[其它更多] 粤漫社“背景色”建议

eegbook 发布于2011-2-1 16:25 3590 次浏览 62 位用户参与讨论     [复制分享主题]
eegbook 发表于 2011-2-1 19:13:27 | 显示全部楼层
雖然真系有氣氛~好搶眼~但系望得耐覺得好刺眼~可能系因為我間房比較暗啦~加上橫幅同兔無關係嘅~我睇到幾個論 ...$ w* B0 ?* i$ p0 x; g$ b
timaousi 发表于 2011-2-1 17:53
7 W4 e1 u8 S* A0 A. C; ]1 I

+ e4 J& U0 K) T4 o+ H8 D( n2 Y, |
; e  t6 q! T7 ~( Z    K社爱好。其实几个纯纯MM都几可爱。 一讲到靓女我就不受控制。。。

timaousi 发表于 2011-2-1 19:25:16 | 显示全部楼层
K社爱好。其实几个纯纯MM都几可爱。 一讲到靓女我就不受控制。。。5 b% W1 S2 e- y1 T* e" C2 s
eegbook 发表于 2011-2-1 19:13

, Z4 {) [- u1 ]6 |9 M4 O& l' e7 p$ k% U

; v. e. F6 h# m* b* Q& q    甘你系街到見到靚女未好弊~

漫步雲端 发表于 2011-2-1 19:35:39 | 显示全部楼层
新年5使派糖啊?7 e$ X' F6 K: D) V2 a0 p, {- P# _
lovepx 发表于 2011-2-1 19:10

- j! S( t; o: V, x* s
2 c! V% u; ~0 c& @7 ]; g0 d) J! m; ]! h) D+ @
派紅包就差不多 派糖我諗沒乜人會有興趣囖

lovepx 发表于 2011-2-1 19:47:23 | 显示全部楼层
派紅包就差不多 派糖我諗沒乜人會有興趣囖  a3 a( t3 [' @3 Z  J1 r7 n3 U
漫步雲端 发表于 2011-2-1 19:35
8 a! [4 Q0 H3 i5 h+ u9 ^* Q& l" e

4 n  r6 {7 o  B% r  c) l- i' E2 H7 f, m6 l! T5 A7 I) U
    派糖即系红包

Kiver 发表于 2011-2-1 19:57:41 | 显示全部楼层
雖然真系有氣氛~好搶眼~但系望得耐覺得好刺眼~可能系因為我間房比較暗啦~加上橫幅同兔無關係嘅~我睇到幾個論 ...% m2 b& L, ~3 h
timaousi 发表于 2011-2-1 17:53

" t6 ^; t' U( q  J) n, n; R' H) `2 @8 ~7 t8 N) o
3 u7 V) w8 E% @
    使吾使改返渐变蓝底啊`~~

Batcat 发表于 2011-2-1 20:01:34 | 显示全部楼层
我覺背景用番以前個只幾好!!依家睇落去真幾刺眼,或者將個顏色改深小小!!

漫步雲端 发表于 2011-2-1 20:02:57 | 显示全部楼层
派糖即系红包4 h4 ~: L6 n8 A% h0 {
lovepx 发表于 2011-2-1 19:47

0 R: [- R; c' x& e: H, c( ]  b$ N7 B- S8 j7 L( L6 ?) P; g6 e

: d- T5 W0 ^, Q7 t哦..原來系咁解...
; }7 y# l0 x. J! B- l- o9 s5 t( h
咁你要聯繫街長或者本區版主了,我沒話事權噶

timaousi 发表于 2011-2-1 20:23:46 | 显示全部楼层
使吾使改返渐变蓝底啊`~~
# l( L$ G2 o$ e! e: O& \# m2 EKiver 发表于 2011-2-1 19:57
% N. p4 b' S0 Z- x- [, q1 G  G- v

; i9 J! q& x! K
& @2 s$ }) g0 y  o    睇下大家意見點咯~我覺得紅色睇得耐~比較辛苦咯~

aaron81 发表于 2011-2-1 22:07:57 | 显示全部楼层
睇下大家意見點咯~我覺得紅色睇得耐~比較辛苦咯~
2 L2 l# N! N( S: Q% Gtimaousi 发表于 2011-2-1 20:23

5 ^1 @& `" k' S5 E/ b8 D有同感呀~~~

h2o2 发表于 2011-2-1 22:13:23 | 显示全部楼层
我有同感啊

eegbook 发表于 2011-2-2 12:55:51 | 显示全部楼层
甘你系街到見到靚女未好弊~
- W0 D0 x1 w+ {' e' V% itimaousi 发表于 2011-2-1 19:25
* [4 ^7 m, D% }# _% X  h3 y6 q

: T3 k2 L; t5 z7 z; H6 E
3 K& ^% N) i; V0 l" c    咁我又无咁猴擒。。

eegbook 发表于 2011-2-2 12:56:49 | 显示全部楼层
哦..原來系咁解...
' k+ f$ X* T3 q0 q1 q5 b* d
; p, j! M! p' F5 ]* K9 }( Y) A咁你要聯繫街長或者本區版主了,我沒話事權噶7 p# f- p' O* g7 J8 ~& b8 E* w
漫步雲端 发表于 2011-2-1 20:02

1 S5 t/ z- E. I0 X: V. `5 a7 G' z% j) C
0 a3 s! v( e8 L$ [' X2 Y  W; H: F5 P
    有红包好哇~~正斗。