[其它更多] 粤漫社“背景色”建议

eegbook 发布于2011-2-1 16:25 3596 次浏览 62 位用户参与讨论     [复制分享主题]
kyo1983 发表于 2011-2-5 23:27:23 | 显示全部楼层
我觉得宜家呢个几好啊,够warm

eegbook 发表于 2011-2-5 23:51:43 | 显示全部楼层
我觉得宜家呢个几好啊,够warm
! z& p, |. S$ \7 I2 A  Y; @8 Skyo1983 发表于 2011-2-5 23:27

4 `# |. m5 h6 |- B, F7 @; a) t8 Q& Z4 W3 Q. N) h5 W
3 R/ s3 ^* ?& e% A5 P
    而家,变唔变其实都无所谓啦,大家都无乜意见咯。而且,新年都快过,我又就快开工,唉。。

512614 发表于 2011-2-6 00:35:36 | 显示全部楼层
我添日就要赶翻深圳個鬼地方去,等住翻工咯宿命……陰公啊~~電腦都未幫距搞清潔就話……

eegbook 发表于 2011-2-6 01:14:36 | 显示全部楼层
我添日就要赶翻深圳個鬼地方去,等住翻工咯宿命……陰公啊~~電腦都未幫距搞清潔就話……# V7 i* Z0 B+ d! p. _; }
512614 发表于 2011-2-6 00:35

$ v  W/ t: v1 v0 X& a5 f" [
4 \5 _$ n8 v& c8 L6 `
! ]+ I- W# y( Q) a8 Q5 \    我就迟几日。兄弟,为咗呢个新中国,辛苦您了。

kyo1983 发表于 2011-2-7 01:46:37 | 显示全部楼层
回复 50# eegbook
0 g8 {. r/ h+ c; t$ t: h% F/ X
7 a6 G% H2 h' C
' i8 \* x2 ^: A/ K' J  t4 m' l     系啊,我都准备上班了,真系有D唔想上tim

eegbook 发表于 2011-2-7 03:13:26 | 显示全部楼层
回复  eegbook 0 w2 \  w- R" K9 `
) E. h6 O; M0 B3 i+ O' E0 o

$ ~5 {9 g/ a, \5 e; t  P) H     系啊,我都准备上班了,真系有D唔想上tim& ]  S+ u' m% f  h( [% H- j% w
kyo1983 发表于 2011-2-7 01:46
  N' ]* [: G( L; }+ g
. D) x9 w! z: T9 C/ l+ n
2 A5 ]0 S; ~' L! B/ L% h
    唔知,呢D系咪叫做。。。乜野节日综合症之类呢?

kyo1983 发表于 2011-2-7 21:12:01 | 显示全部楼层
回复 54# eegbook
& Y! L+ d6 H3 ]9 h" @; m: A$ A" Z; }8 |+ ]! _

- [( N, H! C1 r  B2 S    可能系挂,不过其实过年探亲都好攰啊,成日要周围去

波爷 发表于 2011-2-8 22:37:17 | 显示全部楼层
出几种,中意边种选边种

eegbook 发表于 2011-2-9 15:53:59 | 显示全部楼层
出几种,中意边种选边种4 @8 m4 O/ K8 S# _
波爷 发表于 2011-2-8 22:37
( O6 w" O: u- p/ p. b5 U' z- T
$ |9 [2 E9 h: t. T% I8 H
) G2 J) o" W4 B
    呢个。。应该已经系下年嘅事黎。

blue2018 发表于 2011-2-21 13:38:22 | 显示全部楼层
颜色不要太鲜,看久了会眼睛疲劳

eegbook 发表于 2011-2-21 13:51:17 | 显示全部楼层
颜色不要太鲜,看久了会眼睛疲劳/ c( v5 M5 c* E6 T
blue2018 发表于 2011-2-21 13:38

/ m7 \, Z0 O8 `4 `  t! y) f9 L7 L% G0 Y1 C0 X/ Y

$ s. R* F  O* D5 l( }    过咗年,现在又转番蓝色嘞。

banditjing 发表于 2011-2-21 15:43:49 | 显示全部楼层
6 A9 I& R1 ^5 Q% F) t8 b% P) M% f# O" q1 r9 u
+ S$ ~% [' m2 R1 @2 [睇到這圖我就種莫名的沖動~這不會是I版的傑作吧~~