
2 Q; A, F0 ~' t5 o) i0 w) Cmanghk兄 5使理呢D狗啦.....

kwanyeung 发表于 2011-6-28 12:55:20 | 显示全部楼层
咩你都知我介意你話我咩
: N8 |6 Q" U, @2 e7 n8 F之前就介意  ]; I4 l% Q2 ~8 f
不過而家唔介意了
; s* b  r  z3 f反正比你搞到我出曬名7 D8 z+ q. I2 P* W9 l% j
而家咁都幾好
) v- ?3 u8 U" _! u1 X+ {唔洗 ...
6 D2 n7 j- {) `1 T  f* Q4 rinber 发表于 2011-6-28 12:41

7 x8 ?: k) P. A8 \2 y  I2 p講真,我由頭到尾都冇話你咬人咬得錯呀。只係你咬得畀人多,證明你工作量多姐係咪先?! E$ l; w2 c4 E+ U) y7 B
你介意嘅同我講呀嘛,我都唔知講咩好。

wulove 发表于 2011-6-28 12:58:39 | 显示全部楼层
回复 27# 基拉杰特 . h7 D5 e9 h1 A  |

2 i+ J8 R: L/ k
: a# o- N) A9 E1 e4 A% t. q    咪係囉设权限都比人話 设得权限更係唔想比D伸手的新手啦呵呵

基拉杰特 发表于 2011-6-28 13:01:10 | 显示全部楼层
封距号以解心头之愤吧~`~
+ u. M4 ~7 y; [: B/ fKiver 发表于 2011-6-28 12:43
* F: }/ z* E4 g  N

6 `: j' V5 |, B
3 c0 B, l& r5 o% u- z; m! Z    封埋115三人众之一啦

inber 发表于 2011-6-28 13:17:46 | 显示全部楼层
封距号以解心头之愤吧~`~
3 h5 v: {6 B! G3 [Kiver 发表于 2011-6-28 12:43
' G: [5 |! M% M# f0 [/ A1 r
1 k) P% C1 Q: P" E$ @# ]9 @

4 N; t( N, H4 ^) I作為社長+ o" r+ }1 g0 H. |" {; N+ [
你點可以咁講野嫁4 J8 ~+ ]" `: S: d1 T4 u) N7 z" a4 |

9 j6 f* E: Z+ C1 u, {; l, K封號系解決唔到問題的
2 J1 q# S# Y& ^% k1 B2 [我不贊成動不動就封號

inber 发表于 2011-6-28 13:20:34 | 显示全部楼层
楼主设高D权限或卖贵D
2 D# ?) t# a3 l, E" T免得某些闲人话这话那~~~~0 {) n' j: P# A# R+ A
Kiver 发表于 2011-6-28 12:46

3 n  T* a5 B3 U( @" w& G8 `1 _' I# L* \' p. p6 E: {( S/ I  P9 Z
6 r! c5 f8 C  L4 `7 u
我發覺遲早連呢個方法都行唔通! p( v) U1 Q, b9 R

) y: s+ b& U3 Y# g0 m我建議發佈人可以
: Q- d& x) m. T; i( v指定某些人/禁止某些人進入主題
6 P# y$ |* j9 Z) Y1 P未知能否做到此功能

inber 发表于 2011-6-28 13:22:41 | 显示全部楼层
講真,我由頭到尾都冇話你咬人咬得錯呀。只係你咬得畀人多,證明你工作量多姐係咪先?
! t, n$ @+ _, m: h/ }& A你介意嘅同我講呀 ...
3 [% O# l9 U) okwanyeung 发表于 2011-6-28 12:55

. p0 u" Q" o3 g' s5 [
/ \6 v5 k* J! q6 O& K) T7 h4 Y5 M& g( m7 r: k7 B2 Y0 Z( E
其實本來我無做錯的3 n# k% |+ E' ?0 M. D6 _
但系你不停咁講& I9 b5 J/ ^; D, k- g
; P& ^9 u$ H) K. k- W2 j+ S
整到你好似幫緊啲新手黎潤我咁& P2 D% Q: Z0 e& ~
凡事適可而止
0 v: Z" D. }: M1 o2 n- [1 M- V你去得太盡,重覆得太多次了

Kiver 发表于 2011-6-28 13:23:37 | 显示全部楼层
我發覺遲早連呢個方法都行唔通) f% o$ u* ]$ P: i5 B  \
) f' ~( B2 W% j8 B& }" X4 J+ n" Q& J
我建議發佈人可以
5 H; w/ h6 S$ R+ `6 O7 m$ v3 L指定某些人/禁止某些人進入主題
5 z9 d3 G: S  d+ b未知能否做到此 ...$ J- f) p6 H# ^  V0 s7 I6 D
inber 发表于 2011-6-28 13:20

, O: ]7 K, w" v, k0 V
7 o: b7 i# j$ A4 w8 k) Y& i8 t8 E6 `/ O& T1 ]) i
    甘样好似要发主题的人添加论坛ID名单的咯啵~~~

inber 发表于 2011-6-28 13:27:15 | 显示全部楼层
0 Z# x+ c$ {# F' {
甘样好似要发主题的人添加论坛ID名单的咯啵~~~
, J# q+ G3 j; Z' K, \3 h% aKiver 发表于 2011-6-28 13:23

) m3 k( g5 P; n3 T0 u" x/ j/ l3 K6 f, [% C
: a% T- R, c6 O5 j5 S( M

% j0 v: E5 b' r! Q( }+ z
可以比原創人 預先將ID分組
2 S& M$ j, r' o: {, W& v1 Q6 z例如某些人入黑名單" F& ]9 U0 {, s. N) m; `
某些白名單: _+ s9 B8 z! }5 ?# M
咁一選取就可以封曬某些人
+ d4 l2 {; E% d4 y- D或批准曬某些人

/ G4 }. J6 K! f( q6 p大前題系有呢個技術去實行. o  n3 u" L6 ~1 s' j, S

6 l: x/ T* c+ K當然情況唔嚴重都唔洗做到咁% F; B) F4 x) `  Z" [8 E5 e! A0 D
只怕有些人做此做到很高權限' J. I& g  ?; d

" m0 X# D. B+ Q5 f% j咁樣+ i& ?  m; Q. k7 j  l9 T7 v( v" g
設權設星對佢都無用