跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

[动漫讨论] 调查一下有多少人想要《北斗神拳》DVDRip----自压RAW,带字幕,非合成~

aubert22 发布于2011-6-2 15:55 4245 次浏览 47 位用户参与讨论     [复制分享主题]
aubert22 发表于 2011-6-2 18:33:47 | 显示全部楼层
話說有無個中性d嘅選擇: y8 q. o! A; l3 s. {# _5 v
3 r0 {1 L! `3 c

( q7 ]. s7 }8 p; r0 g" L下面兩個都有少少問題$ E' ^: H% t; _' C" c& e' j: I+ J3 d

6 a: L3 I+ m. O- n0 @: d& d1 P好寸,好似罵緊人咁  o8 p( [( l9 t# O7 _* E& ~
講到存唔存在都系一樣咁8 g- J/ i4 a- D4 \8 ?
...
9 S2 k7 s3 ?) e/ D# g7 u1 `iamaboyandog 发表于 2011-6-2 18:16
2 [5 l& q, P9 X/ }2 c3 _& c, @
7 R0 N4 a5 I1 d" {% B
8 R9 Z; ]$ p; Z
    呃....我就系咁直接嘎啦可能,哈哈~
, A4 Z) |) E& e+ k. N, _或者你觉得点为之中性,讲我听,我加上去畀你选好过啦,哈哈~

tandong 发表于 2011-6-2 18:36:02 | 显示全部楼层
要啊,不过要RMVB版就算了,有几多集啊!

inber 发表于 2011-6-2 18:36:20 | 显示全部楼层
呃....我就系咁直接嘎啦可能,哈哈~3 m7 C# o) ]( \: }: u
或者你觉得点为之中性,讲我听,我加上去畀你选好过啦,哈哈~
* v- G  G9 p$ C- Jaubert22 发表于 2011-6-2 18:33
7 V$ K" p/ v3 ~# G

- G/ U/ J: M; e  A2 ^+ X. H5 u( [5 E0 W
咁又唔洗特登加一個選擇6 R" }& S, v; E7 ~. s
我求其選一個好了

Ace0210 发表于 2011-6-2 18:43:22 | 显示全部楼层
係北豆定系j2e+做緊果套先?

基拉杰特 发表于 2011-6-2 18:54:51 | 显示全部楼层
水猫兄!果然是好东西

aubert22 发表于 2011-6-2 18:55:39 | 显示全部楼层
要啊,不过要RMVB版就算了,有几多集啊!
! v. N9 q8 v- G6 [" I$ g( a( Ptandong 发表于 2011-6-2 18:36

- m& z/ _" T% {- }% R6 n) y2 X" }" u3 r, Y* M( s

0 i. j' d% @  S/ A7 _( g$ M2 ?    你几时见我发果D嘢系有RMVB嘅~编码系x264,容器系MKV~放心~' o) }& O' O& Z
TV版全集~记得好似系152~因为文件喺外置硬盘,无插过去,睇唔到住~

aubert22 发表于 2011-6-2 18:56:17 | 显示全部楼层
係北豆定系j2e+做緊果套先?5 k7 p/ S# J% F2 ^) l+ r! T
Ace0210 发表于 2011-6-2 18:43
; p2 c7 s5 O* b. k

2 b/ F) D' F" Q( R  @* T4 {# K' ~
& K6 g3 v+ F7 T) x1 D0 n    请认真看标题~

aubert22 发表于 2011-6-2 18:56:46 | 显示全部楼层
水猫兄!果然是好东西
" r" |  t! T6 P  V5 i. @基拉杰特 发表于 2011-6-2 18:54

2 ~( N0 ?/ T+ R9 \0 y' a
- ^* u. y- Z2 y( p! m7 x: r! O7 {6 e  C
; q2 h2 K# R6 G% O    你话我定系D文件先

基拉杰特 发表于 2011-6-2 19:02:53 | 显示全部楼层
你话我定系D文件先9 [  n7 j" n& F
aubert22 发表于 2011-6-2 18:56

0 }& I5 `! _; h6 x: S
) `+ z- ~  a( A; x& M0 L
0 r" V$ ]; W2 O( L    赞扬水猫

aubert22 发表于 2011-6-2 19:03:57 | 显示全部楼层
回复 21# 基拉杰特 2 t8 _+ b5 M& Q. k- x

_) n, `* H5 l9 i
! F, Q  Y; A/ B1 k6 v( b) y    系?多谢表扬,我会更加虚心向上嘎啦~

基拉杰特 发表于 2011-6-2 19:09:53 | 显示全部楼层
回复  基拉杰特
/ O& N; I8 |. Q$ t! |9 o
0 w# P3 F" Q# H8 a& F3 _
6 \8 O: H8 X: J. i0 c    系?多谢表扬,我会更加虚心向上嘎啦~9 U' ~3 ?: B* `3 t$ f; {
aubert22 发表于 2011-6-2 19:03
4 g" L* T- Z* Q  k( a8 K- e

3 ?7 R% x% k7 S3 u$ A4 o0 a
3 a3 ~2 K- O( L    咁谦,何时回来去水贴水几百

aubert22 发表于 2011-6-2 19:11:37 | 显示全部楼层
咁谦,何时回来去水贴水几百0 c7 q2 `- G) q# f" P, Q& [
基拉杰特 发表于 2011-6-2 19:09

0 M4 g3 G1 O9 f6 D9 k0 r/ {$ c& L3 j0 u
8 n3 ~; Q- c3 f+ c4 J
    哈哈,咁畀面啊~未有时间同精力住啊,至于点解,迟D同大家讲下啦~