[其它更多] 請求退會

manghk 发布于2011-6-28 11:40 10900 次浏览 140 位用户参与讨论     [复制分享主题]
漫步雲端 发表于 2011-6-28 17:19:56 | 显示全部楼层
樓主幾多人支持...唔好走啦

漫步雲端 发表于 2011-6-28 17:26:02 | 显示全部楼层
你點可以而家先黎話唔玩嫁
' Z; J) h0 a) c! F我同你有咩似?
9 d/ ?5 l, X& T: o$ U' K+ W6 {# j我同你都咁多野講5 S5 e$ S- S' c% X5 f
咁中意講人" o: M5 n1 C% J* Y
頭像同簽名本來我 ...) _/ X3 J, i8 q( J) [! f- O0 X
inber 发表于 2011-6-28 15:08
  K6 H/ t; j" k+ ^& f
, {( {' u3 P) B
9 I" F1 I  O# ]+ C/ |
    3 Y2 O* [  f: M: R
你地兩個玩曬啦

inber 发表于 2011-6-28 17:37:40 | 显示全部楼层
你地兩個玩曬啦4 M  U8 s2 `9 H' T2 b
漫步雲端 发表于 2011-6-28 17:26

\+ E) C5 a8 p; C  ~6 f
! A( E& X! X3 T. ?' J
5 b: P* E- {' Q; N: j4 }( k ky兄好玩得, [' {' L* [- v5 U  d
好開心可以識到佢
' M4 \6 C9 P  q+ X( q佢好特別

漫步雲端 发表于 2011-6-28 17:44:59 | 显示全部楼层
ky兄好玩得7 H0 f9 w7 h2 l  N/ t& w
好開心可以識到佢
9 Z  j: @* S' U, V$ e5 X1 h佢好特別
4 @5 S9 y# Y. Q9 f) j( kinber 发表于 2011-6-28 17:37

! l( R& R' }# o; M9 F9 {/ c2 _5 Y% b

+ O. F& [" \# R4 U) w$ e    - Z0 v- J0 G5 x5 `% w
呢句野暗藏殺氣啵!!連簽名圖都一樣的

inber 发表于 2011-6-28 17:46:14 | 显示全部楼层
呢句野暗藏殺氣啵!!連簽名圖都一樣的. m5 T+ z; W2 ]; K# M- _
漫步雲端 发表于 2011-6-28 17:44

( F2 b3 r5 F! P$ [
8 O: Y4 d+ X2 x: p/ ^; C" {1 B# y! Z! `' Z) k& [" V
你昨日又話見到空白一片嘅
& ~; W  A$ C" N: |4 S1 k- ^  z而家終於見到頭像拿
, v0 h. ]* {, R2 w/ ]5 D# X" p' e. C2 s! r' f& N% f
我系想幫佢宣傳下姐
; p: \/ e8 }: u( E佢默默的付出,都辛苦了

漫步雲端 发表于 2011-6-28 17:52:38 | 显示全部楼层
你昨日又話見到空白一片嘅5 S# t  Z9 k4 P: O, D. ]
而家終於見到頭像拿: F6 C5 [# v7 J

3 j* u7 r0 ~6 M$ q) g' }0 `我系想幫佢宣傳下姐$ X$ l( m! _/ H  X4 y' L* f8 N9 R
佢默默的付出,都辛苦 ...
2 ^$ ^( F) c3 m0 _8 N- p$ kinber 发表于 2011-6-28 17:46
& C+ L3 t+ i. e# F- v

8 M7 o6 Q3 x7 P2 ?+ n1 j" W8 w+ M7 c$ e

- |9 A7 u) p4 C5 m' F# J3 B我都有默默付出,又唔見你幫我宣傳下!2 V) g1 `: D0 L- E8 t* j  E
你太偏心了

inber 发表于 2011-6-28 17:53:32 | 显示全部楼层
我都有默默付出,又唔見你幫我宣傳下!
2 I) w" t6 c4 _- E6 s你太偏心了! f  L& X3 `0 }1 I8 k( l  X
漫步雲端 发表于 2011-6-28 17:52
% y" }2 D+ @  |4 M! f

/ f+ s2 F9 U# n3 d4 z7 O7 `# r  W
0 W/ r: S& x3 j, L 系唔系真系想先(奸笑中)

漫步雲端 发表于 2011-6-28 18:02:51 | 显示全部楼层
系唔系真系想先(奸笑中)
) r5 c! M% s0 m# ninber 发表于 2011-6-28 17:53

/ @, z. n. s7 G
# r9 h/ g7 `+ Z& y* ^3 f9 o0 ^" ]
/ L8 {* M7 s. m! w, j6 w" s4 I    / D8 Z- o$ v. h4 ^  K
你都唔系真心的,唔洗了

老威 发表于 2011-6-28 18:29:09 | 显示全部楼层
沉默是金啊LZ

ET0-0 发表于 2011-6-28 18:43:51 | 显示全部楼层
我也受过,了解MANGHK的想法,都是那群人害的,害群之马,尤其是115三人众,免费午餐还诸多要求
# X) L, r$ S( N5 f" S+ t基拉杰特 发表于 2011-6-28 12:02

: ^" z5 |- b3 b& M8 E( `& z' J6 _+ d7 I( u  K( G4 R
# }* q' v0 D$ W
    115三人众 系边个好想知道  可以报一下名字吗

inber 发表于 2011-6-28 19:08:46 | 显示全部楼层
115三人众 系边个好想知道  可以报一下名字吗
% n3 ~' u/ o/ M. \& p6 TET0-0 发表于 2011-6-28 18:43

: U" {3 S9 h1 U' {& w8 g) ~  S* f1 a1 h* @' B# h

- P+ T8 \* i- J7 }) w4 I5 p說不定你是其中之一

ET0-0 发表于 2011-6-28 19:15:27 | 显示全部楼层
回复 59# inber 0 F9 L: p6 A& J7 l; A( @

+ x% [  j5 d4 B- f6 m6 {5 p' ?  I8 `6 T' C* e
    你唔好吹啦 我早期的贴全部MU 后来先转115 大部分系原创 合成  好少下载本站资源 我只下载过3部片