[其它更多] 今日新买嘅AOC i2340ve

eegbook 发布于2011-4-4 22:55 4260 次浏览 59 位用户参与讨论     [复制分享主题]
eegbook 发表于 2011-4-5 01:18:39 | 显示全部楼层
我都是用AOC但型号我就吾记得了!
# b, X% d4 U& ^/ xaaron81 发表于 2011-4-5 00:52
: z, c% ?' L8 ]$ u& Y2 K- }3 ^
- A6 U5 B+ Q$ ?7 N2 h2 D) e) B; _! E
乜原来呢度咁多仁兄用AOC架~~我第一次购买。

漫步雲端 发表于 2011-4-5 03:10:39 | 显示全部楼层
其中一个功能讲出黎吓你一跳,就系——用黎睇漫画,可以整页睇。而DELL果只嘅话,转得,可以方便 ...
8 m" U, A  w+ ~( c! ceegbook 发表于 2011-4-5 00:10

$ H, f4 T" ?/ J2 J$ a. g9 z8 i2 \& Q; g( d! p
0 F. i; a. {! s2 j0 ]* t

# z. B  j# j3 ~% t哦..原來如此 我真系大鄉理啦

基拉杰特 发表于 2011-4-5 09:24:09 | 显示全部楼层
無嘢了 當我沒講過啦...畀文學基見到佢又會大做文章3 C4 n- J6 B1 s! Z
漫步雲端 发表于 2011-4-4 23:15

8 r9 c. A$ ]+ `+ M5 I
) F9 S- r9 \) ?8 A3 X* l# Q1 ^+ M0 V8 |' Q9 s2 j
    看到了! 不用我做文章啦,你们的感情咁好,个个都知!

基拉杰特 发表于 2011-4-5 09:27:08 | 显示全部楼层
感觉不算很平,还可以吧 我两年前买的优派24寸(23.6寸)也1700不到 2ms的 那是5ms的1500左右  0 {3 S( |/ I5 p

) s0 l- S: }6 I* g- H. D0 l5 D9 S8 ^& s3 Z
看 ...
/ X; H4 N. c7 Q* d6 Z* xwjr5200 发表于 2011-4-4 23:49

% C+ y5 ]! T" l- S) |! J& O2 \& E: I3 [. x
- s/ K+ ^& O, ~
    优派好,我也用。可惜相同的就贵点。不过现在低价位的也多了。不过据我说知同样价钱优派是买到铁猫这种IPS面板的

timaousi 发表于 2011-4-5 10:30:02 | 显示全部楼层
恭喜曬~AOC真系未用過~宜家仲系用緊買左幾年嘅BENQ~

漫步雲端 发表于 2011-4-5 10:57:52 | 显示全部楼层
看到了! 不用我做文章啦,你们的感情咁好,个个都知!& V2 w/ l! q; U. L" J  x
基拉杰特 发表于 2011-4-5 09:24

; E: `" {- ^2 E: M" t, B( n% Y, |
6 g* D8 `" K; b3 g. J  x3 P, E# c2 D/ U0 W
    1 [8 x, e- f# C: a  H# S
你顛倒黑白 感情好好嘅明明就是你和他...

基拉杰特 发表于 2011-4-5 11:16:11 | 显示全部楼层
你顛倒黑白 感情好好嘅明明就是你和他...
; O+ N* V4 J( X  F7 W漫步雲端 发表于 2011-4-5 10:57
# @! ^* m+ c) u
8 s" r% _3 ~. t7 i

/ G+ s' X' g2 L+ v4 d8 M8 \% Z    作贼心虚

asd123456 发表于 2011-4-5 11:30:53 | 显示全部楼层
三星19寸的路过。。。

eegbook 发表于 2011-4-5 13:14:45 | 显示全部楼层
优派好,我也用。可惜相同的就贵点。不过现在低价位的也多了。不过据我说知同样价钱优派 ...
- a$ \0 Q* p4 _+ {. z9 A" g% R9 p  |基拉杰特 发表于 2011-4-5 09:27
. b7 v9 I5 a" ]9 ~1 A& e

1 J7 ~+ r. a( z* H
7 e2 ^! u" F& q3 H) t! j    唔系啩?有D咁嘅树?乜型号黎?我有个朋友想装机,到时我可以介绍佢买。

基拉杰特 发表于 2011-4-5 13:24:58 | 显示全部楼层
唔系啩?有D咁嘅树?乜型号黎?我有个朋友想装机,到时我可以介绍佢买。& O- W" }! v8 Q) W/ ?( r
eegbook 发表于 2011-4-5 13:14
; L( G2 l9 ]" N; h# G
  n# \  N# k" f6 R3 {* H

& w  U$ M. |; i    乜型号要靠自己喜欢吧,我只是觉得这个牌好! 质量我用实践证明过!太强大了

eegbook 发表于 2011-4-5 14:16:58 | 显示全部楼层
乜型号要靠自己喜欢吧,我只是觉得这个牌好! 质量我用实践证明过!太强大了
9 `) r2 x! O. z3 [  B; E' I( w基拉杰特 发表于 2011-4-5 13:24

G* m5 ~" w0 c$ f& ~3 Q  J& X* L; t" K; |7 y" \
$ u; \) I# a* `) F  X+ c
    你又话,有款差唔多价钱嘅,系IPS面板DI。。

基拉杰特 发表于 2011-4-5 14:27:38 | 显示全部楼层
" ~- k1 ^- ^1 Z7 j; W+ o# P1 f. _
你又话,有款差唔多价钱嘅,系IPS面板DI。。
+ b4 p2 R( U- F3 V3 k. s# t4 Oeegbook 发表于 2011-4-5 14:16
% ]; ~! h5 c* ^/ g

& X9 M, Y' i$ {% [) O2 o
: ^4 V8 ~  z! F2 s1 e; l, _3 S; R+ O    我是话同样IPS面板的这尺寸,优派贵很多。TN面板就有一千左右。IPS的23寸看了下最少都3千银,而且还很少,网上查的,觉得奇怪。不过本来IPS面板就是高档面板,不知为何AOC那些便宜那么。不过电子产业是一分钱一分货,飞利浦,LG的IPS面板的都是相对较贵